15.11.10
16:41
Първо здравейте на всички.Търся си гейнър,ползвах търсачката,рових из нета..и т.н.Единият продукт на който се спрях е ULT Muscle juice Revolution казват че е добър и на мн.ниска цена.Какво ви е мнението за него,има ли мн захар вътре,омазнява ли се от него....? Вторият продукт е Reflex Instant Mass,също ако може мнения и съпоставки.. Третият продукт е Lean Gainer…
Ако може да спестите мнения от рода:Прочети малко.използвай търсачката и т.н :) Ако искате да препоръчате друг продукт,който не съм споменал-кажете,но се обосновете моля..
П.П Може също да побликувате добри оферти като цена за продуктите,може и на личн
Темата беше редактирана от tiberof на 15.11.10 16:43.
В новия мъсъл джуийс революшън пише , че въглехидратите са качествени не са захар , така че няма да се омазниш , а и в момента на доста места го има намален , така че няма да сбъркаш с него. На рефлекс също е много хубав , но аз бих взел ултимейт
За тия пари ,защо не се насочиш към протеин ... има добри протеини за тези пари .
Ами не знам дали с чист протеин ще мога да качвам.Наистина в гейнъра калориите не са “чисти” но все пак са си калории.. аз затова и питам дали не се омазнява от продуктите..
Мнението беше редактирано от tiberof на 15.11.10 21:58.
16.11.10
09:44
казано от Marin Valkov на 15.11.10, 18:36:
За тия пари ,защо не се насочиш към протеин ... има добри протеини за тези пари .
x2
Ако се страхуваш от омазняване, не взимай гейнър.
Ако все пак си вземеш го пий както пише на опаковката, защото иначе няма да имаш никакви резултати.
Пил съм срария Muscle Juice, Ultra Mass 4500 и Serious Mass и от последния съм най-доволен. Пих го по 150 г. преди и 150г. след тренировка без почивните дни и ефекта беше около 5 кг. за 1 месец при това беше Юни месец(лятото се качва доста по-трудно). Качих и мазно :( , но ги задържах цяло лято.
Не знам какво ще стане, ако се изпие цялата торба от 10 либри за 16 дни както пише на опаковката :)
16.11.10
09:50
Длъжни ли сме да пишем?
Всеки дава мнението си доброволно в този форум.
Не искаш да те пращат при търсачката, но може би точно защото си за нея получаваш такива отговори.
От една страна хем търсиш гейнър, хем те е страх от ненужни мазнини. Няма как да качиш само и единствено мускулната маса. От друга страна този клас продукти лесно, евтино и качествено се заменят с подходяща храна. Един добър протеин + качествени въглехидрати от храна - ето ти гейнър. Това, което можеш да направиш, е да прецениш добре храненето си, за да се види колко храна и енергия всъщност ще трябва да приемаш под формата на гейнър. Сериозна разлика между топ-продуктите в този клас ще ти е трудно да откриеш. Количеството на въглехидратите е отбелязано при всеки продукт, както и вида им, но няма как да се знае в какво съотношение са, ако изрично не е указано. Не е ясно и по какви критерии избираш продукт, затова и е трудно да ти се даде идея (поредната причина да няма мнения в темата ти).
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 16.11.10 09:51.
Благодаря за мненията,наистина оценявам всяко такова.А относно мнението на Колъо: “Не е ясно и по какви критерии избираш продукт, затова и е трудно да ти се даде идея (поредната причина да няма мнения в темата ти).” Критериите, по които избирам продуктите са качество и цена,като търся най-доброто съотношение.Знам че ще кажете че искам хем евтино хем хубаво,но се опитвам да избера добър продукт, за да не се “прецакам”
16.11.10
18:29
казано от tiberof на 16.11.10, 17:39:
Благодаря за мненията,наистина оценявам всяко такова.А относно мнението на Колъо: “Не е ясно и по какви критерии избираш продукт, затова и е трудно да ти се даде идея (поредната причина да няма мнения в темата ти).” Критериите, по които избирам продуктите са качество и цена,като търся най-доброто съотношение.Знам че ще кажете че искам хем евтино хем хубаво,но се опитвам да избера добър продукт, за да не се “прецакам”
Вече си се прецакал щом към гейнър си се насочил. Не е изгодно финансово и не е ефективно за “чиста” мускулна маса. И за това никой със сериозен опит с добавките няма да те насочи към гейнър! Въглехидрати се набавят най-лесно и за това хората малко по-наясно с материята се ориентират към различните видове протеинови пудри. Интересно е, че гледаш да не се “прецакаш” с добавките, а с яденето как си? Опиши си един храноден? Сигурен ли си, че можеш да предцениш колко калории имаш като дневен прием и колко като разход? Сигурен ли си, че тренировката е на ниво и е съобразена с теб, а не е написана и подбрана по шаблон? Всичките тея неща ли оправи, че се спря на най-неизгодната добавка? Сигурен ли си, че не можеш да изградиш положителен калориен баланс без гейнър? Айде стига с въпросите, че май няма да ме разбереш какво ти говоря. Почети и помисли - тогава имаш реалните шансове да не се “прецакаш”, а сега с този си подход се прее....ш направо /меко казано заради правилата на форума. Иначе мога да ти обрисувам и по-цветна ситуацията/.
п.п. Единственото свясно мнение беше на Кольо, а останалото не ми се коментира заради правилата на форума.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 16.11.10 18:31.
Мерси и на модератора че писа в темата :) Така сега ще опиша едно примерно дневно меню:
9.00 Лъжица мед,малко лимон или ябълка.Тук мисля да сложа 1 протеинче
9.15 150-200гр овес с кисело мляко и мед
12.20 6-7 белтъка + 3 жълтъка.Тук искам да пипитам да променям ли количеството на яйцата или са добре
Понякога заменям това ядене с готвенo като гледам да е някакво месо с картофи,ориз и тн
14.10 Ябълка+ банан или нещо сладко (джънкфууд :D)
16.00 Тук става сложно В даскало бургер като гледам да е с пилешко филе но пак си е джънк + нещо сладко(вафли и т.н) Вобще ужас но това е
19.00 Пържола + въглехидрати+ каквото има в хладилника или като тренирам повече въглехидрати, а чак около 1 час след трен. месото
След тренитовка Гейнър
22.30 Извара с чесън :D:D
В тоя ред на мисли откъде пазарувате месо и млечни продукти(извара,кашкавал)
Мнението беше редактирано от tiberof на 17.11.10 22:30.
18.11.10
05:28
Така си и мислех. На времето имах едно гадже /манекенка/ - ядеше повече от теб.
Тея белтъци и жълтъци ги прибави към овесените ядки, а на тяхно масто сложи една хубава голяма пържола, ориз или картофи. И като цяло завиши грамажа на всичко, което ядеш. Направиш ли го - следващия път ще питаш за протеинова пудра.
Тренировъчен режим?
С ченгел трябва да ти вадим думите май :D Почти съм сигурен, че си на някакъв корав сплит от 4+ дни :D
Храната ти е трагедия, гейнъра няма да помогне особено. Лека-полека ограничавай джънковете, яж яйцата цели и поне 2 пъти дневно яж месо + ориз/картофи/спагети/хляб и т.н
Относно “ченгелите”,пиша когато имам време.Относно тренировките:
Понед:Бицепс,Трицепс,Рамо;Бицепс:набирания с тежест 4х8(може и 6 ако сложа 20+ кг)
Сгъване с крива щанга прав или сгъване седнал 4х8
Сгъване с дъмбели 4х10,8,6
Трицепс:Лег тесен хват 4х10,10,6,8; Френско разгъване 4х10,8,6,6(8) Разгъване на скрипец 4х10,8,8,8
Рамо:Арнолд преси 4х10,8,8,8 Разгъване с дъмбели встрани 4х.....;За задно рамо разгъване(обратно на флайса) 4х.....
Сряда:Гърди,Гръб; Гърди:Лег 5х10,10,8,6,8; Лег с обратен наклон на Смит машина 4х10,8,8,8;Флайс с дъмбели 4х10,8,6,8 Кросоувър с кабел 4 серий
Гръб:Дърпане на скрипец широк хват 4х...,Гребане с щанга 4х...,Набирания зад врат с тежест(по-рядко го правя),Дърпане на долен скрипец 4х...
Петък:Крака,корем;Крака:Разгъване за бедро 4х10,Бутане на лег преса 4х....,Клекове на Смит машина 4х....,Разгъване за задно бедро 4х.....
Корем:Коремни преси с тежест 4х10,Вдигане на краката с тежест 4х8-10,Дърпане на скрипец на колене с въже
Събота:Обръщане с щанга,Тяга,Набирания тесен хват за предмишница или някой мускул ако не съм имал време през седмицата...
А иначе вече везните клонят много към Whey протеин тъй като много хора ме насочиха на там,препоръчаха ми Scitec като добра цена,защото все пак финансите си казват думата ,но ще видим...
И ПАК да питам,може и на лично.От къде купувате месо,къде е най изгодно,защото си е скъпо,няма кво да се лъжем.Знам че като цяло дори непрофисионалния фитнес излиза скъпо,но се опитвам с наличния капитал да постигна нещо..... По-здрави
Мнението беше редактирано от tiberof на 18.11.10 19:48.
Scitec са бюджетен вариант, да. Относно месото, в Кауфланд е най-тънка лайсна, всяка седмица има промо :) Вчера имаше свински врат по 5.99.
19.11.10
18:53
малко странно е да търсиш качване и да се страхуваш от омазняване
още повече пък в тоя ред на мисли е да питаш за продукт в които на доза има 1000 калории...