Въпрос относно прием на bsn TRUE MASS i CellMass

19.11.10
18:11

искъм да попитам понеже инструктура ми каза как да ги пия но не го разбрах мн.Та въпроса ми е следния пия тези две добавки по следния начин :
ТРЕНИРОВЪЧНИ ДНИ:
сутрин преди закуска:АМИНО 3000
След закуска 1 час:1доза (3.м.л) ТРУ МАСА
Тренировка:след нея 1 доза СЕЛЛ МАС
Обяд:1 час след него пак 1 доза (3.м.л.) ТРУ МАСА
СЛЕД това втория Прием на СЕЛЛ МАСА:30мин-1 час преди вечеря СЕЛЛ МАС
ПРЕДИ ЛЯГАНЕ:амино+ 1 доза (3.м.л)ТРУ МАСА

НЕ ТРЕНИРОВЪЧНИ ДНИ:ТУКА Е ВЪПРОСА
сутрин преди закуска:АМИНО 3000
След закуска 1 час:1доза (3.м.л) ТРУ МАСА+СЕЛ МАС-трябва ли да чакам преди приема на сел маса или веднага след тру маса?-немога да разбера аз ги пия веднага едно след друго.
Обяд:1 час след него пак 1 доза (3.м.л.) ТРУ МАСА
СЛЕД това втория Прием на СЕЛЛ МАСА:30мин-1 час преди вечеря СЕЛЛ МАС
ПРЕДИ ЛЯГАНЕ:амино

въпроса ми е в нетрен.дни дали веднага да ги пия заедно или да изчаквам след приема на едното и след това да пия Сел мас

19.11.10
18:41

а защо въобще питаш инструктора?
просто прочети какво пише та опаковката

19.11.10
18:41

а защо въобще питаш инструктора?
просто прочети какво пише та опаковката

19.11.10
18:46

защото тои ми ги продава :Д и там не пише кога  апо колко плс някои да ми каже защото немога да разбера

6T

19.11.10
18:50

Сигурен съм че в гугъл ще намериш самите етикети, потърси ги!!!

19.11.10
19:00

аз имам предвид че това е приема (посочения)но ми е написал само тру мас+сел мас и незнам дали има преди на изчакване в приема м/у двете или едно след друго да ги пия (в не трен.дни) в това след закуската (периода)

19.11.10
19:14

Изчакай половин час след селмас-а и тогава труумас-а , а според вас ако се пие селмас преди лягане изварата кога трябва да се изяде ?

19.11.10
19:18

само не ми казваи че си купил наливен Селмас....

19.11.10
20:17

доста объркано ми се видя, но относно изварата мисля,че селмаса 30 мин след изварата няма да е зле(поне аз така правих)

19.11.10
20:19

за приема на двата продукта влез в сила.бг и прочети-там ги има

19.11.10
21:43

TRUE MASS сутрин след ядене,30-40 минути преди тренировка Cellmass , след тренировка CELMASS и TRUE MASS.AMINO сутрин,обед и вечер.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1