Малко поразвалихме темата , но мирослав я дай малко повече инфо колко е доставката , ти пробвал ли си да поръчаш по този начин ?
15.11.10
20:01
кво е тва 20 хапа на ден бе за 70 кг човек :Х
казано от vankataaaaaaaaaa на 15.11.10, 20:01:
кво е тва 20 хапа на ден бе за 70 кг човек :Х
Ако са по 250мг и 40 ще са му малко
fitness1.bg/usplabs-modern-bcaa/
fitness1.bg/scitec-bcaa-xpress/
http://sport-zona.com/view.php?action=view&id=277
16.11.10
11:57
fitneshrani.com/intrabolic/ стига за доста тренировки и възтановява добре
пс: е не съм фен от скоро го ползвам но определено ми допада ;)
Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 16.11.10 12:19.
казано от CircleOfPain на 16.11.10, 11:57:
fitneshrani.com/intrabolic/ стига за доста тренировки и възтановява добре
х2, фенове на интраболика сме с Васко :D
На мен ми попаднаха следните, за 50лв. Но има страшни разминавиния между сайт и етикет на продукта в аминнокиселинния профил...
http://www.u-boss.com/peptide-bonded-amino-acids.html
16.11.10
18:32
Какво ви е мнението за това за пърши път ще взимам и съм на 16 как ще ми се отрази? silabg.com/bg/441-UNIVERSAL-ANIMAL-ANIMAL-MSTAK-21-packs.html
16.11.10
18:50
казано от Alegafrena на 16.11.10, 18:32:
Какво ви е мнението за това за пърши път ще взимам и съм на 16 как ще ми се отрази? silabg.com/bg/441-UNIVERSAL-ANIMAL-ANIMAL-MSTAK-21-packs.html
Тука е съвсем различна тема и изобщо не се обсъждат продукти подобни на пуснатия от теб!
Ползвай търсачката и ако не намериш нищо по въпроса - пусни тема с въпроса си, но аз съм сигурен, че ще намериш не е дна тема по съпроса. Също толкова сигурен съм, че и продукта не е подходящ за за прохождащи билдърчета. Като използваш търсачката ще разбереш какво имам в предвид.
16.11.10
19:08
Абе,момчета,сори,че флуудвам темата,но се питам-от скоро Юнивърсъл и ОН имат нови опаковки,нали? Защото гледах амино 1900 на юнивърсъл с черна опаковка и се чудя да не е някакъв ментерляк?Мисля,че всичко е ок,но все пак...
Също искам да попитам какво е мнението ви за амино 1900 на Юнивърсъл.Мисля,че за среден клас аминки стават.
Още един въпрос имам,този път към head_hunter. Хед,като човек с богат опит в сферата на фитнеса,бих искал да те попитам защо амино 5600 на сайтек не са добри? Просто съм любопитен,понеже тук чета отрицателни мнения за тях,а собственика на залата ми казва,че него го възстановявали супер(хвали ги,а той има дългогодишен опит и стаж във фитнеса).Не е да им прави реклама,защото просто той добавки не продава.
Благодаря предварително.
16.11.10
19:21
Стояне, при продължителен прием и то в дози завишени няколко пъти тези на етикета - възстановяване никъкво. Правя сравнение с Амино голд. Не плюя серийно добавки, но от тези амино съм много разочарован. Все пак вземи си малката разфасовка на 5600 и пробвай амино голд, гаспари амино макс и ще видиш за какво говоря. Всъщност в една тема на адаша ти Стоянчо сме обсъждали що е то възстановяване от амино и конкретните продукти от този тип, заслужаващи внимание.
5600 си го взех и аз щото чух много хвалби, но за съжаление покритие нямаше.
16.11.10
19:36
Като гледам във фитнеса ми се продават и доста хора, които по принцип са доста навътре със спорта ги взимат но аз съм скептичен към тях.
16.11.10
19:56
Благодаря за отговора :)
07.01.11
11:49
Може ли да попитам на Scivation xtend от(0.390 кг./0.859 lbs.) за колко горе доло стигат.
Имали месец мерси предварително :)
Взех си Modern BCAA от коледна промоция и определено съм доволен от възстановителните свойства на продукта. Това съотношение 8:1:1 не знам дали има по-силно изразена анаболност от 2:1:1 или 4:1:1, но съпоставката цена-качество ме удовлетворява напълно за момента :). Ако има и други ползвали тези аминокиселини, да си кажат мнението, за да видя дали съвпада с моето :)
16.01.11
00:18
казано от Orela_89 на 15.01.11, 22:59:
Взех си Modern BCAA от коледна промоция и определено съм доволен от възстановителните свойства на продукта. Това съотношение 8:1:1 не знам дали има по-силно изразена анаболност от 2:1:1 или 4:1:1, но съпоставката цена-качество ме удовлетворява напълно за момента :). Ако има и други ползвали тези аминокиселини, да си кажат мнението, за да видя дали съвпада с моето :)
Ползвай търсачката за отзиви, а в тази тема се обсъждат изгодни амино, а не кой и какво е ползвал!
Ако си чак толкова въодушевен от въпросния продукт направи му ревю, а не прави оффтопик!
и аз пия Модерн Бцаа, не съм очарован от вкуса, не е освежаваща напитка, но няма и афтъртейст което долу горе мe устройва ...
Ефект като че ли има, но при двойна доза чак го усещам, демек с 12,22 гр не се получава при мене.
Не са особенно изгодни ...
пс:
разтварят се за секунди, някой пуска слухове за обратното
Мнението беше редактирано от karlo на 16.01.11 12:30.
И сега какво стана кои са най-изгодните аминокиселини...
Аз си мисля за Scitec BCAA XPRESS и AminoMax 8000 че са най-изгодни
Мнението беше редактирано от Bocko на 17.01.11 19:17.