Тази програма добра ли е за мен ?

ED

12.11.10
23:10

Здравейте :) .. нов съм в форума, и затова ако съм пуснал темата на грешно място, моля да бъда извинен, и да ми бъде пратено ЛС в кой раздел е темата ..благодаря предварително. Значи на 14 години съм, 165 см висок, тежа 54-55 кила .. според възраста и височината ми трябва да съм поне 62-3 кила, а ръцете са ми тънки, и според мен изглеждам смешен ;( .. значи от 1 седмица ям по 5 пъти на ден, в училище ям 2 пъти, през 1-2 часа .. ям 2 хот дога в даскалото, такаче нямам голям избор, да ям друго нещо в училище, ако може да ми кажете през останалите 3 пъти какво да ям, на ден ям по 1-2 варени яйца, също така кажете тази програма добра ли е - http://www.bb-team.org/workout/1358#axzz156zjeLjR за трупане на маса, защото ще почвам фитнес, моляви се помогнете ми, защото съм 54-55 кила, а за мойта височина не е нормално .. клющав съм и ръцете са ми тънки, изглеждам смешен ( според мен .. ) .,. ако почва фитнес и тренирам с програма, ям каквото ми кажете за 1 месец ще кача ли 5-6 кила .. ;( .. :|

12.11.10
23:16

Добре си според мойто скромно мнение приател. С времето и нарастването на годинките + натрупаните тренирфки метаболизма ти ще изисква повече храна за по здрави тренирофки и постепенно без да усетиш ще видиш че си качил . Не прави грешка да ги качваш наведнтъж както ти спомена за толкова кратко време , защото според мен ( самнявам се да ги качиш ) но качиш ли ги ще бъдат само на корема :)

ED

12.11.10
23:20

Ами ако тренирам по здраво за предмишница, смисъл по 2 -3 пъти в седмицата .. защото искам да кача малко маса в ръцете, аз съм чувал, че като ям по 4-5 пъти на ден по малко, се качва маса насякаде .. е ако ям по 5 пъти на ден по по - малко ще кача ли маса на всякаде ? .. и програмата добра ли е :)) .. решил съм го, ти може да имаш хубава ръка, но мойта е тънка, и ти затова си на това мнение .. да ти кажа на мен ми е гадно и не ми е лесно .. като излизаме с момичета техните ръце са по - дебели от мойте ;х .. и затова съм го решил с бая фитнес да си одебеля поне малко ръката .. как ще стане това, чувал съм, че като тренирам повече предмишница в фитнеса по - бързо ще стане, ако е така споделете, и ми направете една програма предимно за ръце, но такава, че да кача повечко маса в ръцете .. на мен ми е различно, по - гадно ми е, мисля друго ;( .. разберете ме ;х

казано от Edu на 12.11.10, 23:20:

Ами ако тренирам по здраво за предмишница, смисъл по 2 -3 пъти в седмицата .. защото искам да кача малко маса в ръцете, аз съм чувал, че като ям по 4-5 пъти на ден по малко, се качва маса насякаде .. е ако ям по 5 пъти на ден по по - малко ще кача ли маса на всякаде ? .. и програмата добра ли е :)) .. решил съм го, ти може да имаш хубава ръка, но мойта е тънка, и ти затова си на това мнение .. да ти кажа на мен ми е гадно и не ми е лесно .. като излизаме с момичета техните ръце са по - дебели от мойте ;х .. и затова съм го решил с бая фитнес да си одебеля поне малко ръката .. как ще стане това, чувал съм, че като тренирам повече предмишница в фитнеса по - бързо ще стане, ако е така споделете, и ми направете една програма предимно за ръце, но такава, че да кача повечко маса в ръцете .. на мен ми е различно, по - гадно ми е, мисля друго ;( .. разберете ме ;х

Пич, като за начало се успокой малко.. не е свършил светът. Има хора, по-скоро тип тела, които качват по-трудно маса и са слабички. Не мога да преценя от кой тип си, понеже си в подрастваща възраст и е почти невъзможно да се определи какъв си. Не си мисли, че за 2 месеца ще постигнеш огромна ръка. Имай търпение и воля ! Започни да се храниш с нещо по-нормално. Хапвай повечко месо, ориз, картофи и всякакви други въглехидратно преобладаващи храни. НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ПЛОДОВЕТЕ ! Започни с програма, която обхваща всички мускулни групи ( кръгова ). Ето тази : http://www.bb-team.org/workout/1359/ би ти свършила чудесна работа за първите 1-2-3 седмици. Тялото ти ще привикне с тежестите, ще влезеш във форма и по-нататък можеш да започнеш друга, по-сериозна програма. За сега забрави комплексът с малките ръце и си тренирай, пък после ще видиш как ръката ти ще е 2 пъти по-голяма от на момичетата :D

ED

13.11.10
20:16

Пич даваж ми кораж .. но :| .,. ами ще пробвам първо с тази програма ;) .. ам нали в месото се вклучват филийте с луканки, суджуци и други меса, също така защо да започвам с тази програма, неможе ли направо с по - тежка, или всички започват с по - лека и е по полезно :) ? .. и какво да ям в училището, като има някви тъпи садвичи, ям хот доци там

ED

13.11.10
22:58

Извинявам се, че пиша 2 мнения едно след друго .. значи аз в нас си тренирам с гиричките, права лицеви опори, и от време на време коремни преси, ходил съм няколко пъти на фитнес .. защо не почна с истинска програма ? .,. и примерно може ли понеделник - гръб, бицепс, примерно ви говоря .. слагам каквото ми падне в момента ;д .. и един ден, примерно четвъртък да тренирам по тази програма http://www.bb-team.org/workout/2340/#axzz15Cr9VqCm, или като сичките неща се смесят в една програма, примерно пон - гръб, бицепс, вторник - гърди, трицепс, четвъртък - корем, предмишница .. кое е по - добре 1- вия или 2 - рия начин ?

Мнението беше редактирано от Edu на 13.11.10 23:09.

14.11.10
07:04

я дай един телефон да ти се обадя, че ще ми се строшат ръцете да пиша:)

ED

14.11.10
09:49

Баце неможе ли по скайп :| .. скайпа ми е fsbn..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1