10.11.10
10:58
Питането ми е кога да ги пия за оптимален ефект, да ги разделям ли на нетренировъчен и тренировъчен ден, наведнъж или на няколко пъти и т.н. В момента ги пия на 2 пъти, сутрин 2 дози и след тренировка 3 (през деня няма как да ги пия), като целта ми е да пия поне 20 гр./ден въпреки че според етикета май трябва по повече щот съм 87 кила. Другите неща които взимам са хот блъд, макс перф и про лонг, ако има значение за приема. Благодаря предварително.
10.11.10
17:13
Ако не си ял няколко часа преди тренировката - преди, ако си заредил - след и преди лягане. Наясно ли си с вкуса? В смисъл доста горчат и не се разтварят много добре.
Сутрин 5ргама (1 доза), преди тренировка 5гр, след тренировка 10гр. Относно разтворимостта - разтварят се отлично след 20 секунди джуркане в Блендер ботъл шейкър.
На вкуса да си призная вече му свикнах. В един форум четох, че е добре да се изцеди малко лимон във водата, хем за вкус, хем за по доброто разтваряне на Леуцеина. Принципно не ме притеснява и на парцали да го пия щот така или иначе не му трябва много за да се разгради в организма.
Относно приема или това което разбрах от вас.
Пия го само в тренировъчни дни.
Сутрин 1 доза. Преди тренировка ~30 мин пия Хот блъд. Да му сипя две дози, предполагам няма да е проблем, щото иначе по време на тренировка май не ми се ще да си развалям вкуса на Сайза макс перф. След тренировка 2 дози (общо 20 гр.).
Разбирам че е хубаво по малко, но на често. Нали така?