20.11.10
11:22
НЯкой знае ли как се изчислява колко килограма мускули имаш.Някаква формула?Също така ако някой знае и % подкожни мазнини как
Според мен не може да се изчислят с точнот. Някои имат по-тежки кости, други по леки.
казано от river на 20.11.10, 11:55:
Калипер.
Тои е за мазното доколкото знам не за мускули.
20.11.10
12:13
най-добрата формула и най-добрия калипер е огледалото ;)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 20.11.10 12:13.
Егати простотията.Как по огледалото ще видиш с точност до десетата от процента, колко са ти подкожните мазнини?
20.11.10
12:24
и като знаеш колко са какво.. ?! ако се харесаш в огледалото значи мазнините са ти достатъчно малко а мускулите са ти достатъчно големи .. ;) не робувай на написаното от някой учен създал формула защото на един 10% мазнини може да стоят по един начин на друг по друг... сигурен съм, че и това не схвана ама поне опитах ;)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 20.11.10 12:24.
Самоубиваш се без да оставяш следи по себе си ( отрова ) и след дисекцията ( за установяване на причината за смъртта ), молиш приятел от Съдебна Медицина да ти сложи резултатите тук.
20.11.10
12:33
явно ти си от тия които не се харесват в огледалото и задоволяват вътрешното си его със факта, че имат малко мазнини на хартия ;)
Кристиянчо, схванах какво искаше да кажеш и първия път.Ама престани със тоя спам, виж си отговора, по темата ли е?И това, че съм си премерил мазнините с калипер, сигурно означава че робуам на таблици...
Чел съм,че за нетрениран човек е около 15% - след премахване на мускули по главата, органи и пр.(общо е към 40? - може да се провери навсякъде).Явно затова и при известно покачване на килограми ММ има фрапантна разлика.