Креатин въпрос

17.11.10
09:13

От 2 седмици тренирам редовно и се занимавам предимно с кардио упражнения тичане и скачане на въже.Имам един въпрос напоследък не ми достига сила уморявам се много по бързо от преди.Въпроса ми е дали е подходящо да се пие креатин от начинаещи,марка и количество.Целта ми е да си увелича издръжливостта.Предполагам че доста хора задават подобни тъпи въпроси но се надявам да ме разберете.Не спазвам определена диета не съм спортист.

17.11.10
09:28

Креатина по-скоро ще ти даде експлозивна сила, не толкова издръжливост. Отделно, че за незанимаващ се с тренировки човек е напълно безмислен. Умората може да се дължи на много фактори, аз бих преразгледал храната и възстанояването и чак тогава ще мисля за добавки ;)

17.11.10
18:54

Постепенно увеличавай натоварването. Започнал/а си едва преди 2 седмици, да не се силиш нещо...колко пъти тренираш, в коя част на деня, колко дълго, каква ти е целта...дай повече информация.

17.11.10
21:31

Щом се назимаваш предимно с кардио, ти трябва по-добро възтановяване , а от там ше имаш повече издръжливост. За тва най-добре си земи аминокиселини , БЦАА , глутамин .

18.11.10
09:55

Нещо за марка-фирма на бцца и глутамин има ли значение.

18.11.10
11:19

Ми най-изгодните цена/качество са : БЦАА на Scitec , глутамин на Primaforce.

21.11.10
09:25

Разгледах по разни форуми прочетох няколко теми и някъде видях че бцаа  и глутамина на прах били добри тези на таблетки не вярно ли е ?

Тези добавки доста пари ми се струват няма ли някакви алтернативи.

Мнението беше редактирано от maja007 на 22.11.10 12:48.

21.11.10
09:43

На таблетки излиза крайно неизгодно, търси на прах ; ) Това важи и за БЦАА и за глутамин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1