12.04.05
21:42
Четох в сайта за аминокиселините, защото мисля да си взема. Въпроса ми е следния: “Те оказват влияние и върху настроението, концентрацията, агресивността, съня, сексуалния нагон и повечето настроения.” - Това вярно ли е и до каква степен указва влияние ?? Ако може някой който е вземал да ми отговори на въпроса ще сам мн благодарен!
по-здрави
не е доказано да оказват влияние на гореспоменатите състояния все пак са си разграген протеин 8)
Това изречение го интерпретирам така: след приема на аминокиселините организма е в по-активно/възбудено състояние и от там са налице всички изброени състояния (”настроението, концентрацията, агресивността, съня, сексуалния нагон и повечето настроения.”). Това до голяма степен е свързано с хормоните, които се отделят.
Пий спокойно аминокиселините и не се притеснявай.
Такам и понеже темата е за аминокиселините,не ги разбирам много хранителните добавки..та въпроса ми е:ако сега реша да си взема,ще трябва ли да ги пия постоянно,защото те нали са за покачване на маса ? Например да пия 2,3 месеца и след това да спра да ги пия,ще има ли ефект или ще се върна в предишното си състояние ? Или ако тръгна да ги пия не трябва да спирам ?
за разлика от някои препарати аминото не задържа вода следователно резултатите с него са дълготрайни ако го спреш трябва да си намериш заместващ източник на белтъци(храна прахчета и тнт.)факта че са РАЗГРАДЕНИ белтъци спомага за по-бързото им усвояване(по-бързо от всеки протеин) от организма и това ги прави много полезни (незаменими) при чистене