15.11.10
14:27
Преди 3 дена започнах да взимам BioTech Amino ST5300, но в последствие разбрах, че аминок-ните освен, че повишават мускулната маса - горят мазнини. Въпросът ми общо взето е - Ще отслабна ли или напротив, ще покача, като се има впредвид, че съм 179см висок и 65кг тежък и нямам и мазнинка по тялото, а диетата ми най-общо се състои в ядене на поразия с малки изключения (без кисело, консервирани кисели и сладки храни, газирано идруги такива помии за които се сещате).
Темата беше редактирана от GreemBB на 23.11.10 04:35.
Всичко ти е до яденето , то може да си качваш мускулна маса като ти изгаря мазнините , нема проблем.
Това означава ли, че ако продължа да се храня по начинът, по който съм се хранил досега, аминок-ните ще подбият ефективноста му от към качване на тегло (било то и мазнини и мускули) или ще качвам дори повече и то само мускулна маса? Казано по-просто - По бавно ли ще качвам или по-бързо?
Ами според мен ще си качваш стабилно .... ще е чист мускул тъй като ще изгаря мастните клетки в мускула ти и ще е чиста мускулна маса .
15.11.10
18:15
Аминокиселините могат да влиаят само положително на качването на мускулна маса и възтановяване.
пс: ^Чиста мускулна маса само с аминокиселини?
Я кажи на коя фирма са и аз да взема или говорим за BioTech :)
Според мене само магическите Оптимум биха довели до такъв ефект!
Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 15.11.10 18:17.
Казвам го в смисъл ,че ще си качва ,защото горе долу това му беше въпроса ... па сега до колко са качествени на biotech си прав .
15.11.10
19:40
Не разбрах логиката ти. Твърдиш че няма да попречат на качването или че ще качва супер много с тях?
До колкото разбирам май 2то се опитваш да го убедиш
Последно не разбрах...
Ще качвам по-малко от преди, но по-качествено (имам впредвид по-чисто мускулна маса)
или
Ще качвам още повече от преди, защото унищожавайки мастната клетка тя ще се замества от мускулна?
Може ли по-подробно и по-ясно моля :(?! Обърках се.
Общо взето не ме интересува масна или мускулна маса ще качвам... най-конкретно въпросът ми бе:
Ще качвам повече или по-малко?
Мнението беше редактирано от GreemBB на 15.11.10 19:58.
15.11.10
20:01
Няма да качваш нито повече, нито по-малко с аминокиселините отколкото без тях. Също така няма да е нито по-чисто, нито по-мазно. Могат да ти подпомогнат възстановяването ако ги приемаш в адекватни дози, но като цяло силно се съмнявам да ги усетиш по някакъв начин. Имаш нужда да прочетеш малко информация за тях, форумът и статиите в сайта ще ти помогнат сам да отговориш на въпросите си.
казано от Martin Tomov на 15.11.10, 20:01:
Няма да качваш нито повече, нито по-малко с аминокиселините отколкото без тях. Също така няма да е нито по-чисто, нито по-мазно. Могат да ти подпомогнат възстановяването ако ги приемаш в адекватни дози, но като цяло силно се съмнявам да ги усетиш по някакъв начин. Имаш нужда да прочетеш малко информация за тях, форумът и статиите в сайта ще ти помогнат сам да отговориш на въпросите си.
Благодаря много пич. Мерси за съвета, ще попрочета, като имам време.
А какво най-общо означава това възтановяване? Какво им се възтановява?
16.11.10
19:29
Пич питаш и сам си отговаряш .. да качвасе МУСКУЛНА МАСА. Горят се МАЗНИНИ.