Спират бионабола?

Темата е заключена.
BB

20.04.05
11:52

Вярно ли е че спират биоанабола от продажба в аптеките?

20.04.05
12:15

ами има нещо такова! вьв всички аптеки е останал само такьв от 2 милиграма и аптекарките казват че и тои щял да свьрши скоро! сьщо така че и по складовете го нямало!!!

20.04.05
14:52

то и без тва в 5мг таблетка има само 2 methandione

C_

20.04.05
17:52

Ами пазарете доакто има! :lol: В Бургас вече не се намира! :?

MI

20.04.05
18:15

за мене  не  е загуба това спиране на Бионабола 8)
по-здрави

SN

20.04.05
19:32

тия които зобят ся да им е кофти...

20.04.05
23:52

Лошото е, че някой от тях са психически зависими.. и ще буйстват много  :lol:  :twisted:

21.04.05
09:18

Бе аз се запасих с 10 кутийки...Но тва за спирането е малко пресилено според мен.Може би ще му понадуят цената !

21.04.05
09:25

Предполагам че причината е че Балканфарма=Актавис...Ето и линк http://www.actavis.bg/Products/Bionabol.htm?lng=en . Според мен сменят дизайна на опаковките...
п.с.Извинявам се за двойния пост!

KP

21.04.05
10:00

[quote author=“Trenirashtia”]Предполагам че причината е че Балканфарма=Актавис...Ето и линк http://www.actavis.bg/Products/Bionabol.htm?lng=en . Според мен сменят дизайна на опаковките...
п.с.Извинявам се за двойния пост!

а също така, една аптекарка ме изгони от една аптека като ми каза че е с рецепта! са цената му ще стане +1.50 за таксата която ще се плати на лекаря : - (

21.04.05
10:43

ЕМи вземаи народе докато не е сваршил че иде лятото,и плажа:)

[quote author=”^Rokera^”]ЕМи вземаи народе докато не е сваршил че иде лятото,и плажа:)

Абсолютно. И аз мисля за лятото да си направя една огрълица от бионабол - като мънистенца, а бурканчетата ще ги използвам за обеци!

DI

21.04.05
12:44

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: Абе ей ^Rokera^ това да не ти е fat-burner какви са тея подготовки за лятото дет ги правиш? Много се радвам, че го спират 8) . А тези които още не са си избили комплексите да си се тъпчат с бионабол, тяхна работа, пък след няколко такива подготовки за лятото ще се видим в пирогов :wink:

DJ

22.04.05
02:11

аз незнам за спиране но знам че от 2мг са спряни от произвотство от 2 години затова които саму набутали от 2мг в аптеката дасе спасява

22.04.05
11:03

АМА хора стига с тоя бионабол,все едно това единственото нещо на света.Спрете употребата на тези боклуци,само си тровите организма.дайте малко повечко ама да знаете че е качествено и по добре да дам 30-50лв. отколкто 10 ама после всичко с извиненние да изсера :oops: 
Ама така де има толкова литература  и интернет книги,малко почетете бре за вас всичко се върти около нещо което са зобили ФРАНК ЗЕЙН и
СЕРДЖО ОЛИВА . все пак сме в 21 век гледайте малко по в времето
стига с тия химий отпреди 50-60 години

22.04.05
17:54

еми зимайте на britishdragon метан от 10 мг

BB

23.04.05
11:35

Може ли да дадеш някаква информация за него ?

23.04.05
14:31

ето ти инфо - http://www.britishdragon.com/methanabol.asp

27.04.05
19:12

абе аз днес си взех от 2 мг. Казаха, че по 5мг ниамало в склада. И този на British Dragon от каде мога да си го купя и колко струва.

AR

03.05.05
13:45

ЕМи вземаи народе докато не е сваршил че иде лятото,и плажа

Пуснаха ли промоция :?:

а също така, една аптекарка ме изгони от една аптека като ми каза че е с рецепта! са цената му ще стане +1.50 за таксата която ще се плати на лекаря : - (

Зависи на колко си години!

Бе аз се запасих с 10 кутийки...Но тва за спирането е малко пресилено според мен.Може би ще му понадуят цената !

За колко време ще ти стигнат според теб.

Ами пазарете доакто има!  В Бургас вече не се намира!

Вече почвам да се чудя дали бианабола се ползва с лечебни цели в България!!!
Недейте да се тровите с този боклук.Като ще се тровите поне(не ви препоръчвам) се тровете с нещо качествено!

03.05.05
14:28

Е са с к’во, че си раним децата... Гошко откак стана 113 кила все ми налита на бой кат не му донеса вечерняи бианабол.

03.05.05
14:32

Ще се намира от дилъри или ще се замести с нещо по-качествено ;)

ВН

03.05.05
17:13

Ахахах, кеф! :) Сега ще се обърне малко по-голямо внимние на храненето :)...

03.05.05
17:45

Armitrage, bionabola е достатъчно качествен бе брат. пък и хората иавно го обичат.  :D

03.05.05
17:46

[quote author=“D3BEP”][quote author=”^Rokera^”]ЕМи вземаи народе докато не е сваршил че иде лятото,и плажа:)

Абсолютно. И аз мисля за лятото да си направя една огрълица от бионабол - като мънистенца, а бурканчетата ще ги използвам за обеци!

В бурканчета отдавна не съм виждал  :lol:

03.05.05
21:35

ебе така и така темата е за бионабола...някой да е чувал,че КАРЗИЛА намалява анаболния ефект от стероидите..при мен става въпрос за Метан?щото ей ся тъкмо свършвам цикъла и ще го почвам,ама се замислям дали пък не трябваше да си го зимам паралелно,както по принцип се прави!
та ако някой знае,може да пише!

04.05.05
00:54

Не си го взимал по време на цикъл?!?! Просто нямам коментар :shock:

[quote author=“Stoqn14/88”]КАРЗИЛА намалява анаболния ефект от стероидите..при мен става въпрос за Метан?

Аман от този зил.
Намалява “анаболният му ефект” само върху черния дроб. Което означава, че го предпазва от разрушаване, кисти и т.н., анаболен ефект, с който бионаболът се справя доста успешно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1