Белтъци и ...?

05.11.10
17:46

Пробвам се да пия сурови яйца...засега се получава,но наистина не ми харесват на вкус,сипвам  2 белтъка в чаша и така ги карам 2 по 2…Пробвах да сипвам в чашата натурален сок с белтъците , с пепси пробвах,но честно казано пепси и белтъци ми звучи странно(иначе така ги пия без проблем,както и със сок).Някой има ли предложение с какво да смесвам белтъците да влизат по-лесно?

05.11.10
17:51

казано от TaCk0 на 05.11.10, 17:46:

Пробвам се да пия сурови яйца...засега се получава,но наистина не ми харесват на вкус,сипвам  2 белтъка в чаша и така ги карам 2 по 2…Пробвах да сипвам в чашата натурален сок с белтъците , с пепси пробвах,но честно казано пепси и белтъци ми звучи странно(иначе така ги пия без проблем,както и със сок).Някой има ли предложение с какво да смесвам белтъците да влизат по-лесно?

С какао и в блендера.

05.11.10
17:56

С мляко най-добре се получава. Може да добавиш и какао на вкус.

05.11.10
18:57

Луд ли си, бе :) На мен дори сурови яйца, ледени от хладилника са ми като сладолед вкусни :D :D

05.11.10
21:38

Това е супер гнусно сурови яйца да ядете, от суровите яйца няма ли да хванеш салмунела ? По-добре варени.

VA

07.11.10
19:40

казано от Едуардо на 05.11.10, 21:38:

Това е супер гнусно сурови яйца да ядете, от суровите яйца няма ли да хванеш салмунела ? По-добре варени.

разбира се ,че може да се хване салмонела и докато ти направят иследвания да разберат от какво ти се гади и драифаш и т.н стоиш в болницата .. и ако не те хване салмонела има риск ако яйцата са на 4 ,5 дена (стари) ,а не пресни най-много да те заболи корема ,да си цял ден в вц-то и да драифаш ..според мен като са варени имат същите приноси :)

07.11.10
19:53

Момчета, човека не е питал какво ви е мнението за суровите яйца, така че придъжаите се към темата или не спамете.

По темата:Рядко пия сурови яйца, но когато го правя си слагам канела.

14.11.10
00:42

Да не почвам нова тема...
След 6-те белтъка винаги ме заболява корема(слабо) за 10-15 минути,но не ми се случвало да драйфам или болката да продължи,но все пак не ми се струва нормално,това значи ли,че трябва да спра със суровите яйца?

казано от TaCk0 на 14.11.10, 00:42:

Да не почвам нова тема...
След 6-те белтъка винаги ме заболява корема(слабо) за 10-15 минути,но не ми се случвало да драйфам или болката да продължи,но все пак не ми се струва нормално,това значи ли,че трябва да спра със суровите яйца?

По-добре спри със суровите яйца и почвай с варените ;) хем по вкусно хем по здравословно

16.01.11
05:59

4-5 цели яйца + супена лъщица мед + шейкър = вкусно начало на деня, или освежаващ шейк.

Аз лично избягвам да ги приемам сурови, но в дни когато не мога да направя поевече от две  хранения си пийвам. Варени яйца не мога да понасям вече - толкова съм изял че само като ми замирише и ми се повдига.
Как няма да те боли стомах - Белтък с пепси......... :0

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1