раменна преса

Темата е заключена.

16.11.10
16:45

искам да питам някой по запознат с темата имам следния проблем искам да кача килограми в раменната преса обаче проблема ми идва при обраштането на щангата до гардите... не мога да разбера как обращам  в подхват да бицепс 85кг  а в надхвад когато искам да изтласквам направо чувствам безсилие сеедно ме е страх да я изхварля тва на психическа основа ли  е или някой да препорача някоя програма

Темата беше редактирана от Петко К на 16.11.10 18:03.

16.11.10
16:50

Сгъваш 85 кила за бицепс ? Това искам да го видя.

казано от iliushata на 16.11.10, 16:45:

искам да питам някой по запознат с темата имам следния проблем искам да кача килограми в раменната преса обаче проблема ми идва при обраштането на щангата до гардите... не мога да разбера как обращам  в подхват да бицепс 85кг  а в надхвад когато искам да изтласквам направо чувствам безсилие сеедно ме е страх да я изхварля тва на психическа основа ли  е или някой да препорача някоя програма

Пффф...човече почти нищо не разбрах. Пробвай да обясниш по-четливо и човешки.

16.11.10
16:55

Пича си прави ташак с нас. Подхвърля някви лафове из форума, но добре, че никой не му се вързва. Първо вика, че правил 90 лицеви на една ръка, после, че сгъва 85кила за бицепс. Сега гледам и постиженията му на лег, клек, тяга какви са, абе убива ме от смях.

16.11.10
17:08

абе тука няма ли нормални трениращи бее или само некви смотаняи по 59 клеа  с 100 сантима гръдна хахаха забранявам хора  с стаж по малко от 5 години да ми пишат по темата бягайте тренирайте и не ме занимавайте ако има някой който може да ми помогне с проблема да ми пише 4а0

Мен ме устройва ;)

16.11.10
17:14

Хвани се скрии бе !

16.11.10
17:19

казано от Едуардо на 16.11.10, 17:14:

Хвани се скрии бе !

а ти направо умри ;)

16.11.10
18:03

А ти искаш ли да изчезнеш набързо от форума?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1