16.11.10
16:45
искам да питам някой по запознат с темата имам следния проблем искам да кача килограми в раменната преса обаче проблема ми идва при обраштането на щангата до гардите... не мога да разбера как обращам в подхват да бицепс 85кг а в надхвад когато искам да изтласквам направо чувствам безсилие сеедно ме е страх да я изхварля тва на психическа основа ли е или някой да препорача някоя програма
Темата беше редактирана от Петко К на 16.11.10 18:03.
16.11.10
16:51
казано от iliushata на 16.11.10, 16:45:
искам да питам някой по запознат с темата имам следния проблем искам да кача килограми в раменната преса обаче проблема ми идва при обраштането на щангата до гардите... не мога да разбера как обращам в подхват да бицепс 85кг а в надхвад когато искам да изтласквам направо чувствам безсилие сеедно ме е страх да я изхварля тва на психическа основа ли е или някой да препорача някоя програма
Пффф...човече почти нищо не разбрах. Пробвай да обясниш по-четливо и човешки.
Пича си прави ташак с нас. Подхвърля някви лафове из форума, но добре, че никой не му се вързва. Първо вика, че правил 90 лицеви на една ръка, после, че сгъва 85кила за бицепс. Сега гледам и постиженията му на лег, клек, тяга какви са, абе убива ме от смях.
абе тука няма ли нормални трениращи бее или само некви смотаняи по 59 клеа с 100 сантима гръдна хахаха забранявам хора с стаж по малко от 5 години да ми пишат по темата бягайте тренирайте и не ме занимавайте ако има някой който може да ми помогне с проблема да ми пише 4а0
16.11.10
17:11
Мен ме устройва ;)
казано от Едуардо на 16.11.10, 17:14:
Хвани се скрии бе !
а ти направо умри ;)