Креатин или аминокиселини

15.11.10
19:35

Здравейте машини :)
Реших се най-накрая и аз да си направя регистрация и да задам първия си въпрос.

На 25 години съм със стаж около година и половина без почивки.Висок съм 1.80 см , около 66-67 кг.

До преди 3-4 месеца не бях приемал никакви добавки ,от тогава съм изпил 2 кг. протеин.И особена разлика няма отпреди това.

Сутрин закусвам овесени ядки + протеин разтворени в прясно мляко.
След около 2-3 часа ям 2 сандвича с черен хляб,извара,някаква меродия,пушено пуешко и малко маслини.

След още 2-3 часа месо + варени картофи + салата.
След още 2-3 часа кисело мляко.

Към 18 и 40 пия протеин отново с прясно мляко ,след 20-30 мин ям една лъжица мед и отивам на тренировка.
След тренировка отново лъжица мед и след 20 мин отново протеин.

Около 22 часа ям отново пържола + зеленчуци и общо взето е това.

Та решил съм да комбинирам протеина с нещо и това ми е въпроса - Какво да е то ?

Спрял съм се на аминокиселини или креатин като ще очаквам вашите мнения.

Благодаря предварително.

Двуомя се между Сайтек Екстенд и ОН Креатин При-Лоад.

15.11.10
20:47

След като пиеш протеин си вземи креатин, а към закуската прибави 3-4 яйца. Иначе като цяло за храната добре си се ориентирал, не знам какви са грамажите, но за твоите мерки е добре засега! Екстенд не е на Сайтек, а на Сцивейшън ;)

Мнението беше редактирано от Hикoлaй на 15.11.10 20:48.

15.11.10
20:55

и аз бих казал креатин.
също бих добавил въглехидрати към следтрнировъчното хранене

15.11.10
21:05

казано от Hикoлaй на 15.11.10, 20:47:

След като пиеш протеин си вземи креатин, а към закуската прибави 3-4 яйца. Иначе като цяло за храната добре си се ориентирал, не знам какви са грамажите, но за твоите мерки е добре засега! Екстенд не е на Сайтек, а на Сцивейшън ;)

Да , да зная , че е на Сцивейшън :) грешка при писането.

Забравих и яйцата да пиша , че ги ям сутрин , но ям едно цяло и 2 белтъка.

Последно кой креатин да взимам ?

Относно протеина пия в момента Матрикс 5.0 , но отива на свършване и смятам да вземам ОН Голд Стандарт.

15.11.10
21:06

казано от Hикoлaй на 15.11.10, 20:47:

Батко какви въглехидрати ?

15.11.10
22:25

Ако въпроса е креатин или амино, определно креатин! Пробвай Syntha 6, вместо Голда.

16.11.10
17:09

казано от FINISH FIRST на 15.11.10, 22:25:

Ако въпроса е креатин или амино, определно креатин! Пробвай Syntha 6, вместо Голда.

Ти пил ли си го ? Ако да , кажи какви са ти отзивите :).

Мнението беше редактирано от Bat Boiko на 16.11.10 17:26.

16.11.10
18:08

Да, за мен това е най - добрият протеин на пазара ; )

HE

16.11.10
18:43

Ако правилно съм разбрал искаш от 2 кг. протеин видима разлика? Що от пуешкото има ли?  :D
На фона на този цирк се дават мнения даже за марки протеин? Трябва в правилата да се въведе БАН за глупост!!!
Като хранене посочваш кисело мляко? Колко са калориите в киселото мляко, а от тях протеин? Колко пуешко събираш в два сандвича и то с черен хляб? Докато не почнеш да ядеш като трениращ човек разлика няма да има!!! Погледни в дамския раздел момичетата какво ядат - със сигурност е повече. И овесените ядки не се разтварят в прясно мляко - накисват се. На края съпоставяме креатин с амино - ако прочетеш дори преувеличените писания на производителите или вносителите за двата вида добавки ще ти стане ясно кое е за сила.

FINISH FIRST По какви критерий е най-добрия протеин на пазара? Цена? Брой дози за цена? Състав по етикет?

п.п. При 66-67 кг. за тренировки от 1.5 г. не си ли мислил, че не е до хранителни добавки? 50 кг. ли си бил като си почнал?

Мнението беше редактирано от head_hunter на 16.11.10 18:44.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1