Азотен бустер с креатин + креатинова матрица ?

16.11.10
18:41

Пускам темата с цел някои по-навътре в нещата с азотните бустери и креатиновите матрици да ми отговори.Значи взех си азотен бустер в който има 5 грама креатинова матрица в доза и въпроса ми е дали тези 5 грама стигат или отделно да си взема креатин ,или креатинова матрица ,или най-добре да пия по две дози от бустера (сутрин и след трен , така е по етикет) .Във форума на bodybuilding.com има мнения ,че тези 5 грама са достатъчни ,но не съм сигурен и за това питам отново :).

Темата беше редактирана от shinoK на 16.11.10 18:43.

HE

16.11.10
18:54

А кой е бустера, че не ми се разхожда до магазина за боб?

16.11.10
19:01

казано от head_hunter на 16.11.10, 18:54:

А кой е бустера, че не ми се разхожда до магазина за боб?

Забравил съм да го напиша ,но според мен съм дал точна информация ,с която се обезмисля да споменавам името на продукта :)
Става въпрос за FIERCE на SAN.

HE

16.11.10
19:11

казано от shinoK на 16.11.10, 19:01:

FIERCE на SAN.

От продукт до продукт има разлика и това е във вида на съдържащия се креатин. Мога да дам пример за бустер с монохидрат - върши ли работа?
Марката избрана от теб е реномирана, да дозата креатин според съдържанието на етикета е напълно достатъчна ако се приема според указаното.

16.11.10
19:18

казано от head_hunter на 16.11.10, 19:11:

казано от shinoK на 16.11.10, 19:01:

FIERCE на SAN.

От продукт до продукт има разлика и това е във вида на съдържащия се креатин. Мога да дам пример за бустер с монохидрат - върши ли работа?
Марката избрана от теб е реномирана, да дозата креатин според съдържанието на етикета е напълно достатъчна ако се приема според указаното.

Под прием според описанието кое визираш ,защото има два вариянта според етикета - една доза преди тренировка или една доза след ставане + една доза преди трен.Също така да питам в нетренировъчен ден да го пия ли ,при положение ,че търся и креатиновия ефект от продукта ?

HE

16.11.10
19:29

Хм значи ще те изненадам с трети вариант - една доза преди тренировка и една доза 3-4 часа по-късно, но това в случай, че не тренираш вечер /заради стимулантите/. Ако тренираш вечер е по-добър вариант да се пие със следобедното хранене и след това преди тренировка. Не съм привърженик на приемането на бустери сутрин.

16.11.10
19:34

казано от head_hunter на 16.11.10, 19:29:

Хм значи ще те изненадам с трети вариант - една доза преди тренировка и една доза 3-4 часа по-късно, но това в случай, че не тренираш вечер /заради стимулантите/. Ако тренираш вечер е по-добър вариант да се пие със следобедното хранене и след това преди тренировка. Не съм привърженик на приемането на бустери сутрин.

Повечето ми тренировки са вечер към 20:00 и варианта с приема след тренировка отпада , но по-важия въпрос е в нетренировъчни дни да го пия ли ?

HE

16.11.10
19:38

В почивните дни не възстановяваш ли? Естествено, че се пие и в не тренировъчни дни, а още повече, че сам каза “търсиш креатинов ефект”.

п.п. Преди да зададеш въпроса “А в не тренировъчни дни кога да го пия” да ти отговоря в аванс - по същото време, когато пиеш и в тренировъчни дни.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 16.11.10 19:40.

16.11.10
19:53

казано от head_hunter на 16.11.10, 19:38:

В почивните дни не възстановяваш ли? Естествено, че се пие и в не тренировъчни дни, а още повече, че сам каза “търсиш креатинов ефект”.

Обаче с прием в нетренировъчни дни “за търсене на креатиновия ефект” не прахосвам ли другите съставки на продукта (свързани с пъмпа и издръжливостта)?

казано от head_hunter на 16.11.10, 19:38:

п.п. Преди да зададеш въпроса “А в не тренировъчни дни кога да го пия” да ти отговоря в аванс - по същото време, когато пиеш и в тренировъчни дни.

В нетренировъчни мисля да пия по една доза.

Мнението беше редактирано от shinoK на 16.11.10 19:54.

16.11.10
20:20

Аз бих си взел една малка разфасовка монохидрат за нетренировъчните дни.

HE

16.11.10
20:25

shinoK при положение, че си дал една шапка пари за определен продукт и имаш определени очаквания от него - струва ли си да го пестиш? Сам си решаваш, а аз ти казвам в твоя случай как бих постъпил.

16.11.10
20:35

И аз в момента пия азотен бустер, но само преди тренировка - против съм ежедневното използване на стимуланти.

16.11.10
20:45

казано от head_hunter на 16.11.10, 20:25:

shinoK при положение, че си дал една шапка пари за определен продукт и имаш определени очаквания от него - струва ли си да го пестиш? Сам си решаваш, а аз ти казвам в твоя случай как бих постъпил.

Точно ,че не си струва си го взех този продукт ,просто не бях наясно с някои неща ,тъй като продукта като цяло за България е нов , не много популярен и няма много информация за него. Сега като се замисля  съм взимал няколко вида добавки и все по два пъти - първия път нещо евтино и нулев ефект и след това нещо скъпо ,но което дава някакъв ефект.

15.02.11
01:15

Има ли нещо което мога да пия след азотен буустер когато почивам от него и е ясно че няма как да е креатин,но дали има нещо което да се доближава до неговия ефект.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1