20.02.05
20:12
Здравейте,
До този момент прочетох хиляди статии в целият нет докато накрая се реших да ви пиша!Не ме упреквайте че е писано до сега във форума за това 8)
На 23 години съм , 63 кг , 166 висока.Целта: 10 кг да сваля за около 2 месеца евентуално,тъй като не се чувствам добре!
Въпросите ми към вас:
1. Л-Карнитина и фат бърнерите ще ми помогнат ли?Инструкторът казва че за по бърз ефект трябва да взимам и двете ..Вие как мислите правилно ли ще бъде така и в каква доза да се взима?Ако да препоръчайте ми някаква марка.Имайте в предвид че съм начинаеща!
2.Каква диета бихте ми препоръчали или какви храни мога да приемам и по колко?
3.За да отслабна тези кг. , какви уреди и упражнения са препоръчителни за ефективни резултати.В програмата ми са включени пътечка, степер , колело и елиптикал по около 15 мин на ден.(тренирам почти всеки ден , на около 5-6 дена правя 1 почивка)и тук таме др. упражнения за разнообразие да не ми омръзне много.Смятате ли че ако се въртя само около тези уреди почти до откат ще имат благоприятен резултат.Ако да защо , ако не защо ? :shock: Трябва ли да увеличавам времето на тези уреди в последствие?
Благодаря Ви предварително за отделеното време!
20.02.05
22:37
Добре дошла във форума!
10 кг за 2 месеца ми се виждат доста, при ръстът ти смятам че и 5 килца да свалиш ще изглеждаш супер. Гледай не само да смъкваш (сега в началото), а и по-нататък да стегнеш самите мускули - става красота! :wink:
1. Ще помогнат, но с много малко - мисля че ти е все едно дали ще свалиш 9 или 10 кг за 2 месеца, при тези пари които ще трябва да хвъли човека до тебе :D
2. и 3. По принцип за тях си имаш инструктор както си писала, но накратко:
храни се често но по малко и качествено: месце, кисело мляко, салатки разни (не такива с майонеза де!), черен хляб, ориз, сирена (но не мазни); избягвай всичко сладко, белия хляб, мазните неща. Яж печено и варено!!!
Според мен спокойно можеш да включиш и базови упражнения с по 15-20 повторения.
Ако имаш още въпроси (но по-конкретни :wink: ) питай!
И да не забравиш да ни се похвалиш след 2 месеца!
според мен не ти трябват базови упражнения прави кардио по 40 минути на ден,упражненията ти са добри, може да включиш и малко аеробика.Най-добре си купи фатбърнер на фирмата МЛО-БГ той е смесен със л-карнитин и е доста добър аз съм доволен 100 хапа са по 4 на ден взимай през 3-4 часа,за 2 месеца ще свалиш към 8-10 килогорама - толкова колкото искаш със 2 от тези те са по 16 лева ще ти стигнат за 2 месеца : ) за храната по горе ти казаха придържай се на нисковъглехидратна диета(НВД).
Успех.
Най-добре си купи фатбърнер на фирмата МЛО-БГ той е смесен със л-карнитин и е доста добър аз съм доволен 100 хапа са по 4 на ден взимай през 3-4 часа,за 2 месеца ще свалиш към 8-10 килогорама - толкова колкото искаш със 2 от тези те са по 16 лева ще ти стигнат за 2 месеца.....
crasheR,Наистина ли е толкова евтин този бърнър?Ако е така няма да спирам да го взимам в периода за релеф(майтап) :) А и още поже4е като казваш 4е е толкова добър....
Този фетбърнър е малко труден за откриване :D
В магазина в който си купувам такива суплементи върви промоционално намаление от 10% и за същата цена получавам нещо
с ужким по-добро качество :wink: .Според мен май по-някога плащаме и за марката просто.Така поне аз мисля.
Значи няма да изброявам колко момичета са се подлагали на диетата която ще ти дам (просто основата) и са свалили дори и повече за по-кратко време без последствия. Значи основното е 5 яденета на ден. Първо е аеробиката която е всеки ден не повече от 20 мин. (най-добре 15). Преди аеробиката се пие кафе с аспирин и 500мг. Л-карнитин, ако намериш и зелен чай ще е чудесно (не виждам слисъл в сучая да се набутваш с Fatburner-и, но ако вземеш няма да ти навреди). След аеробиката 6 белтъка с една чаена лъжичка сусамен тахан и рибено масло. Следващите 4 хранения са 80-100гр. пилешки гърди разделени на равни интервали през деня. Задължително се яде зеле поне два пъти (след месото). Така караш 6 дни и на 7 можеш да ядеш каквото си поискаш(пица, нещо сладко и т.н.), стига да е в същия часови режим (5 пъти на равни интервали). Задължително е да се пие много вода през 6-те дни и да се яде сол. Сутрин ако можеш да си го позволиш може да вземаш по едно Центрумче. Не е нужно да тренираш за да отслабнеш. Не знам как ти се вижда програмата, но ще усетиш ефекта още веднага. Това колко време ще я караш зависи колко искаш да отлабнеш. При положение, че тренираш в диетата трябва да се включат малко въглехидрати.
Кардио тренировки -> Л карнитин
Хард трейнинг -> Фет бърнър
Затова ти препоръчвам Л -Карнитин само.
За диета не съм компетентен.
За тренировъчна програма имам изготвена една за жени. Ако искаш мога да ти я пратя, но нали си имаш инструктор ?
24.03.05
21:03
каде може да го намериме този бънар?МЛО-БГ,нее на немската фирма MLO нали?
МомЧета мерси Че сте загрижени толкова, и искате да ми помогнете,но веЧе съм си направил сметката за диетата и даже преди няколко седмици се заредих яко с Л-карнитин.Простто исках да ви питам какъв е този фет-бърнър и от къде мога да си го купя,все пак такива добри предложения,Че и на фирма като МЛО не са за изпускане. :)
Vanisher, може ли на мен да изпратиш тренировъчната програма, която имаш за жени. В момента ходя на тае-бо и съчетавам вкъщи със скачане на въже и каланетика, но ми се иска да разнообразя и ще ми бъде интересно/полезно да се запозная с твоята програма. Благодаря!
P.S. E-mail-a ми е sunrain@mail.bg
Vanisher, и на мен прати! И на мен :D
аз ходя на плуване и аеробика и смятам,че няма да ми навреди ако сменя аеробиката с фитнес :)....и без тва плуването си е много по-добро от аеробика....няма смисъл и двете нали? :)...А пък ме е страх да ходя на фитнес без изготвена програма /от човек,който разбира!!/ защото не се знае на какъв инструктор ще попадна... :(
Значи,за уточнение /ако това има значение за програмата/ аз съм 165 см висока,53 кг ...
Можеш да я пратиш на mariel4e@abv.bg
Много ти благодаря предварително :!:
Aмммм, ми то нали знаеш като другите взимат и аз да не се мина :lol:
Не, наистина и аз се интересувам, но няма ли да е по-добре да я пуснеш направо във форума, че иначе ще ти се налага всички мацки да се изредят да я искат. Ako не, mail-a ми е nia440@yahoo.com 10x предварително
Ванишър прати я и на мен тази програма да я видя? ;)
email: kaloian.georgiev@bb-team.org
[quote author=“vania”]Vanisher, aко няма да те затрудня :P - vaneto_6@yahoo.com 10x
пратих
Искам да попитам дамите тук които си пуснаха меилите за програмата на Ванишър, та погледнахте ли първо програмите които са публикувани на сайта? Опитахте ли да тренирате по някоя от тях?
Погледнахме, погледнахме, но още една не е излишна. Пък и аз още съм в период на събиране на инфо, затова колкото повече, толкова по-добре.
те че са погледнали - погледнали са ги
това дали са ги пробвали е друг въпрос ;)
18.05.05
08:37
Vanisher, може ли, ако опбичаш да ми изпратиш и на мен тази програма :D Благодаря lili_daali@abv.bg