С колко ви падат работните тежести при чистене?

19.04.05
21:35

Да речем, че в основен период правите 8-10 повторения в първата серия на трибойските движения. В режим на чистене /и по-специално НВД/ колко е нормално да ти падне работната тежест за да направиш същия брой повторения.

19.04.05
22:01

С николко. Поне миналата година беше така ;)

19.04.05
23:14

ми лятото щи кажа(тогава ще ми е първото) :lol:
пс. не мисля да правя никви промени в тренировката по горния повод

19.04.05
23:21

Абе ако имаш и силови упражнения , би трябвало да не смъкваш , даже , макар и бавно да увеличиш тежестите.

19.04.05
23:38

а стига бе , казвате ми че без въглехидрати не ви пада силата, а дори ви се качва.

19.04.05
23:49

ми аз не съм казал че ще минавам на НВД :wink:

20.04.05
00:30

Пада при мен беше при лега доста при другите по малко но пада

Пада много ясно.
Без енергия със сигурност силата пада, а най - голям дебит на енергия дават именно въглехидратите.
С падане в категорията естествено падат и постиженията. Тези, при които не падат, или не са толкова на минус във въглехидратите, или не свалят нещо значително, или пък ползват някакви стимуланти. Ефедрин например.

20.04.05
09:12

ДЗВЕР , аз имам по 75 - 85 г въглехидрати на ден( на НВД съм).Смъквам с равномерни темпове и вече доста започва да ми личи ефекта от НВД , същевременно и силита ми се качи малко - на силивата си серия на лега вдигах 86 кила 6 пъти , сега правя с 88 6 пъти , за бицепс правех 43 кила 6 пъти , сга правя 47 кила 6 пъти и т.н .Абе на почти всяко упр на което имам силова серия , съм качил от 2 до 4 кила .И противно на мнението ти , постоянно съм пълен с енергия , въпреки че правя 4 кроса седмично , 4 тренировки фитнес и 3 тренировки карате.И не вземам никакви добавки , стимуланти и тем подобни.

20.04.05
09:40

ми ти значи си открил своя начин на живот, своя режим, и това е прекрасно

20.04.05
12:09

И моята сила не пада, но защото така съм си изработил тренировъчния режим. Въглехидратите са 130-180гр, което не е малко. Оптимално свалям по 1кг на седмица, 80-90% мазнини. Смятам, че и с по-малко въглехидрати, силата не е задължително да падне, но за това наистина калорийния прием трябва да не е в голяма степен отрицателен. Което пък може да попречи на свалянето. За всеки съществува един оптимален прием на въглехидрати по време на НВД и всеки сам трябва да открие собствените си нужди.

20.04.05
14:11

Марто, последния път се оплакваше, че като чистиш ръката ти пада с 3см, а сега казваш, че работнтата ти тежест не пада. Малко е противоречиво :wink:  :wink:

20.04.05
14:22

Мммм, така е принципно. Но при неколкомесечните ми експерименти миналата година “оправих” този проблем.  :wink:

20.04.05
15:24

[quote author=“Pepper”]Марто, последния път се оплакваше, че като чистиш ръката ти пада с 3см, а сега казваш, че работнтата ти тежест не пада. Малко е противоречиво :wink:  :wink:

Защо да е противоречиво? Просто в ръцете също се складират мазнини, и е нормално обемът им да намалее като чистиш.

20.04.05
22:01

[quote author=“Martin”]И моята сила не пада, но защото така съм си изработил тренировъчния режим. Въглехидратите са 130-180гр, което не е малко. Оптимално свалям по 1кг на седмица, 80-90% мазнини. Смятам, че и с по-малко въглехидрати, силата не е задължително да падне, но за това наистина калорийния прием трябва да не е в голяма степен отрицателен. Което пък може да попречи на свалянето. За всеки съществува един оптимален прием на въглехидрати по време на НВД и всеки сам трябва да открие собствените си нужди.

Абе Марто аз вече седмица и половина стоя на 71 кила и не мърдам , само след като се събудя , след крос и след карате кантара показва 70 кила .Да имаш идея кво да правя.

Матер, но ти веряотно си доста далеч от предела. Мускулите ти тепърва заякват и се оформят... Доколкото помня - скоро започна. Но за спортист това твърдение е абсурдно.

20.04.05
23:04

Еми честно да ти кажа не е толкова скоро ( поне за мен де ) та вече имам стаж година и половина ( с точност - и 7месеца).Ама просто ми се отразява много добре , пък и нали целта е да се черпи енергия от мазнините - аз ги имам в много и може би почти постоянно горя мазнини и затова постоянно съм изпълнен с енергия.Все пак всеки организъм е различен и уникален сам по себе си .

Аве не знам какво да ти кажа.
Досега не съм чул трибоец или щангист да е сязъл в долна категория за състезанието и резултатите му да са се покачили едновременно с това. Въпреки химията...
Хубаво, така да е...

21.04.05
13:26

Мастър, понеже не си си постнал въпроса на място, Дзвер се обърка, а и ти не разбра, и като цяло се получава един безсмислен диалог. Ако желаеш да се обсъди въопросът, мисля, че си имаш тема :D
Нека последните мнения постоят така половин ден , след което могат да се изтрият.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1