трибестан+креатин+гейнер

14.11.10
13:24

от няколко дена съм навит  да си взема някоя добавка и в крайна сметка, след прочит на доста теми и мнения на по-напреднали, се спрях на тези трите.та за финални мнения преди да ги взема пускам тази тема.идеята ми, както на повечето хора които споменават гейнер ,е да кача малко маса,но сметнах ,че и др две добавки са добра комбинация за подсилване.
искам да знам дали наистна са добър избор-като комбинация и марки. исках да се вместя в бюджет от 150 лв.,  затова се спрях на следните: OPTIMUM Tribulus 625 , ULT Muscle juice Revolution 2600(колебаех се  между сириус масс и този,но в крайна сметка ми препоръчаха този като по-добър от двата)и ON creatine powder .
за допълнителна информация- 22г, 185см ,80кг ,от 2 месеца съм възобновил тренировките в залата(тренирам 5 дни в седмицата по програма предложена в този сайт( http://www.bb-team.org/workout/1283/#axzz15GGXrMVw )
и нека съветите да са във връзка с добавките,а не с храненето ми! това че трябва да се храня по 5-7 пъти на ден с ориз,картофи,риба и т.н. си го знам,но за по-добър старт реших и добавки да взема.в крайна сметка, всеки по-запален по този спорт си го знае храненето ,но в същото време всеки взима нещо допълнително за по-бърз ефект.и нека никой не излиза с думите:”Да,но аз имам няколко години стаж,пък ти...” , защото всеки един като е започвал се е замислял да вземе нещо, и ако е имал нужните парични средства го е правил...

CI

14.11.10
14:20

Ако бюджета ти е 150лв няма смисъл да взимаш гейнър, ще ти стигне за 18 дена !!!  Просто увеличи ориза и картофите и вземи суроватъчен протеин 5лб (80лв) + Креатин половин кг (40лв) а за трибестана както си прецениш ;)

14.11.10
14:58

знам,че ще е за около 18 дена,но идеята не е да го пия месеци,а да даде някакъв тласък на масата.бюджета мога и да го увелича,но си мислех,че тези добавки за тези пари са си супер и ще е добре като за начало.колкото до ориза и картофите-колко да ги увелича? все пак ако почна да се тъпча с тях накрая ще ми се отвратят и съвсем няма да ги ям(а трябва да се наслаждаваме на храната,не да се насилваме с нея).за креатина нямаше ли нещо такова,че се пият 200-300гр и после се спира за известно време?трибестана не е ли добра идея-казаха ми,че се комбинирал супер  с креатина и заедно давали доста сила заедно.

CI

14.11.10
15:41

Нормално е да изпиеш 400-500гр. монохидрат и тогава да почиваш ;)
Иначе за картофите и ориза-незнам как може да омръзнат. Ориза може да го правиш и по китайски със соев сос и зеленчуци става много хубав. А картофите-рецепти в българската кухня колкото искаш ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1