17.11.10
19:43
Става въпрос за марката PHD и по-конкретно за тези продукти:
silabg.com/bg/product/comments/id/6864 - Какъв точно е бленда ?
Впечатления за whey-a на тази фирма.....
silabg.com/bg/6508-PhD-WAXY-VOL-2%D0%BA%D0%B3.html - Доста интересен въглехидратен продукт, дали може да замести Vitargoto?
Ако някой е ползвал продукти на тази фирма нека даде своето мнение, мен лично ме грабнаха добрите цени, много добрата визия и твърденията, че е утвардена британска фирма...
П.П. По-мое лично мнение на острова се произвеждат най-качествените хран.добавки, които наистина минават през доста строг контрол...
Строг строг , колко да е строг :) Вчера четох в един британски фитнес форум , как един намерил паяк във протеина си myprotein :) разбира се шегуфките от сорта на това , че паяка бил 1 грам протеин бонус бяха на лице :D Но също там гледам , че доста използват Waxy maize , така че няма да сбъркаш според мен
Мнението беше редактирано от hardrlz на 17.11.10 20:26.
18.11.10
07:45
Това с протеина бонус ми хареса :D :D :D. По темата-витаргото тъкмо ми свърши и понеже 80 лв за 2кг въглехидрат някак си ми изглеждат нереални си взех waxy-to, за сега съм го приел само една доза и основните разлики са, че е перфектно разтворим за разлика от витаргото, има малко горчив вкус и съдържанието е някакси брашнено, което всъщонст незнам дали е плюс или минус :)
19.11.10
18:50
всички продукти на PHD са със GMP стандарт
това означава че са ГАРАНТИРАНО безвредни и ГАРАНТИРАНО има в тях това което пише на етикета
моито лично мнение - с тази фирма никога не бъркаш
аз съм ползвал 6 hour бленда и мнението ми е - много добър много засищащ бавен протеин с много добър вкус и добра консистенция и разтворимост
за въглехидрата им Уакси мога да кажа само че е доста по-добър от всички други поне по етикет