16.02.05
13:09
Здравейте!Преди време бях пуснала тема в “хранене”,но сега имам въпрос и по отношение на тренировките:казаха ми,че като начинаеща трябва да тренирам 3 пъти в седмицата,като програмата ми е горе-долу следната-10 мин.велоергометър,после по 1 серия с 10-12 повторения за всички мускулни групи,и накрая пак 20 мин. кардио,или т.нар. кръгова тренировка/така ли се казваше?!?/ :( Колко време трябва да продължавам така,и ще има ли някакъв видим ефект до 1-2 месеца?Определих,че необходимите ми дневно калории са 2000,и понеже искам да отслабна няколко килограма,реших да ги намаля на 1500-5 хранения по 300ккл.Сутринта наблягам на въглехидратите-мюсли,овесени ядки+кисело мляко,а вечерята ми е само белтъчна.Добре ли е така?Благодаря ви!
http://bb-team.org/women/000292.php
ето ти една програма за начинаеща, с която ще се постегнеш и може да свалиш някое килце в зависимост от диетата!
Не си написала какви цели имаш? Дай повече инфо...
Благодаря ти за програмата!Горе-долу и моята е такава,но,проблемът е че тренирам вкъщи-имам велоергометър,гири и лежанка,и не мога да използвам всички уреди,посочени в тези упражнения от сайта.Иначе целта ми е сваляне на 4-5 кг. и стягане-поне на първо време!