Въпрос за съроватъчен протеин..

12.11.10
14:50

Здравейте на всички!
Имам въпрос свързан с суроватъчния протеин който е следния:
При условие че имам малко мазнинки да свалям, което ще се извършва главно чрез бягане, протеина ще ми пречили на свалянето по някакъв начин и как е най-добре да се пие? Тренирам от 1 месец, преди бях тренирал около година, но се наложи да спра за около година. 73,8 килограма съм и съм висок около 1.80. Ако някой смята, че ми е рано за протеин да предложи какво мога да пия на този етап и какво мога да пия занапред.
Благодаря предварително!

12.11.10
14:59

Интересно ми е какво имаш за сваляне при 1.80 и 73 кила ;) Вземи си един хубав изолат за сутрин след ставане и след тренировка/кардио. И BCAA можеш да си вземеш ако имаш финанси. Някой биха казали, че ти е рано за протеин, но според мен си е баш време :) Успех !

CI

12.11.10
17:25

Протеина няма да ти попречи на свалянето.
А замислял ли се примерно да качиш малко чисти килограми защото при твоя ръст 74кг изглежда малко. Като понатрупаш мускулна маса мазнините няма да си личат толкова, а може и да свалиш след това :)

12.11.10
18:48

CircleOfPain това с килограмите според мен е строго индивидуално, в смисъл аз също съм около 1,80 и даже съм 70 кила и мога да кажа ,че не изглеждам слаб, имам в предвит че при някои хора както има един лаф кокалите тежат повече хаха може би има доза истина.. Това не означава че не искам да качвам повече просто смятам че 1,80 74-5 кила са си напълно нормално телосложение ако искаш да не изглеждаш набит..

12.11.10
19:29

Имам така стабилно мазнини по корема както и на всички останали части на тялото общо взето, така че имам доста какво да свалям... Явно такъв тип ми е тялото, защото имам познат който е същото като мойто тегло а пък няма един грам мазнина. :)

Edit: Изолата е вид суроватъчен протеин нали? И каква е разликата в цените между различните видове суроватки?

Мнението беше редактирано от Aleksandar111 на 12.11.10 19:35.

12.11.10
22:19

Изолата е суроватка, да, но е възможно най-чистото, което може да имаш (ако не борим хидроизолата). Разликата е, че е по-скъп от концентратите ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1