кой от двата да бъде?

KR

20.11.10
14:47

Здравейте такмо ми свърши кутията но-експлод на бсн и реших да го сменя с някой друг бустер.Поразрових се в чуждите форуми и се спрях на тези двата PreSurge или PreSurge
Unleashed.И за двата отзивите са добри но искам да попитам тука който ги е пробвал да изкаже мнение

20.11.10
14:49

Presurge Unleashed - в топ 3 на азотните ми бустъри е.

20.11.10
14:52

PreSurge Unleashed е по-силен от PreSurge.
PreSurge Unleashed е на прах, preSurge е на капсули. При PreSurge Unleashed енергията и фокуса идват и те удрят като парен локомотив и те държи 2 часа.
Най-интересното е, че и двата НЕ разчитат на Аргининови форми за да напомпват, а на съвсем други и иновативни съставки.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 20.11.10 14:52.

20.11.10
14:59

Пил съм мостри на Unleashed предоставени ми от Сашо преди време и определено за мен лично, No-Xplode AVPT формулата е по-слабият продукт от Presurge Unleashed.

KR

20.11.10
16:16

а как мога да получа мостри.Тука в Шумен всяко удоволствие се заплаща па макар фирмата производител да го е пуснала с рекламна цел.

CI

20.11.10
16:56

Поръчваш от интернет-цените са по-добри а и има безплатни подаръци ;)

20.11.10
19:27

конкретен сайт за тия мостри?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1