Мнения за режима ?

14.11.10
10:27

7:00 - протеин
7:15- Прясно мляко и овес (да добава ли и мед ? )
10:00 - Кисело мляко + фъстъци ( тва нз дали е боре ? )
13:00 - Ориз/Картови + П.Пържола
14:00 Тренировка
14:45(сл.тр.) Банан,Протеин,Ориз/Картови и Пържола. ( да питам като свърша веднага трен. взимам банана, а протеина и храненто пак ли веднага или трябва да изчакам малко ? )
17:00 - ???? какво да вкарам тука ?
20:00 - Салата + риба/пържола
23:00 - Ядки + извара

Забележки ?

Тренирам от 6 месеца(сериозно) 20 години,194см

Като храна всичко е ОК. Не знам обаче каква е целта ти и грамажите. В смисъл, че ако порциите ти са наред и е съобразено с калорииния ти баланс, всичко е ок. Относно яденето в 14:45…поемай си всичко наведнъж, даже два банана е по-добре от един. Така инсулиновия пик ще спомогне за по-бързото усвояване на протеина и ще спре катаболните процеси. Въпроса е, защо поемаш и протеин и пържола. Ако двете заедно правят към 40 грама протеин е ок, но ако пържолата е 200 грама и пиеш още 30 гр. протеин просто няма смисъл. Така стоят нещата и със закуската. За меда става въпрос. Ако искаш да добавиш мед, смъкни малко от овеса. Аз ти препоръчвам една лъжичка мед да включиш (около 20-25 гр.) и да свалиш 20 грама от овеса. Понеже медът съдържа прости въглехидрати, ще те вкара по-бързо в релси заради големия прозорец от време без храна и съответно ниската стойност на кръвната захар. Но пак казвам, че всичко зависи от порциите и грамажите, в които са тези храни. А в 17:00 часа....знам ли....яйца + хляб примерно :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 14.11.10 11:49.

15.11.10
18:26

Е след тренировка мога ли да пия само протеин заедно с ориза и банана ? А пържолата да я премста вечерта ?

казано от fulsome на 15.11.10, 18:26:

Е след тренировка мога ли да пия само протеин заедно с ориза и банана ? А пържолата да я премста вечерта ?

Ахам, можеш. Гледай дозата протеин да е към 40 грама обаче :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1