Лаф моабет - том трети

Темата е заключена.
Прескочи до:

казано от Едуардо на 11.11.10, 20:38:

казано от gogata2427 на 11.11.10, 20:16:

http://www.youtube.com/watch?v=s2pJ6q2qzXY&feature=related

Абе к’во стана с тоя човек?

Този Найден Милков, да не е някакъв билдър ? :D

като му гледам корема малко като билдер след спортна кариера.....

Не се шегувайте с Найден Милков човека се е опитал и е направил нещо за спорта.
Не е вярно, че е спечелил от пеене, та той не може да пеее и това всеки го чува.
kristiancho не всички билдери са 50 килограмови пръчки с плочки.

12.11.10
14:30

казано от Иван Шишманов на 12.11.10, 14:22:

Не е вярно, че е спечелил от пеене, та той не може да пеее и това всеки го чува.

х 2,а и все пак Найден не е в първа младост !

12.11.10
14:36

По този повод:

Жената е на 74 години...

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 12.11.10 14:37.

12.11.10
14:46

казано от Иван Шишманов на 12.11.10, 14:22:

А тумбаци ли са , дето да тренират без да има файда  ?! Без лоши чувства.

Мнението беше редактирано от +_+Oo_oO на 12.11.10 14:46.

12.11.10
14:53

казано от Absolut Illusion на 12.11.10, 14:36:

По този повод:

Жената е на 74 години...

Много добре изглежда жената.Искам и аз поне до 70 години да съм в залата. :)

казано от +_+Oo_oO на 12.11.10, 14:46:

А тумбаци ли са , дето да тренират без да има файда  ?! Без лоши чувства.

Ами, ако познаваше Найден Милкова и си присъствал на негови тренировки, щеше да знаеш, че определено не е тренирал без да има “файда”. Много хора от форума включително и аз, можем само да сънуваме за силовите му постижения.
Това, че има коремче което е нормално за възраста му, не го прави не билдер.

GO

12.11.10
15:02

Ванка,само дано не ме броиш към хората,които се гаврят с него. ;)
Просто ме изкефи и исках да знам какво е станало с него.
=====
http://vbox7.com/play:676bbfad&start=26&r=emb

Човека забогатя от разни бизнеси из Бургас. Пее си за удоволствие. Дълги години организира турнира Георги Николов- Мечката и осигурява наградния фонд, отделно спонсорираше легендарния клуб “Атлант Бургас” в които са създадени не една и две от легендите на родния културизъм, което не е малко, но нали сме в БълХария трябва да го оплюем защото има коремче. Нищо, че малцина са постигнали това което той било то в билдерски или в социален аспект.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 12.11.10 15:09.

HE

12.11.10
15:38

Айде всички мутри са радетели за спорта.
Поредната мутра, налапала се покрай поста си на съветник. Първа частна милиция какви бяха - армията на спасението ли?
Естествено, че ще се прави за спорта и ще се финансират клубове - тея пари как се препират? Аман от такива “герои”. Как се приватизират големи хотели? Някой от вас нещо хотелче, паркинг или плаж? Типичния дебеловрат цървул заради който излиза подобно име на спорта. Заради такива ни е на това дередже и футбола. Много се радвам на някой такъв като му докажат, че не е безсмъртен. На такива трябва редовно да им се подарява по един кашон презервативи - да не вземат да се размножат.

В Бургас както и във всички градове има много мутри от неговия типаж, но малцина от тях отделят пари за спорта, за организирането на състезание или каквото и да е все пак положително нещо.
Чудя се при нашия умрял съд, полиция и т.н. дали изобщо трябва да си переш парите.

П.П. Иначе коментара беше дали с това шкембе е билдер, а не дали е престъпник. Различни теми са.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 12.11.10 15:45.

HE

12.11.10
15:55

Перат си и си свиркат, щото като почнат да пречат на някой това е първото за което се хващат  ;)
Иначе здрави момчета със шкембе колкото искаш. Дори профитата в основен период приличат на прасета, но това не ги прави по-малко билдери  ;)

GO

12.11.10
16:00

http://www.youtube.com/watch?v=LGySZfTCOgs&feature=related

като кчаже нещо човек и всички се юрнаха... интересно и кои се обадиха по въпроса ;)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 12.11.10 16:06.

казано от head_hunter на 12.11.10, 15:55:

Перат си и си свиркат, щото като почнат да пречат на някой това е първото за което се хващат  ;)

Не е много умно да переш пари в културизма, виж във футбола е друга работа :).
За никой не е тайна, че В,Б и половината А група се издържат от черно тото :).

HE

12.11.10
16:21

казано от kristiancho на 12.11.10, 16:05:

като кчаже нещо човек и всички се юрнаха... интересно и кои се обадиха по въпроса ;)

Какво не ти хареса?

не ми хареса факта, че тоя на клипа си е абсолютен чичка от където да го гледаш... и вие почнахте ми развивате теории, че в основен период били културистите такива ли онакива и незнам си кво’ и да аз може да съм от ‘‘50килограмовите’’  ама има хора от тоя форум дето са виждали релеф само по телевизията и по снимки и факта, че очевидно немогат да го имат ми излизат с номера, че е по-важно да си голям ( в лошия смисъл ) ама да вдигаш 200 от лежанка ;)

12.11.10
16:29

Ейй, бабчето от клипа вади зависна форма! :)

@VEGATA - Immortal е брутален! :)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 12.11.10 16:32.

kristiancho е поредния пример, за умопомрачителните способности на бъдещето поколение, строителите на демократична България.
kristiancho ами той човека си е чичка няма как да изглежда като младеж. А ти културист в основен период виждал ли си ?!?
Потърси малко снимки из нета.

12.11.10
16:36

казано от kristiancho на 12.11.10, 16:27:

има хора от тоя форум дето са виждали релеф само по телевизията и по снимки и факта, че очевидно немогат да го имат ми излизат с номера, че е по-важно да си голям ( в лошия смисъл ) ама да вдигаш 200 от лежанка ;)

Да ти кажа аз не знам как бих изкарал релеф, т.е. знам, но е доста сложно... Погледни го от друга страна - колкото трудно аз ще изкарам релефа, толкова и на теб ше ти е сложно да качиш до 100кг (разбира се не чисти).
Btw не разбирам за какво спорите (уж погледнах няколко поста нагоре)? :)

и да не съм виждал може пак да живея до старини нали така... туй, че те в някъв’ си период стават по 200кила сланини... нали за 2месеца сигурно стават други и печелят огромни пари за това....тогава и аз бих прежалил релефа за 5,6 месеца като знам, че после ще ме дават по 100 телевизии и ще печеля бог знае какви пари.... ама да върлува мнение сред нас ( трениращите ) и да е на почит резултата в цифри не визията.... си е точно пък Едновремещните начини за доказване

12.11.10
17:08

А  тия дето са едри, релефни и вдигат по 200 от лежанка са глупаци!  :D

Гроздето е кисело  :D :D :D :D

12.11.10
17:15

@С7АЛК3Р-Поправка-високото грозде е кисело. :D

тия дето са релефни и вдигат по 200кг лежанка не пишат по такива форуми като тоя ... и Да Стоянчо е прав в това което каза но боса вече за 2 или 3 път се изказва подигравателно спрямо мене което ме дразни като имаш предвид, че не съм го провокирал с нищо... завижда ли ми какво незнам... ;)

12.11.10
17:45

Ти си перфектен, никой не забелязва “съветите” ти и всеки ти завижда...

HE

12.11.10
18:10

казано от Андриан К на 12.11.10, 17:45:

Ти си перфектен, никой не забелязва “съветите” ти и всеки ти завижда...

Накара ме да се смея - благодаря.

Кристиянчо - всеки има право да бъде в каквато иска форма, а не разбрах ти що подскачаш?
Някой да ти е казал, че си “50 килограмов” - сам се вкара в тая кагегория. Не разбирам по каква причина се засягаш? Момче, това погледнато от страни много прилича на някакъв комплекс. Те даже и “50 килограмовите” не ревнаха - някой засегна ли те с нещо или какво? Не виждам тука някой да е визирал теб или който и да било. Орева орталъка за нищо - стегни се.

п.п. Тея дето са едри и релефни спряха да пишат тук заради форумни мишчици с въпроси “как да си пия глутамина” и научна фантастика от рода “7 кг. чиста мускулна маса за месец”.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 12.11.10 18:13.

12.11.10
18:19

Аз понеже съм си дебел, продължавам да си пиша  :D

Аз пък даже мисля, че ще е много яко, на олимпията да гледат кой е най-голям. Да печелят мечоци - не мазни като трибойците например, ами нещо от сорта на 12-13% мазнини.

мда като си купуваш глутамин се предполага, че не те е срам да питаш как се пие ... или с малки познания по английски също може да се ориентираш по етикета... на 12-13% са долу горе като мене сигурно ( незнам колко съм аз ама може и да се надценявам... няма лошо )

12.11.10
18:35

Нормалния трениращ човек на който фитнеса му е хоби според мене трябва да изглежда така..
Едър 100кгна185 ,със здравословно количество мазнини,не като някакво гейче и добре изразени топчести мускули.

Мнението беше редактирано от PULLUP на 12.11.10 18:35.

да бе то културисите са си гейове ко’ занеш ти айде стига си говорил глупости ставали... вари’ го кажи на Михран на Петко на бог знае още колко хора ;дд

12.11.10
18:41

Поздрав...        http://vbox7.com/play:cae87a56

CI

12.11.10
18:41

А който не е 185см ко прай :D ?

да се отказва от фитнеса къв’ е смисъла...

12.11.10
18:42

Това беше пример за отношение между ръст -тегло..

Мнението беше редактирано от PULLUP на 12.11.10 18:43.

CI

12.11.10
18:44

100кг е твърде много според мене. Аз като съм 189 не смятам че ще е добре да минавам повече от 90-92кг :D

и как ще се разбереш, че някой тренира като не са му оформени мускулите ако не го познаваш.... то големи мазни ръце и без фитнес става или големи цици .... ;)

12.11.10
18:45

Казах изразени топчести мускули

12.11.10
18:58

казано от PULLUP на 12.11.10, 18:41:

Поздрав...        http://vbox7.com/play:cae87a56

Ехх тая аларма

12.11.10
19:06

Я да се повторя-високото грозде е кисело.
Абе, хора как може да определяте някой току-така.Тоя бил много релефен-гей, оня мазен- дебелак.Едва ли, има перфектен човек, така че говорите празни приказки.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1