12.11.10
21:32
Здравейте , фитнес маняци...
Нов член сам на този сайт както и на фитнеса като спорт.Имам въпрос на който ще се радвам ако малко спомогнете за решаването му , а ето го и него :
Преди 1 година и половина бях 85 кг . Почнах да спортувам и за 2 месеца след голямо желание да отслабна тей като бях 1.65 на 16 години за 2 месеца на здраво кардио и НВД диета стопих до 70 кг. От 3-4 месеца се занимавам с фитнес тей като се насочих кам него поради малко по големи симпатий от другите спортове. В момента тренирам понеделник , вторник , четвъртък и петък . Сега даните са ми 1.73 70-72 кг ( варирам ) . След рязкото отслабване както на сички естествено че и мойта кожа как да го кажа... се прецака.. :) особенно долната част на корема , гардите и бедрата от вътрешната страна. В момента не сам на диета.. хапвам си сичко , химия не употребявам и затова според мен не е нужно да сам на някаква диета която може да ме лиши от нужни за организма ми вещества. Правя здрави тренировки - загрявам 5 мин , силова тренировка ( имам на впредвид с тежести не под друга форма ) и накрая 5 мин кардио + коремни преси. Това е за мен , ако може някой да даде някой савет с който мога да подобря или по точно ускоря свиването на кожата ще бъда благодарен ( Отностно промяна в хранене , тренировки или сякакав начин който ви хрумне , давайте савети - чакам ги. ) :)
П.П - Искренно съжелявам ако имам доста правописни грешки.
Извинете за допълнението но изкам да попитам тъй като не виждам някой да е писал нищо да не да сам объркал раздела :( Както казах нов сам в сайта и много се извинявам...ако сам го объркал моляви кажете каде мога да си спомена проблема.
14.11.10
19:18
Никой не ти е писал, защото не си задал никакъв конкретен въпрос. В сайта ни има информация, която да четеш с дни наред. :) Започни от р-л Диети. Колкото до увисването на кожата, това е в следствие излишък от дерма. Тя ще се свива бавно, най-добре е да запълниш с малко мускулна маса под нея. :)