14.11.10
14:40
Може ли да приемам половин доза по време на тренировка и другата половина след тренировка,за да мога да разпределя по-добре захарите от него.И ако го приемам така дали ще се намали ефекта ?
Благодаря.
в такъв случай пак 20 мин. по -късно след половин дозата сайз он си пия протеина ?
казано от brusakch на 14.11.10, 15:48:
в такъв случай пак 20 мин. по -късно след половин дозата сайз он си пия протеина ?
Да !
казано от hardrlz на 14.11.10, 19:28:
А защо 20 минути по късно ? не е ли по-добре веднага ? :)
Нали в този сайз он има захари. След като тренираш приемаш някакви бързи въглени и след това около 15-30 мин протеина. Аз така го разбрах, въпреки че захарите в половин доза сайз няма въобще да му стигнат, ако се използва формулата 1гр на 1кг тегло.
идеята на разделянето е да не приемам по време на веднъж цялото количество захар,което 37гр. в доза от 66гр. ,защото мисля,че са доста и би могло да се омазня от тях
казано от brusakch на 15.11.10, 11:54:
идеята на разделянето е да не приемам по време на веднъж цялото количество захар,което 37гр. в доза от 66гр. ,защото мисля,че са доста и би могло да се омазня от тях
е то това хубаво ама все пак вътре има и една торба други неща които пък са нужни точно по време на тренировка, незнам дали ще оптимален така ефекта....
15.11.10
12:37
Абсурд е да омазниш, ако приемаш по начина по който е оповестено на опаковката, стартираш 10 минути преди тренировка и докрая ще си го изпил, като вземете ей така да прескачате мненията на експери и професионалисти, които са направили самите продукти и да мислите нови начини на прием ме убивате от смях..