Дневникът на normalno hidratiran

Темата е заключена.
Прескочи до:

09.11.10
13:55

казано от Петко К на 09.11.10, 13:47:

За вреда - едва ли, но за какво да си струва, каква е целта?

Ами аз съм от онези с крушовидната форма и всячески се стремя да дръпна някой сантиметър във торса.
В деня за гръб- като едно от упражненията за широк гръбен мускул и за оптимизация вместимостта на белите дробове
В деня за крака- за оптимизация на вместимостта на белите дробове(затова и го правя в суперсерии с мъртва тяга и клякане- все упражнения които способстват за дълбокото дишане).
В тренировката за гърди- малко трудно да се намери логично обяснение- но май пак за дишане, а и от упоритост. ;)

11.11.10
19:50

Чудя се дали да не си взема този колан за да си подпомогна мускулите на корема, вие какво мислите?
Ето и сайт:
http://www.amazon.com/Slendertone-Flex-Abdominal-Muscle-Toner/dp/B001VC16KE/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1289504567&sr=8-2

11.11.10
19:53

казано от normalno hidratiran на 11.11.10, 19:50:

Чудя се дали да не си взема този колан за да си подпомогна мускулите на корема, вие какво мислите?
Ето и сайт:
http://www.amazon.com/Slendertone-Flex-Abdominal-Muscle-Toner/dp/B001VC16KE/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1289504567&sr=8-2

Излишни пари само.

12.11.10
05:32

Съмнявам се в компетентността ти пич. Като даваш мнение, поне го обоснови.

12.11.10
07:16

Излишни пари ;) Разбира се, купи си ако искаш, те хората от това живея.

12.11.10
14:47

Благодаря за “добре” обоснованите съвети.

12.11.10
15:18

Какви съвети очакваш? Този уред е олицетворение на устрема на алхемиците да превръщат всеки метал в злато... казано иначе тоя уред нито ще ти стегне, оформи или тренира мускулите... подава се електрически импулс и имам някаква контракция- казвам някаква, защото един познат имаше глуоста да си го купи и го тествах- подобен беше- та нищо не прави... като си отпуснеш крака примерно и някой ти го мести напред назад значи ли че го тренираш? Не, нали- ами това тук е същото... просто ще си дадеш парите за нещо дето не работи...

13.11.10
21:04

Поръчвам го, пък после ще си говорим. Вие може да сте с нормални кила и да не ви трябват такива уреди, но аз съм със свръхнаднормено тегло и всяка помощ, макар и малка ще ми е от полза. Като мине известно време ще коментирам дали е имало някаква полза от файдата.

13.11.10
21:15

Тея пари можеш да ги дадеш за зоб :D :D Имах в предвид месо .. :) (wasntme)

13.11.10
21:38

Не става въпрос за това кой какви кила е, а за това, че това нещо просто не върши полезна работа... ти си знаеш де.

14.11.10
01:08

Така или иначе вече го поръчах. Ще коментирам дали има ефект или не. Ако няма ефект, поне вие няма да се набутате, нали така?

14.11.10
15:45

Пич, не ми харесва начина ти на мислене...освен ако не си бизнесмен :)

14.11.10
15:57

казано от Калоян Цонев на 14.11.10, 15:45:

Пич, не ми харесва начина ти на мислене...освен ако не си бизнесмен :)

Пич, тази реплика ми хареса. ;)

14.11.10
17:09

Вчера успях да си открадна час и половина за една тренировка за гръб и бицепс. Особено съм доволен от тягата. Вече правя 90кг в серия от 6. За моите килограми това е смешно, но за човек с продължително време болки в кръста си е добре. Сега си правя тяга, и болка в кръста няма. След още месец-два, като сваля още някое кило, смятам да направя един клип с по едно изпълнение на всяко упражнение от тренировките ми. Така ще може да получа съвети за подобряване на техниката си.

Мнението беше редактирано от normalno hidratiran на 14.11.10 17:10.

19.11.10
18:29

Колана пристигна и вече го ползвам няколко дни. Упражението се усеща доста добре, особено като се сложи на по-висока степен. Предизвиква си яко контракции на коремните мускули, така че ще продължавам да го ползвам. Сигурно цяла седмица не съм имал време да тренирам и ползвах само колана, а корема ми изглежда че се е вталил. Разбира се днес ще тренирам, и след още няколко седмици ще имам повече време за тренировки. Наблягам на това- колана няма да действа добре като заместител, а само като помощно средство за тренировките. Иначе днес сутринта кантара показа 133.2кг. Което ме радва.

Мнението беше редактирано от normalno hidratiran на 24.11.10 16:28.

24.11.10
16:27

Повече от седмица откакто ползвам колана и според мен има резултат. Не- не ми са се стопили сланините, но и коланът не е създаден с тази цел. Пише че е за стягане и тонизиране на коремните мускули и си върши работата много добре. Причината да мисля така е че не бях ходил да тренирам от 4 дни и когато правих упражненията си за корем, направих 5 триплета в суперсерия, при това без да почивам между тях, а преди да взема колана правих по 4 триплета и то с около половин минута почивка по средата. Все пак признавам че използвам колана по 2-3 часа на ден, докато в упътването е казано че е препоръчително да се използва 2-3 часа на седмица. Ще продължавам да следя прогреса и да давам ново инфо.
Иначе вчера имах една бих казал доста добра тренировка за гръб. Направих 6 х 100 кг за тяга, което макар и скромно за моите килограми постижение, все пак ме удовлетворява. Теглото е около 134.5 кг, и макар това да е повече от 133.2 кг което посочих миналия път, това ме удовлетворява защото се чуствам тонизиран и изпълнен с енергия. Още малко зор остана с даскалото и ще мога да си тренирам по нормалния за мен режим 3-4 пъти силово в седмицата, и 1-2 пъти кардио между тях.

Мнението беше редактирано от normalno hidratiran на 24.11.10 16:30.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1