11.11.10
15:38
Добър вечер :) Искам да ви попитам дали мога да комбинирам някой добър фетбърнър като Endoburn на BSN например и ел-карнитин на оптимум нутришън (Optimum Nutrition)? Просто един човек ми каза, че така било добре, но искам да поразпитам за да съм сигурен дали може да се ползват фетбърнър и ел-карнитин заедно, и ако може дали ще има по-голям ефект, защото да си дам само парите за същия ефект няма смисъл според мен :) Моля ви кажете, и ако може ми препоръчайте някой хубав ел-карнитин. А, ако не може да се ползват заедно, или пък няма да има по-голям ефект, моля да ми кажете кое е по добре да взема - фетбърнър или ел-карнитин?
Благодаря предварително!
11.11.10
19:22
Подкрепям колегата ; )
казано от Rikoo на 11.11.10, 18:51:
Зимаш окси елит про и не ти трябва л-карнитин ! :)
Във сайта на СилаБГ (silabg.com/bg/6776-USP-LABS-OxyELITE-Pro-90-caps.html) пише, че окси елита не е толкова за отслабване, колкото за оформяне на мускулите ... А аз искам повече да отслабна ... Искам да сваля между 15-20 кг :) За това ми трябва фетбърнър и ел-карнитин, ако има по-голям ефект, както съм попитал :) Някакви други предложения да имате :?
Има много бърнери , щом джака ми действа, значи май трябва да пробвам Оксито пак :D
Aaa Grobot, братле, 15-20 килца без добавки се свалят !
Бе ако очакваш от л-карнитина да сваляш.. Тез 15-20 кила засега само с диета и кардио, като ти останат примерно 7-8кг или по-малко взимаш фет бърнер и така. За момента си мисля, че и кофеин, който да те дига на крака ще е достатъчен, но това разбира се е мое мнение. @Grobot, какво да му препоръчам hydorxycut ли? Бест фет бърнер евър...
Мнението беше редактирано от Riko на 12.11.10 09:48.
казано от Rikoo на 12.11.10, 09:47:
Бе ако очакваш от л-карнитина да сваляш.. Тез 15-20 кила засега само с диета и кардио, като ти останат примерно 7-8кг или по-малко взимаш фет бърнер и така. За момента си мисля, че и кофеин, който да те дига на крака ще е достатъчен, но това разбира се е мое мнение. @Grobot, какво да му препоръчам hydorxycut ли? Бест фет бърнер евър...
Мммм това за първи път го чувам “hydorxycut”. Ако кажеш някой сайт където мога да го видя какво представлява и да попрочета нещо за него ще съм благодарен :) И така като гледам от коментарите на всички ви, не си заслужава фет бърнер и ел-карнитин заедно явно :)
Това е продукт, на мъсъл тек, фирма, която изкарва продуктите си вълшебни а ефекта е минимален. Напиши в google hydroxycut hardcore bodybuilding, и ще ти излезне. Окси-то е хит в момента, качествен и работещ продукт, аз лично съм го ползвал и ти го препоръчвам. Може и да пробваш файър или стизм. Решението е твое.
за продуктите на масълтек съм съгласен но точно за този трябва да призная че работи...иначе колегата е абсолютно прав-тук се препоръчва само окси,сайтек и т.н. а по темата ще ти дам простичка но много ефектна комбинация-юнивърсъл супер кътс 3 + ман скорч/нутрекс липо 6 блек/синтракс файър...и преди някой да почне да ми обяснява че това не е добро като решение да седне да почете малко и тогава да пише
Що бе аз мога да препоръчам и SX :D и Stizm и Redline
Гледам по-надолу колегата е доволен от Stim X
казано от dilyan1 на 12.11.10, 12:18:
за продуктите на масълтек съм съгласен но точно за този трябва да призная че работи...иначе колегата е абсолютно прав-тук се препоръчва само окси,сайтек и т.н. а по темата ще ти дам простичка но много ефектна комбинация-юнивърсъл супер кътс 3 + ман скорч/нутрекс липо 6 блек/синтракс файър...и преди някой да почне да ми обяснява че това не е добро като решение да седне да почете малко и тогава да пише
x2
казано от Rikoo на 12.11.10, 20:01:
Добре, ще му препоръчам супер ефективния и евтин atro-phex..
Това с ирония ли е казано, защото като гледам не е много евтин ... 120лв във СилаБГ ...
казано от Rikoo на 12.11.10, 23:09:
Да.
Ок :) Значи засега се спрях на файър-а ... (silabg.com/bg/953-SYNTRAX-FYRE-Original-120-caps.html). Като гледам доста хора го хвалят, та дано си заслужава да го взема :)
21.11.10
21:43
Момчета само да ви питам като се бяга мазнините ли се топят или изгаряш това дето си изял? немога да разбера
23.11.10
14:25
Е кокооооооо тва е въпроса на века бе брат!!!!!
когато извършваш някакво кардио - бягане велергометър и т.н. организма търси енергиен източници които са - въглехидрати мазнини и белтък
в този си ред
ако няма въглехидрати гори мазнини
ако няма и мазнини гори белтъка тоест мускул
тоест ако не си поел достатъчно въглехидрати през деня за да задоволиш енергиините нужди на тялото когато правиш кардио и няма нужните за гориво въглехидрати то почва да гори мазнините
наи-просто казано