16.11.10
09:49
Момчета някой имал ли е подобен проблем,забелязах че малко по-малко почнаха да ме болят рамената като натисна с пръст върху тях,
а сега и по горната част на бицепса от външната страна...
много ми е странно,болката е все едно като насинено от удари ,само дето не съм имал удари от доста време и ако натисна повече боли доста...дали някой сухожилия не съм възпалил ,помня че ми бяха казали преди година ,че имам проблем с едно от сухожилята на бицепсите и уж щяло да се оправи ....
Почти същото го има и при мен, само дето болката е концентрирана в долната част на бицепса. Имаш ли наблюдения кога се получава?
имам ,но не мога да твърдя,тъй като може да е внушение ,може би след тренировките ми за рамена и ръце е по изразена болката,но може би ,трябва да прекъсна за да установя така ли е а съм в болестно състояние ако не тренирам...питам ако някой е решил проблема случайно,иначе като ми остане време ще се консултирам със специалисти задължително....
казано от Тони1 на 16.11.10, 10:56:
имам ,но не мога да твърдя,тъй като може да е внушение ,може би след тренировките ми за рамена и ръце е по изразена болката,но може би ,трябва да прекъсна за да установя така ли е а съм в болестно състояние ако не тренирам...питам ако някой е решил проблема случайно,иначе като ми остане време ще се консултирам със специалисти задължително....
Напълно те разбирам. Болката много ми напомня за миналата година, когато ми се бяха възпалили сухожилията на предмишниците и оттгава приключих с тренирането на бицепсите. Ако ми се случва нещо такова пак... абе нямам думи - всичкото зло на едно, ебати. Тогава ми се оправиха болките като спрях да натоварвам предмишницата, ама ако пак това трябва да се случи, този път с ръцете, супер. Ей сега си стоя, без нищо да правя, и ме боли колкото си искам.
да видим ако някой друг може да даде съвет ,има доста разбиращи момчета във форума,пък като не....
Можеш да направиш следният тест за възпаление на бицепса. Принципно съм против всякакво самодиагностициране и лечение. Съветвам те да се консултираш със специалист независимо от резултата.
http://www.youtube.com/watch?v=GRGynjev5ug&feature=related
казано от junkhead на 16.11.10, 10:46:
Почти същото го има и при мен, само дето болката е концентрирана в долната част на бицепса. Имаш ли наблюдения кога се получава?
И при мене е така и го чуствам вдьрвен като си опьвам рьката някаси ме дьрпа.
сега ще погледна и клипа ,само да ми се отвори дупка от работата и отивам,че целият съм в травми от това хардкор трейнин` ,вчера се намазах със един гел ,които ми помагаше за краката след тренировките в кикбокс и имаше някакво облекчение ,но минимално което ме навежда че може би наистина има някаква игра със сухожилията и връзки............
п.с. погледнах клипа и ми напомни как ходих на чекракчия да ми наместват рамото,само дето там ме дърпаха ...... колкото до тези движения при теста трябва да имам болка за да разбера ,че имам възпаление така ли ?
Мнението беше редактирано от Тони1 на 17.11.10 08:09.
17.11.10
08:31
Ако има болка - има възпаление. Ако няма болка - всичко е ОК.
Мен ме боли само когато дланта е нагоре и ме боли в долната част на бицепса. И сега какво да права некви хапове ли да тьрса?
Мнението беше редактирано от vatman на 17.11.10 08:39.
Такива неща с хапове не се оправят :)) тези дни като отида,ще ви кажа какво са ме посаветвали ,да не си правим заключение ...
И аз имам такъв проблем, от няколко дни. Когато напрегна бицепса на дясната си ръка, започва да ме боли горната му част... Или пък когата взема някаква тежест и си вдигна ръката нагоре.... Много неприятно :( Тя болката е не е много силна, но я има и е някаква много странна, не е като мускулната треска или когато се нараниш, я някаква особена. Ако на някой му се е случвало, моля да пише.