Комбинация на добавки

13.11.10
21:40

Много време се чудя, как да комбинирам следните 3 продукта:
тук
//моля, неразбирайте това като реклама на сайт
Става дума за първите 3 продукта:
100% Whey Protein Gold Standard von Optimum Nutrition
N.O.-Xplode, BSN
Cellmass von BSN

Как най-добре може да се комбинира това?Понякога е много трудно, да се комбинира всичко така, че да има максимално усвояване от организма, без излишно изхвърляне на неусвоените продукти.Знам, че това зависи от начин на тренировка, начин на хранене, кг и т.н.
Какво бихте ме посъветвали, и има ли нужда от още някоя добавка?Имам вече 7 години стаж, така че може да си има и това впредвид!
Предварително благодаря!

13.11.10
21:52

добре си го замислил
ама си вземи и някакви добри витамини
примерно Опти мен на ОН

13.11.10
21:55

Мисля, да вземам преди тренировка една доза протеин+една доза No Explode, веднага след тренировка пак една доза протеин+CellMass
Така става, че вземам всичките добавки в много малък интервал!Според вас трябва ли да разместя нещо?Ще видя дали ще има възможност за един Казеин пред лягане, и мисля че ще стане супер!Кажете си и вашето мнение!

13.11.10
22:00

моят съвет е да замениш Целмаса със Сайзон Макс перформънс  Но Експлоуда със Суперпъмп 250

13.11.10
22:41

1-1,5ч. преди тренировка протеина, 30мин. преди тренировка Експлоуд, веднага след тренировка Селмас (даже може да започнеш да го пиеш 5-10мин. преди края на тренировката). След още 20-тина минути протеин.

14.11.10
06:37

няма смисъл да си купуваш супер пъмп...стака е добър...пробвай стака на ви пи екс-н.о шотгън+н.о синтсайз... второто е по-скоро интратренировъчен продукт с хидролизат,естерифицирани бцаа и доста други неща.ако не ти стига креатина-взимаш един монохидрат и си готов... а ако държиш на селмаса го комбинирай с фиърс на сан...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1