Глутамин Креатин Аргинин

14.11.10
09:54

Здравейте момчета.Смятам да си направя тази комбинация с цел малко мускулна маса.Незнам дали е много удачна,защото съм новобранка (5-6 месеца тренирам) но можете ли да ми препоръчате някой изпробвани марки.Цената няма много много значение стига да си заслужава и да има ефект от продуктите.Спрял съм се на ОН,АББ или PEAK .Много се чудя най-вече за глутамина и дали креатина да е монохидрат или етил-естер .По това което чета излиза така,че етила е по-добър креатин.180 см съм и тежа 85 килограма.Благодаря ви предварително :)

Темата беше редактирана от Любaka на 14.11.10 14:22.

VA

14.11.10
14:16

казано от Любaka на 14.11.10, 09:54:

Здравейте момчета.Смятам да си направя тази комбинация с цел малко мускулна маса.Незнам дали е много удачна,защото съм новобранка (5-6 месеца тренирам) но можете ли да ми препоръчате някой изпробвани марки.Цената няма много много значение стига да си заслужава и да има ефект от продуктите.Спрял съм се на ОН,АББ или PEAK .Много се чудя най-вече за глутамина.180 см съм и тежа 85 килограма.Благодаря ви предварително :)

бих ти препоръчал креатин на ( power man ) ,аргинин на (олимп) ,геинер още не съм ползвал така ,че не знам кой помага и кой не :)

Мнението беше редактирано от vankataaaaaaaaaa на 14.11.10 14:16.

CI

14.11.10
14:24

Креатин-Scitec (kre alkalyn) , ОN, Dymatize, NOW, Primaforce
Глутамин-Primaforce, Scitec, ON, NOW
и още много други...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1