Предложете ми надежден гейнър

12.11.10
19:46

Здравейте,на всички.
На 16-години съм 94 набор..
Тежа околко 62-63 килограма ..
Лятото от тежката работа която работих свалих почти 10 килограма
Исках да попитам тези от форума дето имат опит със гейнърите.
Да споделят някоя добра марка но и да не е със много избухваща цена ако ме разбирате... защото в кризата..
Бяха ми казали че на Explode Mass Gainer е добър..

Мерси на всички !

12.11.10
21:08

Гейнера за теб е наречен, храна. Като мляко, месо, яйца, риба, картофи, ориз, леща, боб и т.н.

12.11.10
21:16

Muscle Juice Revolution

12.11.10
22:14

За какви пари говорим !? Ако нямаш много погледни Scitec Mass 10lbs

13.11.10
08:29

Както каза “Vlado89” на теб сега ти трябва само правилно хранене и качествен сплит!За това по-добре не се хвърляй,както аз направих първо върху добавките,защото после ще съжеляваш!Има врееме за добавки!По-добре се ориентираи на един здрав хранителен режим и хубав сплит!

13.11.10
08:32

братле хапвам както ми казаха също повече яйца,ориз,пилешко месо,картофи
ограничавам сладкото и хамбургери,и други такива тестени изделия..
обаче при мене масата не се трупа изобщо ..

13.11.10
08:49

Dymatize High Protein Mega Gainer ; )

13.11.10
08:50

Брат,кви са тия ограничения от хамбургери и сладки?Ха така няма да качиш скоро!Аз не съм спазвал такива режими като 9:00 часа риба или пък 18:00 картофи и т.н !Гледам всяко ядене да има месо и ориз или картофи!Не се ограничавам от нищо!Сега метаболизма ти е много бърз както и моя и немогат да се здържат толкожа мазнини !За това пукай квото ти е на кеф,не подбирай!Гледай да имаш 6-7 яденията на ден !Яж  през 2 часа!Сутрин яж овесени ядки с мляко и може и яйца да вкараш!Това е :)

13.11.10
09:13

Добре,но се съмнявам да постигна нещо казвам ти че при мене
резултата е нулев..

казано от NoMercy на 13.11.10, 08:50:

Брат,кви са тия ограничения от хамбургери и сладки?Ха така няма да качиш скоро!Аз не съм спазвал такива режими като 9:00 часа риба или пък 18:00 картофи и т.н !Гледам всяко ядене да има месо и ориз или картофи!Не се ограничавам от нищо!Сега метаболизма ти е много бърз както и моя и немогат да се здържат толкожа мазнини !За това пукай квото ти е на кеф,не подбирай!Гледай да имаш 6-7 яденията на ден !Яж  през 2 часа!Сутрин яж овесени ядки с мляко и може и яйца да вкараш!Това е :)

13.11.10
09:26

И аз преди 1 година бях 65-70 килограма на 180 висоина!И много трудно качих ,но с воля става всичко!И аз не разполагах с много пари и взимах протеини на BioTech,BioFit и Нутрим ,но нищо не видях и после като си обърнах на правилна храна качих адски много :) !Чисто мускулна маса!Защото и аз мога да ти кажа протеини,но знам,че не разполагаш с много пари за това ти казвам да почнеш с хранат,а пък като почнеш да работиш ще имаш повече пари за добавки!Протеина както и храната иска постоянство!Неможе с 1-2 кг да качиш!

П.П Протеина е храна на прах ! ! !

13.11.10
11:03

Знам за протеина,че е храна на прах.Въпроса е че колкото и малко да кача от гейнъра все пак
ще ми е от полза ...
Бяха ми предложили на Explode Mass Gainer 5 kg.
И ми казаха че са добри

казано от NoMercy на 13.11.10, 09:26:

И аз преди 1 година бях 65-70 килограма на 180 висоина!И много трудно качих ,но с воля става всичко!И аз не разполагах с много пари и взимах протеини на BioTech,BioFit и Нутрим ,но нищо не видях и после като си обърнах на правилна храна качих адски много :) !Чисто мускулна маса!Защото и аз мога да ти кажа протеини,но знам,че не разполагаш с много пари за това ти казвам да почнеш с хранат,а пък като почнеш да работиш ще имаш повече пари за добавки!Протеина както и храната иска постоянство!Неможе с 1-2 кг да качиш!

П.П Протеина е храна на прах ! ! !

13.11.10
14:34

Някой много те е излъгал относно Explode…

13.11.10
14:43

незнам вие ще кажете затова питам .. :)
А този Джъмбо хубав ли е ?

VA

13.11.10
14:51

само не разбирам ,какво като ви кажат препоръчаите ми и вие почвате наблегни на храната щом нямаш пари ,а и относно още си малак за добавки ... кое му е малкото 16-години защо да не се храни както трябва ( да ограничава някой храни ) и да си пие протеинчето в това няма нищо лошо да яде и да пие протеин дори и да не тренира момчето иска да качи малко килограми : )

13.11.10
15:15

Напоследък има мания още от 14-15 да се ползват добавки...аз за пръв път опитах, след като бях навършил вече 18 и то БГ добавки...Като станат на по 20-21 вече на хормон на растежа и конски дози стероиди да ползват, че няма да им действа друго ?!? Хората ти казаха храна на тези ти години, след време ще дойде и другото.

13.11.10
15:29

Нали знаеш...всеки си прави живота какъвто си го харесва...така и Андреас Мюнцер си го беше направил :) И си го изживя, както искаше :)

13.11.10
15:58

Да,но Анди ще остане в историята,като най-релефния бодибилдър,за разлика от нашият съфорумник :D

VA

13.11.10
17:21

абе ,взимаите си белтъчето ,с протеин ли било или по естествен път от протеин лошо нема да видите и на 14 години .. хората испиха по 2 тона химия ,вие от протеини и креатини и аминокиселини се плашите :Д .. та имам познат на 16 години - колкото ме І та на 14-5 ,15 год некаде започна с химии ,сега вече и стероиди ползва като навърши 16 ,не че нищо му няма той сега може и да не осеща кво му е но след още малко време ще усети .. тои е изменен цялостно по голям е 2 пъти от колкото трябва за 2 години стаж просто :Х:Х:Х

CI

13.11.10
17:27

казано от vankataaaaaaaaaa на 13.11.10, 17:21:

абе ,взимаите си белтъчето ,с протеин ли било или по естествен път от протеин лошо нема да видите и на 14 години .. хората испиха по 2 тона химия ,вие от протеини и креатини и аминокиселини се плашите :Д .. та имам познат на 16 години - колкото ме І та на 14-5 ,15 год некаде започна с химии ,сега вече и стероиди ползва като навърши 16 ,не че нищо му няма той сега може и да не осеща кво му е но след още малко време ще усети .. тои е изменен цялостно по голям е 2 пъти от колкото трябва за 2 години стаж просто :Х:Х:Х

значи първо почна с химията а вече и стероиди взима :D

13.11.10
17:38

казано от CircleOfPain на 13.11.10, 17:27:

казано от vankataaaaaaaaaa на 13.11.10, 17:21:

значи първо почна с химията а вече и стероиди взима :D

Тва е за бисерите. :D

13.11.10
17:59

Той ванката е наи-ценния потребител тука :Д

HE

13.11.10
20:55

Какво значи този гейнър хубав ли е? Какво означава надежден гейнър според теб? Що ли имам усещането, че имаш свърхестествени очаквания от подобно прахче? Чак пари ще събираш да си купуваш гейнър? Само аз ли си мисля, че ще си много разочарован?

13.11.10
21:37

хънтър пари ще събирам защото нямам възможност на веднъж..
а отностно не очаквам от 3-4 кг гейнър да кача 15-20 килограма ;)

HE

13.11.10
21:50

Сам си предценяваш, но според мен първо ти е рано и второ ще си хвърлиш парите на вятъра, а лошото е и, че ще си събирал.

13.11.10
21:57

Тая тъпотия за Андреас Мюнцер
единственото което ще остане след Мюнцер е абсолютно безмислената му смърт в следствие на огромните дози стероиди които е взимал
и не знам да се е класирал повече от 5-ти на мистър Олимпия
тия титли че бил наи-релефен и така нататък откъде ги изсмука???
А по темата - взимаи Масъл Джус Революшън гейнърът с наи-добро съотношение цена кечество в момента на пазара.....

13.11.10
22:09

Тия титли изобщо не съм ги смукал аз...Ако съдиш за даден билдър по класиранията му на олимпията...Както и да е,да не оспамваме темата на човека :)

13.11.10
22:12

а по какво друго?
ама че логика

13.11.10
22:17

Еми ,радвай се като малките деца на Рони и Дориан тогава.

13.11.10
22:19

пич ти имаш сериозно душевно разстроиство
според теб братята Уайдър дали са малки деца?
А дали разбират повече от тебе от културизъм?
не се чустваи длъжен да ми отговаряш:)
само не се опитваи да насаждаш някакви малоумни мисли от рода на че си струва да пукнеш от стероиди ама важното е да си го направил с някаква велика цел.....

13.11.10
22:28

Пич,личи си,че нивото ти в тази област е доста ниско,но просто нямам желание да продълваваме този спор.Твърдо съм против стероидите и никога не бих ползвал.Имах съвсем друго в предвид, но както и да е.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1