Въглехидрати въпросче

19.04.05
15:15

сорри за тъпия въпрос ама в храненто сам нооб искам да питам въглехидратите нужни ли са за възстановяването на мускулите ?

ВН

19.04.05
15:34

Предлагам ти да посетиш пътеводителя в раздел хранене в сайта и да проявиш любопитство какво съдържа храната и кое за какво е! Ще имаш полза...

19.04.05
15:37

Има мненя и “за”, и “против”. Лично мое мнение е, че мускулите ще се възстановят и без въглехидрати, но при наличието им това ще стане по-бързо и продуктивно (в смисъл, че ако се възстановяваш без въглехидрати губиш част от потенциала).

19.04.05
15:48

да но ако се възстановяваш без въглехидрати начи може по време на НВД да се качва ММ

19.04.05
16:12

Е ясно, че може (даже имаше такава тема някъде).

19.04.05
16:58

еми начи може да се качва ММ и да се топи мазнинка едновременно ( е ясно че ефекта няма да е кои знае кво ) ама да кажем хаправам нещо с повече въглехидрати преди тренировка ( за маса )(за да не взимам енергията от разграждащите се мускули на аминокиселини) а в дните в коити не тренирам правя кардио и сам на НВД то и в дните за маса пак е нещо като НВД освен въглехидратите които приемам преди трен. но те ще се изразходят.

п.п. Ще ми е интересно неква тема дето да има противоречиви мнения и да се получи нещо като дискусия !

19.04.05
17:18

Виж, това, което описваш е постижимо, но е много много трудно. Изисква голямо себепознаване, опит и тн.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1