16.11.10
17:29
В момента преди тренировка вземам доза и полувина N.O Xplode . Искам да вземам нещо за след тренировката и се спрях на креатин монохидрат на Оптимум и някакъв глутамин.Ще имали някакъв проблем ако заедно с Xploda преди тренировка пия и 5 грама креатинче а след тренировка 5-10 грама креатин с 10 грама глутамин? Ако може и някаква добавка за ММ да ми препоръчате няма да ви се разсърдя :)) Благодаря ви предварително :)
16.11.10
19:06
Храна? Стаж във фитнеса? Опит с креатин?
N.O Xplode е азотен бустер и е част от стак-а на Bsn за мускулна маса, а друга част е cellmass /като прочетеш инфото на продукта ще си отговориш на въпроса/. 10 грама глутамин на ден са крайно недостатъчни и пестейки от добавки не получаваш нищо.
казано от Любaka на 16.11.10, 17:29:
Ще имали някакъв проблем ако заедно с Xploda преди тренировка пия и 5 грама креатинче а след тренировка 5-10 грама креатин с 10 грама глутамин?
Правилно ли разбирам, че искаш да си пиеш по 15 кг. креатин на всяка тренировка и колко време ще го приемаш? А в не тренировъчни дни по колко?
казано от head_hunter на 16.11.10, 19:06:
Храна? Стаж във фитнеса? Опит с креатин?
N.O Xplode е азотен бустер и е част от стак-а на Bsn за мускулна маса, а друга част е cellmass /като прочетеш инфото на продукта ще си отговориш на въпроса/. 10 грама глутамин на ден са крайно недостатъчни и пестейки от добавки не получаваш нищо.казано от Любaka на 16.11.10, 17:29:
Ще имали някакъв проблем ако заедно с Xploda преди тренировка пия и 5 грама креатинче а след тренировка 5-10 грама креатин с 10 грама глутамин?
Правилно ли разбирам, че искаш да си пиеш по 15 кг. креатин на всяка тренировка и колко време ще го приемаш? А в не тренировъчни дни по колко?
Пиел съм креатин един месец: 5 гр. преди тренировка и 5 грама след.За глутамина съм писал,че ще вземам 10 след тренировка а за другите приеми не съм писал.Ясно ми е,че с 10 грама нестава и несъм смятал да спестявам,напротив винаги съм търсил по-добрите продукти и затова питам тука във форума за съвети и изпитани марки добавки. А какво ще кажеш за това Сайз Он на Гаспари ?
Мнението беше редактирано от Любaka на 17.11.10 07:08.
казано от korpusito на 17.11.10, 09:30:
Нещо и аз не разбрах. В момента пиеш ли монохидрат или не ?
В момента пия само N.O Xplode преди тренировка.Мислих да си вземам допълнително креатин и глутамин но вече се отказах и утре отивам и си купувам една кофа Size On на Гаспари.Мисля да пробвам този продукт,че много го хвалят :) Ще пия Xplode 40 минути преди тренировка и доза Size On по време на тренировка,смятам,че е добър вариант какво ще кажеш?
казано от Любaka на 17.11.10, 09:44:
казано от korpusito на 17.11.10, 09:30:
Нещо и аз не разбрах. В момента пиеш ли монохидрат или не ?
В момента пия само N.O Xplode преди тренировка.Мислих да си вземам допълнително креатин и глутамин но вече се отказах и утре отивам и си купувам една кофа Size On на Гаспари.Мисля да пробвам този продукт,че много го хвалят :) Ще пия Xplode 40 минути преди тренировка и доза Size On по време на тренировка,смятам,че е добър вариант какво ще кажеш?
Добре е, ако пък имаш и пари за нещо за след тренировка за възстановяване е още по-добре :)
Мерси момчета :) Нямам си напредстава за възстановяване какво да вземам за след тренировката то вече толкова неща има на пазара,че само седиш и се чудиш какво да избереш.Аз затова се допитвам тука някой да каже нещо изпитано което действа ама то пак е много относително на някой им действат на някой не :)