малко помощ за кросфита

12.11.10
20:22

Здравейте,
Прочетох доста от темите за кросфита във форума, но все не мога да го разбера напълно. Прочетох за цикъл 3+1, видях и списък на някои комплекси с имена на момичета. Също така пишеше да не се повтарят за по- малко от 3- 4 седмици. Та въпросите са ми: в тези 3 дни, всеки ден трябва да правя по 1 комплекс като всеки трябва да е различен от предишния ли? И ако примерно не мога да изпълня цикъла, тежестта ли намалявам или броя на рундовете.
Вероятно ви се струват банални и глупави въпросите ми, но ще съм благаодарен ако ми отговорите и ми помогнете, тъй като смятам да пробвам кросфита, след като ми си поизясни малко ;)

13.11.10
14:42

Не съм най-големия разбирач, но ...
ПРОСТО ОПИТАЙ! Щом ти е трудно, намали килограмите, рундовете или темпото. Всички си е до теб.
Отиваш даваш най-доброто от себе си, ако не стане - другия път. Иначе прочети темите, всичко е написано много елегантно.
Относно тренировките: www.crossfit.com
Всеки ден се изнася тренировката за деня, ти си прецени ще можеш ли да я изпълниш, ще си я “персонализираш” в съответствие с твоите възможности или просто ще си избереш друга.
Поздрави
Няма да съжаляваш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1