12.11.10
21:22
някакви предложения ?
13.11.10
10:15
Dymatize Elite Whey Optimum Whey Gold Standart ... Елите Уей ми хареса много и резултата и вкуса и разтворимостта - естествено и цената му е хубава сравнение с другите но е много хубав ..
13.11.10
10:55
Месо, яйца ; )
житен протеин на ултимейт 1.300 за 45лв не знам нищо за този протеин някаква информация ??? относно онея dymantize elite скъпи са ми мога 50 лв всеки месец за добавки и мися да е протеин
Мнението беше редактирано от Simpatqga на 13.11.10 15:05.
С 1 кг протеин, искаш да правиш тест на протеините, които са на бг пазара, или очакваш някакъв ефект? Защото с 1 кг протеин освен да искаш да правиш тест - да провериш как са като вкус, разтворимост аз друго не виждам какво можеш да направиш.
13.11.10
15:33
Събери пари и си вземи за 80-90 лева 5либри протеин ще стигне за месец и половина-2 зависи как го пиеш ;)
това ми е напълно ясно но да се върнем на въпроса с житния протеин никаде във форума няма инфо за него в нета също
Не знам за житния протеин, но като става въпрос за евтина суроватка, мисля да си взема един чувал от складовете на Пик ко в Г. Оряховица и да го делим с приятели, поради ограничените финанси го взимаме. Иначи и аз бих си взел протеини на scitec, gaspari nutrition, mat-rx, които съм ползвал лятото, но сега няма как.
казано от adivnas на 13.11.10, 16:02:
това ми е напълно ясно но да се върнем на въпроса с житния протеин никаде във форума няма инфо за него в нета също
Със сигурност е много слаб аминокиселинния профил (неесенциални ак). Най-добрия вариант ти го казаха вече - събираш парите за 2 месеца и си купуваш 5 либри.
13.11.10
17:29
Не става и се казва Сайтек.
профешънала или изолата вече стават ;)
Ако нямаш пари-не взимай нищо, инвестирай ги в храна. АК профила на соевия протеин е слаб а и подтиска производството на тестостерон ;)
ми то май така ще стане все пак мерси на всички сега вместо в sila.bg ще гледам в kufland.com :D
Мнението беше редактирано от Simpatqga на 13.11.10 17:41.
http://power-beauty.com/index.php/suplements/ult-prostar-whey-2.html пф ето ти един хубав протеин за тази цена ;) и как да няма смисъл разбира се , че има смисъл да си вземеш, защото за след тренировка е най-добре бърз протеин и не мога да ви разбера логиките като не е 5 либри да не се взима .. аз пък си вземам по 300 грама даже защото ми трябва само за след тренировка след като другото мога да си го набавям от храна ..
абе тва е временно намаление ама може преди да е свършила да взема 1 все пак не мога ли да пробвам биогейм казвате че са некачествени ама тва http://www.biogame.biz/?page=news16 ми изглежда доста отговорно написано мисля си за този silabg.com/bg/1540-BIOGAME-BIOGAME-PRO-85.html
Мнението беше редактирано от Simpatqga на 13.11.10 21:57.
14.11.10
08:45
изглежда е различно от “е” !!!
Биогейм не само че нямат ефект, ами има и доста случаи на хора които са влошили здравословното си състояние след прием на продуктите им (дори за Нутрим няма такива отзиви) !!!
Защо искаш просто да си дадеш парите на вятъра това не го разбирам !?
Напомняш ми на един познат дето всеки месец си взимаше аминки, креатинче, протеин на БГ фирми и ходеше на лостове и мислеше че ще стане много нацепен, даже взе 60хапа метан ама никва полза разбира се :)
14.11.10
08:49
казано от CircleOfPain на 13.11.10, 17:29:
АК профила на соевия протеин е слаб...
Къде са му слабите места?
Колкото до тестостерона - Dosis sola facit venenum.
14.11.10
09:07
A recent study by Goodin et al. found that 56g of soy protein powder per day caused serum testosterone to fall 4% in four weeks in a test group of twelve healthy males. (Note that there was an error in the abstract that said 19%, and this figure was erroneously reported by the media. The article reports 4% and not 19%. See the following Web site for a more complete analysis of this study and the error in its abstract: http://findarticles.com/p/articles/mi_m0KFY/is_9_25/ai_n27410483.) According to the study, this data supports further studies of these hormonal effects as a mechanism in prostate cancer prevention. [23] However, a study conducted by the Miami Research Associates refutes the finding of the Goodin study, finding that soy protein had no significant impact on testosterone levels in healthy males. [24] In fact, only one participant in the Goodin study actually saw a drop in testosterone. The participant in question had testosterone levels 200% higher than all of the other subjects, and during the study, his levels dropped to bring him in line with the other participants. The Goodin study did not conclusively suggest that the participant’s erratic testosterone levels were related to the soy protein.
тоест тестостерона падал с 4 % :))))
о недейте почвайте сега тая тема със соевия мн може да се говори по нея кви ли не мнения не съм виждал . Става въпрос че ми трябва да пия 30гр на ден след тренировъчните дни аз няма да тръгвам тука да си набавям 70% от дозата протеин за деня от пудра, храненето ми върши работа искам просто след тренировка бърз протеин
Ми зимай си тогава 1 разфасовка от 500 грама и толкос :) например на биотек исо уей има 500 грама за 20 лв
Щом е само за след тренировка взимай http://power-beauty.com/index.php/suplements/amino-2226.html - по 10-15 след тренировка с бърз въглехидрат.
14.11.10
15:08
в тези аминокисилини има соя
Наистина за тези пари това е можеби най-удачното решение.В момента са в намаление и в sila.bg .
16.11.10
16:05
казано от caihundrel на 14.11.10, 09:07:
In fact, only one participant in the Goodin study actually saw a drop in testosterone. The participant in question had testosterone levels 200% higher than all of the other subjects, and during the study, his levels dropped to bring him in line with the other participants. The Goodin study did not conclusively suggest that the participant’s erratic testosterone levels were related to the soy protein.
тоест тестостерона падал с 4 % :))))
T.e. или сам не си четеш изследванията докрай или правиш прибързани заключения? :)
16.11.10
19:21
Не искъм да се чете като някаква реклама но и аз до скоро пишеш тук и търсех изгоден протеин !
Сега съм се уредил пре добре ! :)
50 лв 1 кг. сурватка + калциев казейнат
Получавам протеина в големи дози и го продавам на приятели.
Протеина е качествен за месец и половина с обилна храна и здрави тренировки съм качил 3-4 кг.
Внос от САЩ ( YCB - Whey isolate ) 100% whey protein (88,3)грама протеин на (100)
моите приятели както и аз сме много доволни от този протеин ,немога да си го намеря от бг да си го купувам ,ако не намеря пазар да го продавам ,но и да го намеря тук в бг ще е поне 80-100 лева килограма ,а от сащ ми го предоставят по изгодно който иска повече информация за протеина и ако нещо не му се вярда да ми пише на ЛС като си остави скайпа,ще пратя снимки на кутията ясно се вижда всичко ,марка ,фирма ,и характеристики : )
5 либри за 2 месеца са нищо. Някой от модераторите беше написал преди доста време, че протеин, да се ползва като добавка, а не само да го “кусаш” трябва да се взема 2 кг - 3, 5 кг на месец. Тия 5 либри за един месец ще е ок, но за 2 месеца няма смисъл, много е малко.
18.11.10
12:15
Ванката нали се сещаш че за 50лв 1кг може да си вземеш и ОН ГС :D
19.11.10
18:37
Cabron не съм съгласен
освен след тренировка не виждам протеина да е незаменим
аз имам приятели които ядат по 1 кг месо на ден и имат страхотни резултати и без протеин