17.11.10
14:56
Интересуваме коя част от свинското е най-чиста откъм мазнини,за да знам какво да кажа да ми отделят от прасето като го колят .
казано от SporTLoveR на 17.11.10, 15:03:
Упашката най-добре .. :D
Да,и Охото :D
17.11.10
15:45
Копитата са с високо съдържание на протеин :D да не забравяме и тях
казано от brusakch на 17.11.10, 14:56:
Интересуваме коя част от свинското е най-чиста откъм мазнини,за да знам какво да кажа да ми отделят от прасето като го колят .
Дядо ми и баба ми, ми казваха рибицата. Но аз ядях всичко, защото е домашно. Щом е домашно яж всичко ! :)
казано от дебелия на 17.11.10, 15:11:
Охото.... незнам дали да се смея на шегата или на правописа ? Тази тема според мен е пусната за компетентни мнения :)
казано от slabi4uk на 17.11.10, 18:35:
казано от дебелия на 17.11.10, 15:11:
Охото.... незнам дали да се смея на шегата или на правописа ? Тази тема според мен е пусната за компетентни мнения :)
Ти като си толкова компетентен, защо не написа нищо по въпроса ?
17.11.10
21:22
Рибица.
Ака прасето е било на НВД може да е почти изцяло чисто :D За да се извади чисто месо трябва да е било разфасовано с тази идея, така че ако е купешко забрави. Дори и рибица да купуваш пак оставят сланинка около нея. Един приятел си гледаше прасето на специална диета една седмица го държеше почти гладно и му даваше определена храна, другата седмица го тъпчеше много, идеята на тази гимнастика беше получаването на прошарена сланина и може да се каже, че резултатът беше впечатляващ, по-добра сланина не съм ял. Ако търсиш месо с малко мазнини се насочи към пилешко и телешко.
за да знам какво да кажа да ми отделят от прасето като го колят .
Нещо май съм недочел, кажи на този, който го разфасова да ти отдели чиста мръвка, вероятно той ще знае най добре как да го направи.
Мнението беше редактирано от Valdis на 18.11.10 09:17.