17.11.10
21:52
До момента , в който се използва думата “кривване” или “нарушение” на “правилата” ( било то НВД , ВМ , веганство , суровоядство , слънцеядство :D ) , ще има такива вътрешни борби с волята , такива драми и т.н. Been there , done that . Паданията , нарушенията , кривванията са ЧАСТ от пътя , не някакви серизни грехове ,които никога не бива да се случват . Може би дори и в това се състои разликата между “диета” и “здравословен начин на живот” - способността да контролираш “забежките си ” към джънка в количествено и качествено отношение без да летиш от крайност в крайност. Тази способност е ,когато започнеш да познаваш тялото си и да го слушаш , а не постоянно да го тероризираш със стремеж към перфекционизъм ( да следваш 100% сектантски някой режим и т.н. ) . И тогава здравословното хранене идва просто като НУЖДА , защото определено човек се чувства по-жизнен ,когато се храни качествено през по-голямата част от времето . Понякога се появяват и НУЖДИ да ометеш едно парче торта или там каквото ти се е дояло....
На мен например млечните ми се отразяват УЖАСНО на лицето - излизат ми много пъпки . Последните седмици яко се черпя със сирене , защото ми е вкусно . Нооо скоро мисля да мина на веганска храна ( само тогава имам идеална кожа ) , просто не става иначе ... Баланс трябва да има :D
N’ataly няма да посещава известно време форума! Дали ще узнаете защо или не тя ще си реши.
Ще си води off-line дневник и като се появи след седмица - 2 ще го сложи тук.
Поздрави от N’ataly ;)
20.11.10
00:12
казано от Madboy на 18.11.10, 13:48:
N’ataly няма да посещава известно време форума! Дали ще узнаете защо или не тя ще си реши.
Ще си води off-line дневник и като се появи след седмица - 2 ще го сложи тук.Поздрави от N’ataly ;)
Кефи ме как си се вживял.. хаха
Винаги ли ще намерите за какво да се заяждате един с друг...
Помолих Алекс да го напише заради мен понеже не взлизах няколко дни,никой не се е вживял....
Дневника ми се води офлайн и ще го споделя след седмица изчерпателно,бих ви препоръчала да се заяждате в спам темата :) (hug)