18.11.10
15:19
Темата беше редактирана от fcbs на 18.11.10 15:23.
забележете на първият клип на втора (трудно ми е да преценя 2-ра или 3та,но май е 2ра) предавка какво става
Мнението беше редактирано от fcbs на 18.11.10 15:39.
тази машина заслужава да я подкарам на летищен полигон.. ще и изкъртя педала за газта.
не съм имал щастието да карам нещо толкова класно,но съм бил на писта (любителски) и знам какво е да риташ педала за газта ,стомаха да ти е на топка и през зъби да псуваш като каруцар в каската :ДД
забравих да допълня и усмивката до уши и това,че през цялото време преди да се качиш и след като излезеш ръцете ти треперят а колената ти са омалели и вървиш като кукла на конци :Д.при това за далеч по семпла машина..в едно Пагани сигурно ще трябва да си на успокоителни ;Д
Мнението беше редактирано от fcbs на 18.11.10 19:16.
изглежда тук сте все тесни фитнес специалисти
леко офф топик
има една много интересна и общоприложима фраза гласяща,че - тесният специалист е идиот в широк смисъл : )
ако някой се засегне,значи не е разбрал смисълът.
Идиот, защото не се споделя много твоите интереси, или защото като цяло е консервативен и не особено отворен към света?
В първия случай, не можеш да очакваш това от хората. И аз бях малко разочарован, че само двама души си писахме в темата за музиканти отскоро, но никому не съм се сърдил. И не бива. Във втория случай, просто поставяш всички под общ знаменател и им лепиш етикет, което също не е гот - съдейки по броя постове и авторитета във форума, които имаш, надали познаваш добре хората тук. Не го приемай погрешно, не се чувствам засегнат, но не защото съм “схванал” казуването ти, ами защото се имам за широко скроен, допускащ новото и т.н., но как биха се отнесли с мен хората във форума на БМВ когато отида там и пусна тема, в която обяснявам как ходенето е полезно и да се чудя на акъла на потребителите, че са “тесни специалисти” при колите? Или да отида във форума на Blizzard (World of Warcraft, Starcraft, Diablo) и им кажа, че игрите са за деца, пък щангите са за мъже?
Към заглавието на темата - клипове за ценители.. Тук очевидно има ценители на визията и функционалността на тялото. Не си на правилното място, мен. Не можеш да очакваш много.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 18.11.10 21:34.
по принцип си прав и се съгласявам и с примерите които си дал : )
но тук пропусна едно ключово уточнение,а именно “леко офф топик” ...с това уточнение разграничих темата на поста от коментарът ми относно очевидно посредственото ниво на не малка част билдърчета.тази оценка най-редовно,макар и индиректно,я поставят и самите модератори ; ) та част от хипотетичните ти заключения относно мотивите,за това което съм написал автоматично отпадат с това “леко офф топик”
Мнението беше редактирано от fcbs на 18.11.10 21:43.
Абсолютно нищо не отпада, защото off topic означава единствено, че страниш от същността на темата, но независимо дали е по темата или не, казаното си е казано и остава, то е факт. Това беше адски глупав аргумент. Това е все едно аз да си позволявам системно да нарушавам правилата на форума като пускам реклами, спам, обиждам другите и се държа като лайно... Но чакай, никой не може да си позволи да ме банне, защото не се брои казаното - все пак съм предупредил, че е ОФФ ТОПИК!
Ти си гениален.
EDIT:
Ще ти покажа какво имам предвид. Сегаще напиша “офф-топик” и ще наурша много грубо правилата на форума и ако до утре по някое време поста ми не е строго модериран (очаквам някакво наказание, може би временен, а защо не перманентен БАН), ти признавам, че си бил прав. Става ли? Окей. Ето го:
Офф-топик:
Въпреки предупреждението за офф, ти предлагам повече да не си правиш опити ;)
Нарушаването правилата на форума не води до нищо добро, но за тази проява няма да го разбереш.
п.п. Сутрин съм в настроение - истинско ангелче :D
head_hunter
Мнението беше редактирано от head_hunter на 19.11.10 05:46.
18.11.10
22:01
Пфф...много шумна тая кола ,бе.Ебахти,дразни ме.
от вторият ти пост става ясно,че не си разбрал нищо,ще извиняваш ;д
за да ти стане ясно ще ти обясня така - тази тема беше повод да дам нещо като съвет на иначе толкова завършените и компетентни личности като част (не малка) от билдърчетата тук (и за жалост не само) : )
и да уточня - тук обиди няма ..а ти попадна на такава
също така ще бъде интересно, да демонстрираш как точно тълкуваш фразата “тесният специалист е идиот в широк смисъл”
Мнението беше редактирано от fcbs на 18.11.10 22:11.
казано от fcbs на 18.11.10, 22:03:
ще бъде интересно, да демонстрираш как точно тълкуваш фразата “тесният специалист е идиот в широк смисъл”
На думи можем да си играем, мога да ти го изтълкувам по поне три начина, за които мога да се сетя веднага, на момента, но само един ми идваше на акъла в конкретния контекст от поста, в който го каза най-напред, а не обичам да се повтарям. Мисля, че достатъчно ясно стана как точно съм схванал любимата ти фраза. Плюс това, извинявай, но какво общо има това с моя пост? Аз просто казах, че това, че си казал “аа, но това е офтопик” не означава абсолютно нищо и че съдържанието на думите ти си остава, каквото и да е то. Не можеш да го оставиш да виси там и в същото време да се отречеш от него. Не виждам връзката между това и начина, по който съм ти схванал туй цитатче.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 18.11.10 22:25.
Аз съм вече стар за тия коли, не ме впечатляват.
Панамера ГТ и две кукли по гащи да ми правят протеинов шейк на задните седалки и...в тихи обороти за да си слушам Радио Хоризонт.
A за Зондата, тапи в ушите, каска...писта, не можеш и до Била да отидеш :D
Зондата е един от грозните суперавтомобили. Кьонигзег е доста по-симпатичен.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 18.11.10 23:41.
казано от С7АЛК3Р на 18.11.10, 22:45:
Панамера ГТ и две кукли по гащи да ми правят протеинов шейк на задните седалки
добре,добре ... следя ти мисълта :д
а относно дизайна.и на мен преди нещо не ми допадаше,но от както си качих новото НФС я преоткрих в нова светлина