16.11.10
21:03
Здравейте, Аз съм почети на 18 години и мисля да си вземам трибестан.Искъм да чуя мнението на някой който разбира повече и да ми даде съвет да го вземя ли или да не си взимам ?
Благодаря предварително!
http://www.google.com/cse?cx=016126007826539382066:jb6dygr-yoy&q=&x=9&y=14
Не, не си взимай.Разлика никаква няма да усетиш, по-добре си дай парите за нещо друго(ядене).
казано от Андриан К на 16.11.10, 21:05:
Не, не си взимай.Разлика никаква няма да усетиш, по-добре си дай парите за нещо друго(ядене).
Защо разлика няма да усетя разликата как разбра ? Виждам,че ти от скоро се занимаваш с фитнес 5 месеца са доста малко за да даваш мнение за нещо,което примерно не си взимал !
ако гониш фитнес резултати разлика,казват из форума,едва ли ще почувстваш ...
ако ти се експериментира с афродизиаци тогава можеш да пробваш Катауба (бразилска хвойна),иланг-иланг,йохимбе,сао палмето,трибулус терестрис.за предпочитане да си ги набавяш от билкарски магазини в насипно състояние (иланг-иланг воден екстракт) и да влизаш в ролята на млад ботаник деклариращ големи амбиции ;д
Мнението беше редактирано от fcbs на 16.11.10 21:31.
Пил съм трибестан на български и чужди фирми поне 4-5 пъти. След първия беше повтаряне на грешка, защото:
1. нямах никаква разлика във възстановяването.
2. нямах никаква разика в силата.
3. давах пари на вятъра
Протеин, АК, BCAA или дори мултивитамини биха ти свършили по-добра работа.
Промяна в сексуалното желание ще усетиш, но то няма общо с фитнеса.
16.11.10
21:42
казано от BaDBoY92 на 16.11.10, 21:17:
казано от Андриан К на 16.11.10, 21:05:
Защо разлика няма да усетя разликата как разбра ? Виждам,че ти от скоро се занимаваш с фитнес 5 месеца са доста малко за да даваш мнение за нещо,което примерно не си взимал !
Като си на 18 от предишен живот ли си почнал с тренировките. Питаш и човека ти отговаря, и вместо “благодаря” получава отношение, което не е заслужил. Хайде като си такъв “разбирач” ми обясни на 18 защо ти е трибестан? Как точно ще го усетиш? Какъв ще е ефекта - аз знам ще си откъснеш п.....а от ч...и и това е. Всъщност никой не ти е казал вземи го, защото откри тайната добавка на форума от първия път. И понеже я разгада ще изброя специално за теб магическото й действие - ставаш звяр, буташ 40 от лежанка без от напъните да осираш стените в цялата зала, на тренировка ръката ти расте с по 5 см. и то от розовите дъмбели, на втората седмица ти предлагат договор от BSN щото Нутрим се надуват и като са видяли невероятните ти резултати са изхвърлили всички регламни лица, на третата седмица ти предлагат да се снимаш в Терминатр 6 /предните серий ги прескачат щото не се вписваш с невероятните си пропорции в сценария/, на третата седмица вече си запазил титлата Мистър Олимпия доживотно за себе си, на четвъртата седмица всички профита са се отказали от културизма щото нямат шанс и борбата се води за второ място в класацията. Петата седмица е драматична Бойко Борисов идва да те признае за по-кораво копеле от него. Шеста седмица няма официално си най-коравото копеле на планетата и лятото на плажа всички ходят по поло и ако случайно се засечете да не берат срам, почнал си вече да вдигаш цели 45 кг. и към момента осираш само гащите, розовите дъмбели са леки за невероятните 35 см. ръка /напомпана/ и всичките момичета между 12 и 15 години те гледат като божество.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 16.11.10 21:45.
Малко е странно как като един каже нещо и всички други тръгват на доверие да повтарят за ефекта от дадена добавка без никакави факти ... Хед нищо относно твоя пост,просто някаква такава тенденция има в тая насока.
Аз не съм видял нито едно изследване досега,което да потвържадава че ефекта е тотална нула - все пак има различни добавки,бленди (Thermolife T-Bol и т.н.) и прочие . Заучената фраза,че до 25 години тестостерона ти е максимално висок и няма накъде повече е ясна :) Иначе почти всички се усещат какъв отговор очаква човека задал въпроса - някой влизащ за втори път в залата, купил трибестан ще очаква да изкърти касата на вратата на втората седмица,но като се събудиш се оказва че си хвърлил парите си на вятъра.
17.11.10
05:27
Виж говориме за трибестан, а не за тест бустери - има голяма разлика, както сам каза.
Няма и доказателства за действието на трибулуса в частта му касаеща покачването на мускулна маса ;)
Говоря от личен опит - пил съм трибулуса на доста фирми, но ефекта е един и същ, разликата е, че на дадена фирма се усеща повече, на други по-малко, а на трети не се усеща.
Сам по себе си дори тест бустера няма да свърши никъква работа, а както повечето от нас знаят трябва де се включи в сериозен стак, но това също не е решение защото при много добавки на куп - кое работи? Не веднъж съм казвал, че имам навика да тествам добавки при самостоятелен прием /т.е. без включването на други в стак/ и спец. с трибулуса и някои тест бустери имам приличен опит.
Като си на 18 от предишен живот ли си почнал с тренировките. Питаш и човека ти отговаря, и вместо “благодаря” получава отношение, което не е заслужил. Хайде като си такъв “разбирач” ми обясни на 18 защо ти е трибестан? Как точно ще го усетиш? Какъв ще е ефекта - аз знам ще си откъснеш п.....а от ч...и и това е. Всъщност никой не ти е казал вземи го, защото откри тайната добавка на форума от първия път. И понеже я разгада ще изброя специално за теб магическото й действие - ставаш звяр, буташ 40 от лежанка без от напъните да осираш стените в цялата зала, на тренировка ръката ти расте с по 5 см. и то от розовите дъмбели, на втората седмица ти предлагат договор от BSN щото Нутрим се надуват и като са видяли невероятните ти резултати са изхвърлили всички регламни лица, на третата седмица ти предлагат да се снимаш в Терминатр 6 /предните серий ги прескачат щото не се вписваш с невероятните си пропорции в сценария/, на третата седмица вече си запазил титлата Мистър Олимпия доживотно за себе си, на четвъртата седмица всички профита са се отказали от културизма щото нямат шанс и борбата се води за второ място в класацията. Петата седмица е драматична Бойко Борисов идва да те признае за по-кораво копеле от него. Шеста седмица няма официално си най-коравото копеле на планетата и лятото на плажа всички ходят по поло и ако случайно се засечете да не берат срам, почнал си вече да вдигаш цели 45 кг. и към момента осираш само гащите, розовите дъмбели са леки за невероятните 35 см. ръка /напомпана/ и всичките момичета между 12 и 15 години те гледат като божество.
Относно това нещо което написа ще кажа само,защо пишеш простотии и се правиш на голям като не знаеш нищо за мен
1-во нещо не вдигам 40 а доста повече с тях даже не загрявам
2-ро раката ми е повече от колкото си написал
3-то Занимавам се с фитнес сигурно повече време от теб и до сега съм пил само протеини и амино киселини
4-то Аз не мисля да си вземя Трибестан и да пия само трибестан мисля да го комбинирам с протеин и глутамин
Аха, ти на 9 си почнал с лежанка и тяга :D Получи отговор на въпроса, стига спамил. Перкай си протеин и амино и след няколко години се замисли за тест буустъри ;)
А ако не мога да правя крака поради здравословни причини и така изпускам отделянето на тостестерон след ден за крака ,според вас дали трибулуса ще може да замести това ? ( и аз съм на 18 )
Мнението беше редактирано от hardrlz на 17.11.10 15:44.
Тестостерон си отделяш така или иначе, не се впрягай толкова. Да не говорим, че 75% от хората по залите не тренират крака, пък си изглеждат добре ;) С парите за трибулуса заведи някоя девойка на кино, по-голям ефект ще има върху тест-а ;)
Мнението беше редактирано от korpusito на 17.11.10 16:23.
хораааааааааааааааа—-> При приема на трибестан засилва ли се окосмяването ???
казано от mantodeus на 17.11.10, 00:15:
Малко е странно как като един каже нещо и всички други тръгват на доверие да повтарят за ефекта от дадена добавка без никакави факти ... Хед нищо относно твоя пост,просто някаква такава тенденция има в тая насока.
Аз не съм видял нито едно изследване досега,което да потвържадава че ефекта е тотална нула - все пак има различни добавки,бленди (Thermolife T-Bol и т.н.) и прочие . Заучената фраза,че до 25 години тестостерона ти е максимално висок и няма накъде повече е ясна :) Иначе почти всички се усещат какъв отговор очаква човека задал въпроса - някой влизащ за втори път в залата, купил трибестан ще очаква да изкърти касата на вратата на втората седмица,но като се събудиш се оказва че си хвърлил парите си на вятъра.
Ами, правих огромната грешка, в началото се подведох и си купих трибестан, без изобщо да си имам и на представа какво правя и не устих никаква разлика.Разбира се, аз не съм мерило, защото тогава нито яденето, нито тренировките ми бяха на ниво.Но мисля, че ако даде парите вместо за трибестан за ядене или базови добавки ще има по-добри резултати.
да засилва се яко окосмяването...ти луд ли си ? съжалявам за тона ама има 30000000 теми относно тест бустери,трибестани,екдистерони и т.н. можеше да си направиш труда и да попрочетеш малко .на 18 години още не знаете пикае ли ви се ебе ли ви се сутрин та почвате да пишете глупости.само ще вметна че тежките базови упражнения (лег,клек,тяга) с максимални тежести и не повече от 2 3 повторения провокират отделянето на тестостерон при тренирани атлети... ти нито си трениран,клек не правиш,тяга също-какво толкова те притеснява? а и не си мисли че в тия трибестани дето ги пиете има нещо повече от стрити листа...
dilyan1 май ти си луд !! Вместо да се перчиш можеше да обясниш като хората.Целия сайт е пълен с такива хора ;) и неми се нерви на поста непитам точно теб сигурен съм, че има хора който биха отговорили без да се впрягат ;) а относно “30000000 теми ” аз изчетох 1/2 от тия теми и ненамерих отговор на въпроса и затова попитах баси вече като неси разбрал и незнаеш ти се карат, вместо да ти обяснят :D КОМПЛЕКСАРИ такива !!!
казано от Цветелин на 17.11.10, 20:00:
dilyan1 май ти си луд !! Вместо да се перчиш можеше да обясниш като хората.Целия сайт е пълен с такива хора ;) и неми се нерви на поста непитам точно теб сигурен съм, че има хора който биха отговорили без да се впрягат ;) а относно “30000000 теми ” аз изчетох 1/2 от тия теми и ненамерих отговор на въпроса и затова попитах баси вече като неси разбрал и незнаеш ти се карат, вместо да ти обяснят :D КОМПЛЕКСАРИ такива !!!
значи аз говорих с доста хора за този трибестан всеки може да каже каквото си иска,но най-важно за мен беше мнението на една жена която има доста знания и умения в областа на биологията и хранителните добавки,та тя каза,че трибестана засилва отделянето на спермато генеза в тялото като по този начин усилва отделянето на тестостерон и окосмяването е нормално да си засили в областа на братата и ... знаете каде ...
казано от BaDBoY92 на 17.11.10, 21:56:
значи аз говорих с доста хора за този трибестан всеки може да каже каквото си иска,но най-важно за мен беше мнението на една жена която има доста знания и умения в областа на биологията и хранителните добавки,та тя каза,....
“Та тя каза” и “та ние пихме” са различни неща - едното е предположение, а другото е опит и ти казваме, че не е точно така. Виждам, че си се навил за трибестан и искаш да пробваш - ами направи го, но няма нужда да ни убеждаваш и нас - ние знаем:) В живота трябва да се опита от доста неща, особено от тези, за които се предполага, че ще те направят много здрав. Аз знам, че ти ще си купиш трибестан, въпреки негативните мнения за ползата му в бодибилдинга, но защо се занимаваш с нас щом вече си го решил? След като пусна темата ако един или двама от нас бяха написали хубави неща за него щеше да си счупиш краката от тичане към най-близкия магазин за хранителни добавки.
казано от BaDBoY92 на 17.11.10, 21:56:
казано от Цветелин на 17.11.10, 20:00:
значи аз говорих с доста хора за този трибестан всеки може да каже каквото си иска,но най-важно за мен беше мнението на една жена която има доста знания и умения в областа на биологията и хранителните добавки,та тя каза,че трибестана засилва отделянето на спермато генеза в тялото като по този начин усилва отделянето на тестостерон и окосмяването е нормално да си засили в областа на братата и ... знаете каде ...
Надявам се мацката да не е говорила от опит :D :D :D
казано от korpusito на 18.11.10, 07:59:
Надявам се мацката да не е говорила от опит :D :D :D
То не е за шега :D Ефект за покачване на мускулна маса няма да има - това си го знаеш вече.Айде дано поне плацебото,че пиеш нещо те докара донякъде ...