ЩО, талия 100 ли имаш :lol: Бъзик бе :)
Аре дотук че ства чат :wink:
П/П Поздрави за абсолютния шампион Тишката!
18.04.05
16:34
Малко повече е .Тишката сутринта като стана ръката му бе 46 санта, реелееф релеефф направо ужас.През клина му се виждаха гора от вени невероятен бе много ми хареса.Аз лично в абсолютната бих гласувал за него(ако можех де :)).
Модернирано от head_hunter http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=55050#55050
Кажете малко повече за категориите, кой е победител във всяка категория и кой е абсолютен.
Пиши на кирилица!
Спазвай правилата на форума!
Прочети правилата на форума!
ще се публикуват резултатите скоро на сайт-а на бб-тийм,щото иначе е мн далго да се пише....
Малко повече е .Тишката сутринта като стана ръката му бе 46 санта, реелееф релеефф направо ужас.През клина му се виждаха гора от вени невероятен бе много ми хареса.Аз лично в абсолютната бих гласувал за него(ако можех де :)).
Но....който кара S класа,той предопределя класирането:)Нали се сещаш,че това с дистрибуция само на хранителни добавки няма просто как да се получи :)
19.04.05
10:09
Но....който кара S класа,той предопределя класирането:)Нали се сещаш,че това с дистрибуция само на хранителни добавки няма просто как да се получи :)
Ммм не не се досещам подочувайки какви са отстъпките много много не съм сигурен дали не става с дистрибуция на добавки.Бтв едно време беше ауди ТТ ама явно се е понижил.
Странно,аз си мислех ,че доста по- прозорлив и информиран по темата .Бих ти дала насока ,в която да поразсъждаваш..
В крайна сметка резултата е един -пародия,както винаги :)Може пък и това им е целта,а ?;) Да не забравим,че сме в България :)
19.04.05
10:21
Е да ти сега може да кажеш и за Фокси и за Драганички, че Ес класата ги е побутнала ама .....някак си....нали.Тихомир спечели с 4 на три гласа не бе убедително спечелване ама си бе спечелване на мен повече ми хареса от Светомир и това е .Пародия си има и на Олимпия и тук и навсякъде зависи как гледаш на нещата.
За Дани нищо няма да кажа,защото беше перфектен отвсякъде !Фокси на фона останалите беше наистина по-добре,но далече не е това,което трябва !Гледам обективно,Ванка,знаеш това !Друг е въпроса,че не ми се иска да виждам и научавам разни неща:)
Спирам до тук ,Тихомир спечели-факт е !
19.04.05
10:38
Според теб кой от двамата е по перспективен за след 3-4 пет години да речем.Когато светомир попадне при мъжете както Тихомир онзи ден.
Двамата са абсолютно различни!Различна физика,различно държание и т.н.Имат си шансове за развитие и Светльо и Тихомир ,но тук вече мнооого сериозно се намесва фактора-кинти!Ще видим кой накъде ще поеме:)Светльо си е малко глезен ,за Тихомир-незнам !:)
19.04.05
10:51
Тихомир го държат из късо.Момчил бая го стяга :).В хотела пих кафе с него сутринта и това го разбрах без съмнение.А и е доста малък а такава маса такъв релеф такова нещо доста бъдеще има пред него.Светомир някак си попадайки сред мъжете в тази категория и при по сериозна конкуренция ....то какво по сериозна дори да беше излязал при мъжете мисля, че нямаше да може да бие Наско.Ама знам ли не съм ги видял на сравнително позиране, но може да ги накараме :lol:
Хе-хехе:)))Супер,айде !Ама знаеш ли какво си мисля...трябва да се примолим на Дидо да им измисли съчетанията на двамата;)Хореографията ще бъде бясна :))
19.04.05
11:02
Ами ако им се излиза на Азис ще се допитаме до него той и без това има богат житейски опит с него:)
Дидо като почна съчетанието публиката избухна напрао :) шоу беше
19.04.05
20:16
Ми той Дидо си танцува и във Булгари и не му пука.Той само за щоуто излиза.
Да Червен бряг. Аз съм от там и там живея ;) . Със Светльо се познаваме лично и тренираме в една зала :) Радвам се, че той може да представи града ни по такъв начин. Наистина е ЯК. Сега се върна и онзи ден ( 21 ) ни разправя в залата как е било що е и така. Ще почива малко сега и ще започва сериозни тренировки и там другите му работи за да се подготви за европейското ;)
nick: bX-Style
23.04.05
13:52
Наистина то кога е доколкото помня от 10 до 13 юни в Полша.Тихомир направо за световното се готви не му се занимава с Европейско :).
23.04.05
17:18
Е там имат големи шансове за добро класиране тия състезания са адски слаби.