16.11.10
17:47
Здравейте,пих гейнър и суроватъчен протейн (по 1кг),обаче свършиха.Инструктурът е убеден,че трябва да взема креатин+гейнър,обаче доколкото четох не всички го усвояват,а и това със “задържането на вода” някак не ми се нрави много.Та въпросът ми е нещо друго за покачване на маса,но не креатин,пак да го комбинирам с гейнър.Благодаря :)
Вода задържа само монохидрата, другите форми на креатин нямат този ефект. Има много инфо във форума, както и тема посветена на креатина.
казано от Valdis на 16.11.10, 18:08:
Вода задържа само монохидрата, другите форми на креатин нямат този ефект. Има много инфо във форума, както и тема посветена на креатина.
x2
16.11.10
18:52
Призовавам колегите да не отговарят на въпросите на автора поради лошо зададеното му заглавие и наличието на важна тема по въпроса поставен от него!
16.11.10
18:58
Само искам да добавя,че водната задръжка е индивидуална при всеки-да има я,но в никакъв случай не е толкова,колкото пишат някой хора-чел съм че някой задържат 10 л вода?! WTF?! Възможно е и толкова да е,но при редица други фактори.Като цяло не задържа чак толкова вода,но все пак всичко е до организъм.