За начина на приемане на суплeментите!

Прескочи до:
EM

17.10.09
17:48

Здравейте тренирам от 2 години 1.82 86 кг 44 ръка,1-ви цикъл ми е  разполагам с 30 таблетки метан (розовиа на britich dragon) и 30 таблетки анадрол някой може ли да съдейства кога и по колко да пия ?

17.10.09
17:53

казано от emil_petrov_velikov на 17.10.09, 17:48:

Здравейте тренирам от 2 години 1.82 86 кг 44 ръка,1-ви цикъл ми е  разполагам с 30 таблетки метан (розовиа на britich dragon) и 30 таблетки анадрол някой може ли да съдейства кога и по колко да пия ?

www.gohard.org !!!!

26.10.09
21:10

Почнах да взимам GreenMAG + White Flood .Итересно ми е да знам как и други ги взимат тези добавки,както и някой други такива.При мен :
GreenMAGnitude гледам да го взимам всеки ден по едно и също време, а White flood 30 mins. преди трен .След трен Протеин +Purple wraath.Понякога взимам purple-a и повреме/и/или/преди трен.

edit : GreenMAGnitude-a колко време трябва да го взимам, че чета тук някой казват 1 месец после 1 месец почивка “???

Мнението беше редактирано от soul на 04.11.09 13:32.

За триене

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 25.11.09 11:41.

ВЕ

05.12.09
09:06

казано от soul на 26.10.09, 21:10:

Почнах да взимам GreenMAG + White Flood .Итересно ми е да знам как и други ги взимат тези добавки,както и някой други такива.При мен :
GreenMAGnitude гледам да го взимам всеки ден по едно и също време, а White flood 30 mins. преди трен .След трен Протеин +Purple wraath.Понякога взимам purple-a и повреме/и/или/преди трен.

edit : GreenMAGnitude-a колко време трябва да го взимам, че чета тук някой казват 1 месец после 1 месец почивка “???

10 - 12 седмици прием, 1 - 2 седмици почивка!

06.12.09
12:36

От цялата тема извлякох най-добрите съвети горе/долу но пак не ми стана ясно имам следните продукти...

Креатин:
Best Body Nutrition Monohydrat
5 гр преди и 5 след.

Протеин:
Суроватка на Whey
1/2г на 1кг телесна маса.

Ще вземам скоро и гейнер от американските фирми.
За гейнера незнам все още как да го вземам.

Та въпроса ми е как мога да комбинирам 3-те добавки,било то за седмицата било то по време на тренировка и след трен.

Мерси.

П.С Мога ли да приемам Креатина с чист нектар,и протеина примерно или с вода е по-добре?

Мнението беше редактирано от MaHgapuHka на 06.12.09 13:03.

24.12.09
17:15

Незнам дали му е тук мястото но ще поппитам. Когато се пие гейнър храненето трябва да е в по-голям процент белтъчно ли ? И когато се пие протеин храненето трябва да е в по-голям процент въглехидрати ли ?(ектоморфен мезоморф съм)

27.12.09
16:17

Ще помоля за едно уточнение, взел съм си амино и на опаковката пише: три пъти на ден от 3-6 таблетки и 6 таблетки директно преди и след трен, тези 6 делят ли се на 3 преди и 3 след трен или са по 6 т. преди и след? И в тренировъчни дни освен трите пъти на ден си взимам и преди и след, нали или като ще тренирам да взимам само преди и след?
Мерси

05.01.10
09:15

Някъде бях чел преди време, че азотен бустер се взима на гладно. Проблем ли е ако 25 мин след White Flood се вземат и 5-6гр BCAA (15 мин преди тренировка се пада)?

05.01.10
09:52

Не, даже е препоръчително.

09.04.10
21:42

Здр. Мисля да си купя Креатин,Протеин и Гейнър, след трен. веднага да пия креатин и след 20 мин. гейнъра + протеина ? или всичко да го блъскам в един шейк и ЕКС ?
И дайте мнение кое е по добре Universal carbo plus или Mega pro carbo hit

Мнението беше редактирано от daweda на 09.04.10 22:04.

16.04.10
15:32

Здравейте на всички прочетох някои неща но не намерих за винстрола информация (моля да ми покажете ако греша) и искам специално да попитам подходящ ли е да се взима от 16-годишни със близо година стаж във фитнеса ? И ако да моля да ми кажете за вредните и страничните ефекти.Блаходаря предварително на всички отзовали се !

20.06.10
22:17

Здравейте! Разполагам с протеин (казеин, суроват. и яйчен микс), гейнер (87%въгл., 4% протеин), креатин, аминокиселини и някакъв друг “нощен” протеин. Ако някой може да ми даде съвет, кое, как, кога и по колко да приемам ще съм му много благодарен.
Висок съм 197см, 85кг.  тренирам от няколко дни. Тренирал съм и преди, но от една година не съм стъпвал в залата.

Благодаря предварително!

21.06.10
08:45

Протеин- сутрин и след тренировка
Креатин- не си написал какъв е, ако е монохидрат по 5 гр. преди и след тренировка, в почивните дни 1х5 или 2х5 гр.
Амино-преди тренировка, сутрин, след тренировка, общо взето по всяко време.
Гейнъра-между храненията
“Нощния” протеин - преди лягане

21.06.10
09:09

казано от korpusito на 21.06.10, 08:45:

Протеин- сутрин и след тренировка
Креатин- не си написал какъв е, ако е монохидрат по 5 гр. преди и след тренировка, в почивните дни 1х5 или 2х5 гр.
Амино-преди тренировка, сутрин, след тренировка, общо взето по всяко време.
Гейнъра-между храненията
“Нощния” протеин - преди лягане

Благодаря за включването!

Да монохидрат е. А горе долу колко грама на телесно тегло трябва да е дневната доза от всичко (за креатина горе долу разбрах)?

21.06.10
09:25

Няма минимална доза, всичко зависи от храненето ти. Ако се храниш добре и си набавяш нужните количества белтък (за твоите килограми поне 180-200 гр. на ден), добавките са само бонус. Най-добре е да пуснеш една тема в раздела за хранене и да си опишеш дневното меню, за да получиш адекватни съвети.

разбрах че става въпрос за 160 долара и.ако може някой по компетентен да ми каже и как да ги взимам ще бъде чудно  благодаря ви предварително .

07.08.10
06:31

Голям мързел ви гони всички :D

Витамините-сутрин с храната
Креатина- по 5 гр. преди и след тренировка
Изолат- сутрин и след тренировка
Глутамин- след тренировка и преди лягане по 10 гр.
Амино- сутрин, преди, по време и след трен. Гледай поне 20 гр. на ден да приемаш

БЦАА-то даже по 30-40гр по време на тренировката ще е супер :)

казано от korpusito на 07.08.10, 06:31:

Голям мързел ви гони всички :D

Витамините-сутрин с храната
Креатина- по 5 гр. преди и след тренировка
Изолат- сутрин и след тренировка
Глутамин- след тренировка и преди лягане по 10 гр.
Амино- сутрин, преди, по време и след трен. Гледай поне 20 гр. на ден да приемаш

Сутрин-Vitamins(1-път дневно?)+Whey+Amino
Преди тр.-Creatine+Amino
След тр.-Creatine+Glutamine+Whey
Вечер-Glutamine+Amino
*Ядене+Amino
За BCAA-то няма установена доза (поне така пише).А за креатина-с зареждане няма ли да е по добре?Може ли да се замени с креатинов комплек(не съм запознат много)?

Мнението беше редактирано от Георги Христов на 07.08.10 21:14.

БЦАА-то само след трейн ли или кот’ каже етикета :D

BCAA формулата е заменена с 4800, тъй като  формулата е по богата като съдаржание .

HO

12.09.10
12:49

Тая тема е голяма пародия :D мисля че няма никой който като е тръгнал да пие добавки, не знае кое да пие след тренировка и кое преди лягане и т.н. Но според мен с това не се изчерпва всичко. Ако ти се съберат няколко вида добавки, всичките за прием след тренировка, как трябва да се нагласи приема им?
Примерно имате: БЦАА, амино, креатин, глутамин, протеин, глюкоза, витамин Ц (500мг ефервесцентна таплетка примерно).
Как трябва да се нанижат всички тези работи заедно след тренировката??? Естествено че не може на веднъж и мисля че това интересува всички горещо, защото всеки прави както сметне за добре, без да знае дали е правилно и дали чрез приема на няколко добавки в един шейк не блокира усвояването на някои от тях.
Моля да отговорят само хора, които имат знания и могат да обосноват отговора си, не искам отговори от типа “аз правя еди как си вие кажете дали става”, пак казвам - не ме интересува кой как прави, а как трябва да се прави!
Поздрави :)

Мнението беше редактирано от horsepower на 12.09.10 12:52.

ВН

18.10.10
10:39

BCAA’s + Vit. C по време на тренировка с водата. Веднага след края Комплексни амино, Глутамин, Креатин и глюкоза. 45 минути след тренировка протеиновият шейк + протеолитични ензими. Час и 30 след тренировка - храна.

19.10.10
12:03

А защо чак 45 минути след тренировка се пие протеина? Тогава какъв е смисълът от изолати и “по-бързи” протеини? :)

Здравейте. Имам въпрос който не задавам аз ,а приятел.Прием на тестостерон пропионат  + винстрол.
Килограми- 94 кг.
Ръст- 180 см.
Въпроса му е следния: Колко време може да е цикъла , какви протектори трябват , и начин на прием(първа седмица от двата компонента по колко)?Ако може дайте и предложения за фирма ..... бюджет - 450 лева.
Благодаря ви предварително!

Нито тестостерона нито винстрола са суплементи.
Пич объркал си рейса.

казано от Владимир Недков на 18.10.10, 10:39:

BCAA’s + Vit. C по време на тренировка с водата. Веднага след края Комплексни амино, Глутамин, Креатин и глюкоза. 45 минути след тренировка протеиновият шейк + протеолитични ензими. Час и 30 след тренировка - храна.

Благодаря ти хипер много !

HO

03.11.10
18:42

казано от Владимир Недков на 18.10.10, 10:39:

Ето тоози отговор търсех, благодаря много. :)

Animal Стак и Animal Пъмп ? Начин на прием в тренировъчен ден и нетренировъчен ден ?

Благодаря предварително.

11.11.10
21:30

В тренировъчен ден ги пиеш и 2-те 30 минути преди тренировка на празен стомах. В нетренировъчен ден м/у храненията отново на празен стомах, като от Пъмп-а може да махаш червената капсула - в нея са стимулантите. Аз лично пиех по още една червена капсула преди тренировка от останалите ми в нетренировъчен ден, но теб те съветвам първо да провериш толерантността си към тях. Успех.

казано от AbSs на 11.11.10, 21:30:

В тренировъчен ден ги пиеш и 2-те 30 минути преди тренировка на празен стомах. В нетренировъчен ден м/у храненията отново на празен стомах, като от Пъмп-а може да махаш червената капсула - в нея са стимулантите. Аз лично пиех по още една червена капсула преди тренировка от останалите ми в нетренировъчен ден, но теб те съветвам първо да провериш толерантността си към тях. Успех.

“Толерантност към тях” - нещо като тестов период на азотен буустер .. ако не съм те разбрал правилно .. дай инфо още как да разбера ?
Благодаря ти за инфото !

12.11.10
19:48

казано от Hristov Georgi на 12.11.10, 18:06:

“Толерантност към тях” - нещо като тестов период на азотен буустер .. ако не съм те разбрал правилно .. дай инфо още как да разбера ?
Благодаря ти за инфото !

Към стимулантите, които както казах са в червената капсула. Може да получиш сърцебиене от тях и др. подобни проблеми. Споделих ти как пиех червените капсули, а ти пробвай първо само с една. Другото е ясно.

казано от AbSs на 12.11.10, 19:48:

Към стимулантите, които както казах са в червената капсула. Може да получиш сърцебиене от тях и др. подобни проблеми. Споделих ти как пиех червените капсули, а ти пробвай първо само с една. Другото е ясно.

Благодаря!

14.11.10
00:10

до сега винаги след тренировка просто се храня стабилно и изпивам изолата заедно.и честно казано не знам дали малко не се спекулира или просто аз не съм съвсем наясно,но някой ще ми обясни ли каква е целта протеина да се пие на гладно и какъв е ефекта на приет изолат по този начин,като изключим по бързото усвояване.също какъв е проблемът след тренировка да прескоча този мурафет с покачването на инсулина,тъй като противно на общотиражираното становище това заиграване далеч не е универсален вариант,а вместо него просто да си хапна нормално (основно сложни въглехидрати) и след това да си изпия протеина,или обратното ако ми обясните защо трябва да е на гладно?

Мнението беше редактирано от fcbs на 14.11.10 00:10.

Hot Blood + Crea Bomb или Hot Blood +  Jack3d ? Кое ? И ако и двата стака са възможни ...  опишете и двете как се пият .... ?!

Благодаря предварително !

AZ

18.11.10
17:04

И джака и блъда са буустери.

Ясно, второто отпада . Hot Blood + Crea Bomb как по колко и кога ?! Ако имате варианти за Hot Blood + други креатинови матрици са добре дошли !

Мнението беше редактирано от Георги Христов на 18.11.10 17:09.

Какво става ако смеся 1 доза Суроватка и 1 доза гейнар .... ще има ли някакви загуби на един от двата продукта при смесения им прием ?

18.11.10
20:28

Идеята не е лоша. Ще имаш повече енергия идваща от въглехидратите на гейнъра.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1