20.11.10
12:48
вземах си биг банг и имам 2 въпроса. За мерителната лъжица на бг етикета пише 1 а на англ. пише 2 2/3, и др е само в трен. дни ли се пие
Начин на употреба : Смесете една доза с 300-500 милилитра студена вода. Отваряйте шейкъра на всеки 5 секунди от миксването му за да предотвратите експлозия в шейкъра. Използвайте продукта единствено само преди тренировка - около 30-45 минути. Не приемайте 5 часа преди сън.
Serving size: 33 g (1 scoop)
казано от Панайот Мочев на 20.11.10, 13:00:
Начин на употреба : Смесете една доза с 300-500 милилитра студена вода. Отваряйте шейкъра на всеки 5 секунди от миксването му за да предотвратите експлозия в шейкъра. Използвайте продукта единствено само преди тренировка - около 30-45 минути. Не приемайте 5 часа преди сън.
Serving size: 33 g (1 scoop)
Пред мен е продукта и на БГ пише 1 доза (33гр), обаче на оригиналния етикет си пише 1 serving size 2 - 1/3 scoops - 33gr. Написано е да не се използва с шейкър поради възможни експлозии. Ако сте пробвали топло мляко и протеин, знаете за какво говоря :D Така че една доза = 2 мер лъжички. Аз си го ползвам само преди трен, не мисля да се тъпча с толкова стимуланти всеки ден. А креатин си ползвам отделно, всеки ден :)
Мнението беше редактирано от Vlado89 на 20.11.10 14:29.
20.11.10
14:50
Дозата е 2 лъжички
Като мине един месец очаквам да кажеш какви са ти впечатленията. Дава ли сила, напомпва ли, аз сега почнах hot blood, защото и преди съм го взимал и съм доволен. Надявам се да не ме обявят пак за вносител на сайтек, ако беше така щях да се похваля веднага, то си е за хвалба, да си в този бизнес. Успех ти желая!
20.11.10
15:06
Big Bang е два пъти по-силен от Hot Blood.
Преди седмица приключих с 1 кутия Big Bang и му пиша 5тица. Добро е бустерчето.
Днес ми беше втората доза от Банг-а. Като го привърша, ще напиша една кратко ревю.