Как да пия протеин ???

07.11.10
13:40

Здр от утре започвам да зимам протеин мисалта ми е кога е наи добре да го зимам едни казват сутрин и след тренировка други сутрин и преди лягане.Също искам да попитам как да комбинирам протеина с креатина казаха ми  да го смеся с протеина в самата чаша какво мислите ?
Мерси предварително :)

GO

07.11.10
15:02

Така го пий,че да не го изпикаеш!
Зависи какъв вид протеин си взел,от това зависи дали ще е вечер,дали сутрин,дали преди/след тренировка.

07.11.10
16:19

Аз като съм с Изолат, да го пия сутрин преди закуската и след тренировката или по някаква друга методика ?

07.11.10
18:13

казано от gogata2427 на 07.11.10, 15:02:

Зависи какъв вид протеин си взел,от това зависи дали ще е вечер,дали сутрин,дали преди/след тренировка.

Изолат от соев протеин.Също мисалта ми е след като исипа протеина в чашата вода да сипа и креатина ли ?

Мнението беше редактирано от bloodys69 на 07.11.10 18:15.

GO

07.11.10
18:25

Аз никога не бих предпочел соев протеин щом имам възможността за суроватка.
Ако това ти е въпроса - можеш и заедно,можеш и по отделно,дано си слушал скеча на Тъпанчев,да бе,онзи за първа градска..
Т’ва “така го пий,че да не го изпикаеш” беше,за да се подсетиш,че има още доста такива теми из форума,просто трябва да си направиш труда да използваш търсачката.

07.11.10
19:02

казано от bloodys69 на 07.11.10, 18:13:

казано от gogata2427 на 07.11.10, 15:02:

Изолат от соев протеин.Също мисалта ми е след като исипа протеина в чашата вода да сипа и креатина ли ?

GO

07.11.10
19:08

Уфффф!!
Виж из форума или пък нещо още по-добро - прочети на опаковката! (dull)

07.11.10
19:11

казано от gogata2427 на 07.11.10, 19:08:

Уфффф!!
Виж из форума или пък нещо още по-добро - прочети на опаковката! (dull)

Дневно 1-3 дози, всяка по 50 грамаето как се пие протеина питам как да го пия с креатина вътре ли да го исипвам в чашата с протеин

Мнението беше редактирано от bloodys69 на 07.11.10 19:14.

GO

07.11.10
19:22

Амиииии,ако искаш го изсипи направо в гърлото и след това пийни вода,а ако искаш го изсипи в отделна чаша и го изпий.(креатин-а)
Втория вариант включва повече вода и повече преглъщане.
А протеина се пие според-зависи колко грама протеин има в единична доза и за твоето тегло колко са ти нужни.
Времето за пиене - (ще се повторя,че не бих взел соя ако имам друг избор) бих го използвал като заместител на хранене,а вече за преди/след тренировка можеш да си вземеш суроватка/гейнер/а-у..

07.11.10
20:38

казано от gogata2427 на 07.11.10, 19:22:

Амиииии,ако искаш го изсипи направо в гърлото и след това пийни вода,а ако искаш го изсипи в отделна чаша и го изпий.(креатин-а)
Втория вариант включва повече вода и повече преглъщане.
А протеина се пие според-зависи колко грама протеин има в единична доза и за твоето тегло колко са ти нужни.
Времето за пиене - (ще се повторя,че не бих взел соя ако имам друг избор) бих го използвал като заместител на хранене,а вече за преди/след тренировка можеш да си вземеш суроватка/гейнер/а-у..

Не питам това ! Питак как да ги комбинирам самия креатин да го сипвам в чашата вода при протеина или да продалжавам да си го пия оделно ?

07.11.10
21:46

Е по какъв начин трябва да го формулира, че да го разбереш? Казал ти е няколко пъти, че е все едно дали е в чашата с протеина или отделно. За мен лично най-удачният начин за приемане на креатин е да изсипваш дозата директно в устата и да преглъщаш с известно количество вода, сок, протеинов шейк ако щеш... В противен случай (ако изсипваш креатина в чаша, било то с вода или с протеиновия ти шейк) ще трябва да досипваш вода многократно понеже остава креатин по чашата.

08.11.10
19:19

казано от bloodys69 на 07.11.10, 20:38:

да го сипвам в чашата вода при протеина или да продалжавам да си го пия оделно ?

Само чаша вода не е достатъчна за дозата протеин. Трябва да е много повече водата.

GO

08.11.10
19:23

Аз не съм съгласен. - 250мл. вода стигат,поне на мен де. ;)
За дозата креатин няма да е достатъчна само чаша вода.

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 08.11.10 19:24.

08.11.10
19:54

Имам сайтек изолат и се чудя кога да го пия - имате ли някакви идеи ?

18.11.10
20:42

Много трудни ги мислите ;o . Пийте си протеина в 150 мл вода за да има вкус, че някои като им сложиш повече и губят хубавия вкус. ТА пиете го в толкова и примерно изпивате една чаша вода след него ....

6T

21.11.10
15:41

казано от Amaranth на 08.11.10, 19:54:

Имам сайтек изолат и се чудя кога да го пия - имате ли някакви идеи ?

Сутрин и след тренировка....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1