17.11.10
07:47
Продавам лежанка за 120 лв. Тел. за информация 0885907154
На мен ли така ми се вижда или едната стойка е закрепена за пейката, а другата е някъде си ? Ако е така, как мислиш да хвана лоста ?
Е тука се разцепих от смях :D За първи път виждам лежанка с подвижни стойки.Фотошопа може да направи това изкривяване,но неразбирам фотоапарата как го е постигнал :D Колега какво става тука бе ?
Хахахахаха али ша ма скъсате от смях, имате нужда от очила :D всичко си е на мястото просто има сливане на цветоевете и на някой му се е превидяло, че стойката не си е на място, просто цвета на облегалката е еднакъв с този на стойката и снимката е с ниско качество, но и това не е оправдание, че някой се е объркал. Очила !!!
тва е оптическа илюзия,защото стойката е черна и под този ъгъл излгежда все едно е закрепена отпред
Мнението беше редактирано от Filmara на 17.11.10 13:44.
Е какво да направя,че ми е толкова смешно :D Вземи я снимай пак ама фронтално,че немога да се спра
Ахахаха ‘сичко си е нормално бре просто стойката и пейката са едни цвят и така ти се струва я виж пак
Снимката си е наред. Всичко е ок. Явно е голям фен на културизма, след като в стаята си си има лежанка, тежести, топка за упражнения и т.н. Значи имало и такива хора. Не мога да си представя как ще си тренирам и между сериите ще си легна на легалцето да си почина, може би да проверя нещо на компа, да отскоча до кухнята за някое чайче хахахахахахахаха
Снимката е супер.
17.11.10
18:29
Ако реши да продава нещата под лежанката бих участвал - за съжаление предполагам му трябва друга на колегата. Тези съм виждал една на живо отчайващи са като качество - то и цената им е като за него. Успех с продажбата !
ХАХАХАХАХ, къде гледам аз. Те са с един и същ цвят и на пръв поглед ме заблуди, че стойката е залепена за пейката.