казано от BizZzki на 11.11.10, 14:37:
...Ако има някакви други препоръки/изисквания/неща, които да нося, освен водата, казвайте:)
...
Добре дошла и от мен!
Ако си свикнала да използваш ръкавици за лостовете, носи ги, ще ти потрябват :).
Свикнала съм, но главно за тежестите :D С лостовете нямам кой знае какъв опит - правя едно до макс. две набирания и то със засилка :)) Но ще ги взема..
KPMG…хм...това тия дет развалиха комфорта на Батко..:)))
Поздрави и от мен...Лимка ще си има компания най-накрая:)
11.11.10
20:12
Еййй, ще ме запалите да дойда и аз, но само като наблюдател за сега :) По нататък ако се престраша, може и да се пробвам ;)
E, хайде, де. Няма страшно и да пробваш... Няма да те гризне някое желязо ;)
12.11.10
08:02
Хаха - голям резил ще е...
Но определено ще се появя утре :)
Може и аз да дойда,но нямам голяма представа от Кросфит,а и формата ми е трагична,но за опита :)
айде, айде, не се чудете, а идвайте :)
пък и не искам аз да съм единствената начинаеща :D
Може малко да закъснея,защото не вярвам да намеря бързо къде тренирате,кв.Младост го знам само на картата :)
Сега сериозно...от Червения площад как да стигна до кв.Младост и мястото,където тренирате.Знам бул.Владислав Варненчик,бул. Сливница и бул. Цар Освободител,както и моловете,някой може ли даде някакви напътствия да не се лутам
12.11.10
11:25
Знам къде е КАТ,ще се ориентирам,а къде е мястото,където тренирате?(на картата,ако можеш да му сложиш 1 хубав голям червен “х” :) )
Мнението беше редактирано от TaCk0 на 12.11.10 11:53.
Охоо, добра група се сформира за утре. Дано ни стигнат пудовките... :)
За интересуващите се - пишете ми на ЛС телефоните си, а аз ще ви пратя моя, за по-добра координация.
Мнението беше редактирано от Vic на 12.11.10 15:48.
Тренерите измислиха ли с какво да ни изморят ? Мога да донеса 1 ластик(за дърпане).
казано от branki4a на 12.11.10, 15:51:
Тренерите измислиха ли с какво да ни изморят ? Мога да донеса 1 ластик(за дърпане).
Тренировката е готова, но ще спазим правилата на CrossFit Games и ще обявим комплекса малко преди старта :P
Разбира се, понякога ще има тестови комплекси, които ще се обявяват предварително, особено ако се налага по-специална подготовка откъм екипировка.
vic & limkata ни представят някакви кросфит комплекси, но всъщност искат просто да ни убият, при това бавно и мъчително !
14.11.10
03:22
Беше мноооого яко. Аз реанимирах вече.. Е, като изключим някоя болежка тук-там :D но не е болка за умиране - ще мине
Но си беше размазващо де :)
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 14.11.10 03:23.
Радвам се, че ви е допаднало - щом има болежки, значи всичко е било както требе :)
Overlord, няма да ви изтребваме, само ще ви правим Машини :))
Да спазим традицията и да кажем какво все пак сме тренирали
Неделя, 07.11.2010
Място: Двора на “Богоров”
Участници: Absolut Illusion, BizZzki, TaCk0, Valerious, Overlord, branki4a, Vic, Limka, Божидар, Трифон
Тренировката:
5 кръга, за време:
- 10 burpee pull-up (бърпи + набиране)
- 15 KB swing (суинг)
- 200 m run (бягане)
- 15 KB goblet squat (клек с пудовка пред гърди)
- 10 toes-to-bar/ knees-to-elbows (повдигания на изпънати/ сгънати крака от вис)
Добро натоварване. Всички се представиха чудесно!
14.11.10
07:52
Аз само се поизложих с последното упражнение, но сега се надъхах да успея в близко бъдеще и с него да се справя. А как всъщност се казва това, което правих? Планк и ..?.. Или само това.
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 14.11.10 07:53.
казано от Absolut Illusion на 14.11.10, 07:52:
Аз само се поизложих с последното упражнение, но сега се надъхах да успея в близко бъдеще и с него да се справя. А как всъщност се казва това, което правих? Планк и ..?.. Или само това.
Планково ренегадско гребане. Много е жестоко :)
И не си се изложила никак, напротив, много добре се представи!
Ее, Лимка ме изпревари. Много сте бързи с отговорите тук :))) И на мен много ми хареса тренировчицата, мисля toest to bar редовно вече да си го правя :)
14.11.10
08:05
Описвам си го в дневника тогава и си пиша и времето. Да видим дали ще има подобрение някой ден. Тъкмо до другата седмица ще ми е минало всичко. Хахх - нямам търпение чак. Кой да предположи, че ще се запаля толкова по Кросфита. Почвам да чета по-обстойно :)
Здравейте!
Тренировката беше перфектна!Аз ли1но съм повече от доволен,не само защото успях да я издържа,ами и резултатът който постигнах бе удовлетворяващ.Просто се раздадох на максимал.По едно време потта ми се стичаше в очите и ми пареше супер яко ,но не спирах да се набирам или там каквото упр правех.Стараех се да поддържам максимална интензивност.Факт е,че изпих повече от литър вода.Факт е и резултатът-мускулна треска :).Упражненията,кито ме затрудниха най-много бяха клековете с тежест и повдигането на краката.Последното го разбивах на по 2 повт към края на комплекса.
Очаквам с нетърпение следващата неделя!
П.С:
Големи машини са тренерите!Миленчето-феномен.Правеше упражненията с килограмите,с които аз правех.За Вик какво мога да кажа-възхищавам се на силата и издражливостта му - истински кросфитър.Валката и той е мощен-правеше с големи килограми и времето му беше колкото моето.
Супер.
Айде приключвам ,че взех да се разшписвам май май.
Мнението беше редактирано от branki4a на 14.11.10 09:42.
Тренировката беше перфектна!Аз ли1но съм повече от доволен,не само защото успях да я издържа,ами и резултатът който постигнах бе удовлетворяващ.Просто се раздадох на максимал.По едно време потта ми се стичаше в очите и ми пареше супер яко ,но не спирах да се набирам или там каквото упр правех
(y)
Браво на бързонапредващите начинаещи branki4a и Overlord! Раздадохте се, но следващата седмица ще ви трябва повече от това, на което сте способни - така че пригответе се (devil)
Но най-добре на комплекса, май се справиха дамите :) Миленка ни би отново :( А Absolut Illusion и BizZzki се справиха с лекота, като се има в предвид, че с някои от движенията се сблъскваха за пръв път (y)
Наистина много се изморих,а днес и мускулна треска имам на целия гръб,трапеца,гърдите и бедрата.Надявам се следващата тренировка като финиширам да не съм на 30 минути от препоследния ,а на 10-15 :D
другата седмица ще имате посещение, да видя аз докъде са нещата:)
Адмирации за Лимка и бате Вики...радвам се, че Ви има...събирате и правите чудеса с хората...голям поклон!!!
Сега авантюра ще бъде да се справим със зимния сезон:)
14.11.10
18:42
Една зима ли ще ви спре:)
Тя Лимчето гледам и на сняг тренира :)))))))
Кефя ви се, радвайте ни повече със снимки и видео
Славко, добре си дошъл :)
Следващия път дано не забравя да взема апарат :)
Не мога да повярвам! Или всичките сте с потенциал за машини или просто потенциалните машини се ориентират към кросфит... 8-)
Май ще вдигаме летвата ;)
Дамите ме изненадаха приятно - никакво мрънкане, никакво “не искам” или “не мога” (да не говорим, че се оказа,
че за Absolut Illusion това било втора тренировка за деня, по-малко от час след първата...). (rock) Way to go, girls!
След тази тренировка постигнах нещо, което смятах за невъзможно - мускулна треска на бицепсите. Преди независимо как съм ги тренирал, по какви ли не методики(силови,за издръжливост,дроп серии ...) все нямах мускулна. Иначе тренировката си беше добра, хареса ми, не ми се стори по-тежка от първата, вероятно защото вече свиквам ...
15.11.10
11:01
казано от Vic на 15.11.10, 07:20:
Дамите ме изненадаха приятно - никакво мрънкане, никакво “не искам” или “не мога” (да не говорим, че се оказа,
че за Absolut Illusion това било втора тренировка за деня, по-малко от час след първата...).
Хаха - да. Повече няма да допусна тази грешка. :D Ама то беше, защото нямах намерение да се включвам :)
казано от Vic на 15.11.10, 07:20:
Дамите ме изненадаха приятно - никакво мрънкане, никакво “не искам” или “не мога”
Вече не е модерно да се мрънка :D Има едни кросфит мацки, които популяризират лозунга “Strong is the new skinny” :)))) Мн ме радва това изречение :)