Информация за Трибулуса

19.04.05
19:06

Здравейте всички,нов съм във форума и искам да питам за трибулуса на коя фирма е най-добър и каде мога да го намеря както и цената му :) другото го знам и мога да се оправя сам  :lol: благодаря Ви предварително :)

19.04.05
23:34

Никой ли няма компетентен който може да ми помогне? :(

19.04.05
23:43

за цена(варира според производителя) не знам за фирма-има 2-3 прехвалени във форума пробвай техния пробва ли да потърсиш по аптеките

19.04.05
23:48

кои са тея прехвалените вав форума ? ами по аптеките мойе и да има но ще е на Софарма..и затова питам кой е най-добър за да взема от него  :D

20.04.05
09:37

[quote author=“MiRaCuLiX”]кои са тея прехвалените вав форума ? ами по аптеките мойе и да има но ще е на Софарма..и затова питам кой е най-добър за да взема от него  :D

Купи си трибестан от аптеките! Не се доверявай на фирми с хранителни добавки, защото те не са производители и биха могли да го смесват с каквото си пожелаят - от нишесте за по-евтинко до бионабол за по-голям ефект. В аптеките се продава трибестан, произведен от Софарма, подлежащ на непрекъснат контрол и стандартизация! И според мен, щом искаш трибестан, купувай си трибестан, а не нещо, неизвестно какво!

20.04.05
09:40

На Оптимум мога да ти препоръчам, защото си мисля, че е добро качество и цената му е най-добра. Докато на Софарма доста вдигат цената, защото все пак го изкарват тоя трибестан в чужбина и тука немогат да го пуснат много по-евтино.
по-здрави

21.04.05
16:37

Благодаря за помоща  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1