Креатин етил естер или Кре-алкалин?

14.11.10
10:25

Какво смятате за тези два продукта?

14.11.10
11:54

При мен лично етил-естера не проработи, просто не усетих нищо, а  и доста подобни мнения съм чувал и чел. Монхидрата съм го усещал всеки път като сила и обем, последното вследствие на водната задръжка. Относно креалкалина нямам мнение още, взел съм за  проба този http://www.a1supplements.com/Kre-Alkalyn-EFX-240-Capsules-p-16418.html но още не съм го почнал.

14.11.10
12:18

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/35218/ - В тази тема много подробно е описано това, което те интересува, ако си направиш труда да я прочетеш, ще може сам да си отговориш на въпроса, който те интересува.

14.11.10
12:28

А според вас за креатин монохидрат нон респондер кой креатин е по добър естера или алкалина ? или някой от другите като оротат , челат , глюконат или малат ?

14.11.10
13:38

Благодаря за отговора. Знаех си, че ще има и мнения от рода на - “на ти страници, па чети”, но нямам време и нерви да чета теми с по 15 страници глупости. За това се обърнах за кратък отговор към някой който е пробвал и е запознат. Вместо да си губиш времето да пишеш ” ако си направиш труда да прочетеш, ще знаеш”, един прост отговор от две думи е достатъчен - ” кре алкалин” или “етил естер”. Не смятате ли?
Пак благодаря на отзовалите се.

14.11.10
14:11

Който и от двата да вземеш няма да сбъркаш.Аз бих заложил на етил-естера- това ще ми е следващие креатин.

14.11.10
15:38

Аз лично в момента се чудя между креатиновата матрица на сайтек - креабомб и кре-алкалин-а на американ ефх, но като цяло мисля ,че от матрицата ще има по-добър ефект.. Защо не погледнеш някоя матрица?

14.11.10
18:23

Етил естер.

14.11.10
18:38

Kre

CI

14.11.10
18:53

казано от f0rever str0ng на 14.11.10, 15:38:

Аз лично в момента се чудя между креатиновата матрица на сайтек - креабомб и кре-алкалин-а на американ ефх, но като цяло мисля ,че от матрицата ще има по-добър ефект.. Защо не погледнеш някоя матрица?

Ако не е пил обикновен креатин няма смисъл да се хвърля на матрици, по-добре ще е ако пази този вариант за след време ;)
иначе кре алкалин

14.11.10
19:08

Аз съм се спрял на Кре-алкалина на Алл Американ АФХ много добри отзиви дават за него.Все пак искам да ви попитам кой от всичките видове креатин е най-добър за мускулна маса.

CI

14.11.10
19:10

казано от Любaka на 14.11.10, 19:08:

Аз съм се спрял на Кре-алкалина на Алл Американ АФХ много добри отзиви дават за него.Все пак искам да ви попитам кой от всичките видове креатин е най-добър за мускулна маса.

такова животно като най-добър креатин няма. Всичко си е креатин+още нещо което влияе на това как го усвояваш и различните видове креатин влиаят различно на всеки човек

14.11.10
19:14

казано от CircleOfPain на 14.11.10, 19:10:

казано от Любaka на 14.11.10, 19:08:

такова животно като най-добър креатин няма. Всичко си е креатин+още нещо което влияе на това как го усвояваш и различните видове креатин влиаят различно на всеки човек

Така си е като се замислиш :)

CI

14.11.10
19:20

От тука следва въпроса ти мисли ли преди да питаш :D

14.11.10
19:33

Естествено, че мислих. От 10 години пия креатин монохидрат. Просто не ми се дават пари да пробвам другите два, защото не вярвам в тях, но като гледам мненията колко са разностранни, ще взема да опитам и двата и ще си дам мнението после за всеки от продуктите.
Само за протокола: Монохидрата е номер едно. Нямам проблеми с крампи, водна задръжка и други глупости. Всичко останало е само маркетинг. Искам да благодаря на отзовалите се.
Да питаш кой креатин е по-добър и да очакваш едностранен отговор, е все едно да питаш хората за предпочитание за филм - ще получиш мног различни отговори. Тук някой ще ме пита “Ами защо правиш тема?” Истината е две причини: Първо: наистина исках мнението на някой, който разбира от тези неща (за това аз си имам определени потребители, които считам за по-компетентни от масата, и някои от тях се отзоваха до сега, чието мнение ще взема под внимание) и Второ: просто ми беше скучно днес, а и от година не съм писал тук.
Мерси все пак. Може да закриете темата. :):):)

CI

14.11.10
20:26

Между другото въпроса ми беше към Любака ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1