Коя матрица да избера ?

20.11.10
17:03

Здравейте , понеже креатин монохидрат не ми действа , явно съм нон респондер , та сега съм решил да пробвам някаква матрица и се спрях на green magnitude и vpx No-synthesize понеже и 2те стигат за период към 2 месеца , но не мога да взема решение , ианче във vpx-a има бцаа , но към гриин маг-а евентуално може 1 пърпъл интрейн да си взема , посъветвайте ме при положение ,че моното не ми действа коя матрица ще е по-добрата за мен ?

20.11.10
17:05

VPX бих пробвал аз :)

20.11.10
17:26

Аз съм за гриин маг. Лично на мен мн ми дейсвта тоя креатин . И реално стига за 4 месеца - 80 дози са . Пиеш 40 , почиваш един месец , после пиеш и другите 40 , след тва пак като починеш 1 месец си стават 4 месеца за 90 лв ( с намалението)

Мнението беше редактирано от westdogg на 20.11.10 17:26.

20.11.10
17:27

казано от Vlado89 на 20.11.10, 17:05:

VPX бих пробвал аз :)

И аз така ;]

20.11.10
18:18

казано от westdogg на 20.11.10, 17:26:

Аз съм за гриин маг. Лично на мен мн ми дейсвта тоя креатин . И реално стига за 4 месеца - 80 дози са . Пиеш 40 , почиваш един месец , после пиеш и другите 40 , след тва пак като починеш 1 месец си стават 4 месеца за 90 лв ( с намалението)

С намалението 90 а? iherb.com/Controlled-Labs-Green-MAGnitude-Sour-Green-Apple-Flavor-1-83-lb-835-g/24680?at=0
57лв с безплатната доставка, nice a? Стига мазохизъм хора! Поспрете се малко, да видим какво ще правят - ден месец храни ли?

Мнението беше редактирано от Hикoлaй на 20.11.10 18:19.

CI

20.11.10
19:34

казано от Hикoлaй на 20.11.10, 18:18:

С намалението 90 а? iherb.com/Controlled-Labs-Green-MAGnitude-Sour-Green-Apple-Flavor-1-83-lb-835-g/24680?at=0
57лв с безплатната доставка, nice a? Стига мазохизъм хора! Поспрете се малко, да видим какво ще правят - ден месец храни ли?

Звучиш като агент на сайта, но си е така че излиза много по-евтино :D
Ех още 364 дена и аз ще мога си изкарам виза :D

20.11.10
20:09

Не знам как ти звуча, но съм сигурен, че докато четат вносителите, шпион**те им ей така играят оОоОоОоОоО... Нищо лично против тях, просто ме дразни, че се имат за големи тарикати. Един смешен Atro-phex на BSN от чужбина идва 50-60лв, а тука ти го продават за по 110-120! Айде бе, айде ще извинявате!

Мнението беше редактирано от Hикoлaй на 20.11.10 20:23.

20.11.10
20:20

Ти недей много възгласява , че като ги знам кви са мафиоти всичките ей ся утре ще цъфнат с ново предложение за увеличаване на таксите и  ще почнат да проверяват всяка втора пратка и да я обмитяват :D

20.11.10
20:41

казано от Hикoлaй на 20.11.10, 18:18:

А в пощата ли пристига? Хм, щом е безплатна доставка в този сайт си е баси офертата ;-)

CI

20.11.10
20:45

В най-близкия пощенски клон пристига. Иначе наистина си е оферта

20.11.10
20:51

Тия дни отивам си искарам кредитна карта :D

Мнението беше редактирано от Riko на 20.11.10 20:51.

20.11.10
21:36

Дебитна Visa Electron стига, не се набутвай с таксите по кредитните...

Мнението беше редактирано от Ensiferum на 20.11.10 21:36.

21.11.10
00:05

Да де, аз и тая ми е препоръча един приятел който цъка необукс и ме зариби и мен, но това е друга тема, именно тази - Visa Electron. Ще прават ли проблеми, че съм на 17?

21.11.10
01:32

казано от Hикoлaй на 20.11.10, 20:09:

Не знам как ти звуча, но съм сигурен, че докато четат вносителите, шпион**те им ей така играят оОоОоОоОоО... Нищо лично против тях, просто ме дразни, че се имат за големи тарикати. Един смешен Atro-phex на BSN от чужбина идва 50-60лв, а тука ти го продават за по 110-120! Айде бе, айде ще извинявате!

Вярно е, че някои цени тук в Бг са завишени, но като ти чета поста стигам до извода, че просто си много далеч от истината и нещата не са ти особено ясни. Явно веднъж си се разминал с това да платиш мито и ДДС и видиш ли, страшна далавера вече. Хайде опитай да внесеш нещо легално (Плащаш транспортни, мито, ДДС, данък върху оборота, разни такси, евентуално наеми, заплати и т.н.) и същевременно легално да го продадеш и да излезеш на някаква печалба, тогава вече имаш пълно право да обсъждаш цените на, които някой продава нещо си, на някаква си цена! Аз също пазарувам само от UK и USA, но не си позволявам да правя подобни коментари за Бг търговците, които до голяма степен са обидни.  Не си мисли, че си открил топлата вода, тук има хора, които пазаруват от чужбина от много години. Това, че живееш в държава чиято политика бърка и в без туй пробития ти джоб, вече е съвсем друго, ако не се лъжа (може и да греша) в Щатите и UK няма ДДС върху храните, ако съм прав само от това идва 20% разлика в цената. Когато съумееш да правиш бизнес с това, и предложиш по-добра цена, на пазара от конкурентите си, тогава се бий по гърдите и говори за цена. А иначе в момента звучиш с трепета на пубер, току що открил приказния свят на онанизма, но несъзнаващ колко естествено е всъщност това.

Мнението беше редактирано от Valdis на 21.11.10 01:36.

21.11.10
07:12

Колеги, всяка втора тема се обърна и се говори за пощи, ддс-та и т.н.

Нека се придържаме към темата, от двата продукта бих ти препоръчал N.O. Synthesize ; )

HE

21.11.10
08:46

казано от Valdis на 21.11.10, 01:32:

Вярно е, че някои цени тук в Бг са завишени, но като ти чета поста стигам до извода, че просто си много далеч от истината и нещата не са ти особено ясни. Явно веднъж си се разминал с това да платиш мито и ДДС и видиш ли, страшна далавера вече. Хайде опитай да внесеш нещо легално (Плащаш транспортни, мито, ДДС, данък върху оборота, разни такси, евентуално наеми, заплати и т.н.) и същевременно легално да го продадеш и да излезеш на някаква печалба, тогава вече имаш пълно право да обсъждаш цените на, които някой продава нещо си, на някаква си цена!

Колега, хайде да не си говориме глупости поради няколко причини:
1. Процента на фирмите обмитяващи реалната стойност на вноса си в БГ е много малък.
2. Щом могат да се дават около 30 % дистрибуторски отстъпки защо да не могат да се свалят цените?
3. Едно е да купиш една креатинова матрица, а друго да вкараш един 41 фута контейнер.
4. Транспорта при поръчка от сайт ползвайки пощите или някоя от куриерските фирми е на една цена, а ползвайки спедиторска фирма за доставка на контейнер е друга.
5. Само 2 /два/ пъти ми е издаван фискален бон за закупени хранителни добавки, а при поръчка през куриер идват някъкви хвърчащи листчена на формат А4. За какви данъци и т.н си говориме?
Не мислиш ли, че именно потребителите определят крайната чена на продукта? Ако няма потребление и 90% се ориентират към внос - какво привиме? На последния въпрос има два отговора - сваляме цените или пускаме кепенците. Имам пълното право да обсъждам цени, защото именно от това, което плащам за даден продукт им формира оборота.
Само да вметна между другото, че съм вкарал през митниците повече 41 футови контейнери, от колкото си виждал през живота си и случайно с няколко колеги сме авторите на двете теми за внос на хранителни добавки. За някои от сайтовете редовно се намират купони за различни отстъпки, а някъде при редовно пазаруване се дават по-големи отстъпки от тези в БГ /при редовно пазаруване имам в предвид дори малки поръчки от един-два евтини или промоционални поръчки/. Нищо лично, но нещата са доста далече от представите ти за тях.
Извинявам се за офф-а, но хич не обичам някой направил 20, 30 или дори 100 поръчки от САЩ или Европа да ме учи що е то внос и ценообразуване.

п.п. В БГ съм попадал само на две фирми, които са изключение от точките описани по-горе. Няма да ги посочвам кои са да не правиме излишни реклами.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 21.11.10 08:48.

21.11.10
10:04

казано от FINISH FIRST на 21.11.10, 07:12:

Колеги, всяка втора тема се обърна и се говори за пощи, ддс-та и т.н.

Нека се придържаме към темата, от двата продукта бих ти препоръчал N.O. Synthesize ; )

Прав си колега! Но ето сега чета една друга тема за стави и човека иска глюкозамин. Предлагат му този на НАУ за 85лв. При положение, че от чужбина ще ти излезе точно 40лв с доставката, за какво си говорим? Аз на това му викам мазохизъм! Та защо да не информирам колегата как ще му излезе по-изгодно... Както и да е, ОК! Спирам, има си тема за поръчки от EU и USA, който иска да чете.

Valdis, колегата head_hunter е обяснил много добре как стоят нещата. Но ето, че и ти пазариш от EU и USA! Защо? Уж си толкова съпричастен с вносителите. Или нека ти да си на далавера пък тука простосмъртните да си дават цялата заплата за един стак, който в чужбина излиза два, три и повече пъти по-евтино...

21.11.10
10:07

Hикoлaй, напълно си прав, но форума е разделен на раздели и на теми, за това има две теми, които са важни, и в тях да се слага всичко необходимо.

Ако ми обясниш какво е общото тук между продуктите на VPX и ценовата политика на фирмите, за които говориш в поста над моя, ще се съглася, иначе си е чист спам.

21.11.10
12:58

Само да вметна между другото, че съм вкарал през митниците повече 41 футови контейнери, от колкото си виждал през живота си и случайно с няколко колеги сме авторите на двете теми за внос на хранителни добавки.

Извинявам се за офф-а, но хич не обичам някой направил 20, 30 или дори 100 поръчки от САЩ или Европа да ме учи що е то внос и ценообразуване.

Да имам няколкостотин поръчки от Uk и USA, но това като частно лице, друг е въпроса, че съм собственик на фирма занимаваща се с производство и голяма част от суровините и компонентите за това производство ги внасям от цял сят, а голяма част от това производство бива изнасяно от Бг. Така, че изказвания като това за контейнерите са най-малкото неуместни.

Като си толкова напред с материала и нещата са ти толкова ясни, защо не отвориш магазин за добавки с  цени ако не същите то поне близки до тези в Щатите? Аз ще отговоря вместо теб: Защото това няма как да стане,  дори и 100% да си нелегален относно данъци и мита пак не можеш да направиш подобни цени.

Нищо лично, но нещата са доста далече от представите ти за тях.

Щом си рекъл, явно вадя хляба си на магия 8-)

Извинявам се за Спама, аз повече в тази тема няма какво да напиша.

HE

21.11.10
14:31

казано от Valdis на 21.11.10, 12:58:

Да имам няколкостотин поръчки от Uk и USA, но това като частно лице, друг е въпроса, че съм собственик на фирма занимаваща се с производство и голяма част от суровините и компонентите за това производство ги внасям от цял сят, а голяма част от това производство бива изнасяно от Бг. Така, че изказвания като това за контейнерите са най-малкото неуместни.

Това обяснява мнението ти по въпроса на 100%!
Кое е неуместно колега? Ако си правиш вноса на пакети по пощата си е лично твой проблем, а и на останалите вносители. Обяснявам как се прави нормален внос. Като гледам няма смисъл да ти обяснявам, че от цени не се печели, а от оборот /който се формира и от други фактори/ - все пак си производител ;)

казано от Valdis на 21.11.10, 12:58:

Като си толкова напред с материала и нещата са ти толкова ясни, защо не отвориш магазин за добавки с  цени ако не същите то поне близки до тези в Щатите? Аз ще отговоря вместо теб: Защото това няма как да стане,  дори и 100% да си нелегален относно данъци и мита пак не можеш да направиш подобни цени.

Колега това и риторичен въпрос не е. Хайде не си отговаряй вместо мен - друга ми е професията, устройва ме и съм доволен от това, което имам, а да и спя спокойно /без страх от данъчни, бал с маски и клипчета от прес центъра на МВР/, а да не забравяме, че си пазарувам от САЩ и UK каквото ми е необходимо /а съм допринесъл мъничко и други хора да го правят/. По въпроса за цените - правено е /мога да цитирам и конкретен сайт в подкрепа на твърдението си/, но бизнеса е малък, хората се познават и се сключват едни споразумения, които според законите на тези географски ширини са незаконни /това обяснява защо нямаме ниски цени/ ;)
Би ли обяснил тогава как в UK /които също са в Европа/ цените пак са доста по-ниски и макар с доставката и без отстъпки идват по-евтино от България /това вече е риторичен въпрос и в предното ми изречение е отговора/? Или искаш да се опиташ да ме убедиш, че надценка от 100% в някои случаи е напълно нормално нещо?  :D
Относно нелегалност и данъци - нали си ми прочел мнението, е защо е нужно пак да се повтарям /виж просто точките от 1 до 5 в които съм изброил какво и как/? Не можеш да ме убедиш, че това са най-ниските цени и заради редовните промоции с отстъпки м/у 10 и 30 % или по това време всеки вносител умира от глад? Стига, живеем в държава, в която на всеки му се кара Порше и всеки иска ако може още от вчера да е милионер. Сега вече няма какво да добавя, а и не виждам смисъл от подобен разговор /просто нищо няма да се промени/. Колега прави ли ти впечатление, че говоря с факти и примери, а ти с общи приказки?

п.п. Извинявай, ако тона ми по някакъв начин те е обидил, но това ми е начина на писане. И отново - нищо лично.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 21.11.10 14:35.

24.11.10
13:14

За да не отварям нова тема , да ви питам тук , понеже се спрях на грийн маг-а , дали ще е проблем ако приемам гуарана или кафеин със него , тренирам към 15:30 обикновено и пия половин час преди тренировка кафеин , но сега мисля гуарана да си взема , та дали ще попречи на грийн маг-а  ? :)

24.11.10
15:16

казано от head_hunter на 21.11.10, 08:46:

казано от Valdis на 21.11.10, 01:32:

Вярно е, че някои цени тук в Бг са завишени, но като ти чета поста стигам до извода, че просто си много далеч от истината и нещата не са ти особено ясни. Явно веднъж си се разминал с това да платиш мито и ДДС и видиш ли, страшна далавера вече. Хайде опитай да внесеш нещо легално (Плащаш транспортни, мито, ДДС, данък върху оборота, разни такси, евентуално наеми, заплати и т.н.) и същевременно легално да го продадеш и да излезеш на някаква печалба, тогава вече имаш пълно право да обсъждаш цените на, които някой продава нещо си, на някаква си цена!

3. Едно е да купиш една креатинова матрица, а друго да вкараш един 41 фута контейнер.
Само да вметна между другото, че съм вкарал през митниците повече 41 футови контейнери, от колкото си виждал през живота си и случайно с няколко колеги сме авторите на двете теми за внос на хранителни добавки.

само да вметна че стандартните контейнери са 20`dv; 40`dv; 40`HC ;)

HE

24.11.10
15:55

казано от Momchil79 на 24.11.10, 15:16:

И какво? 41 футови съм поръчвал и за такива говоря  ;) Искаш да ми обясняваш, че няма? Мога да ти кажа и от коя страна са предпочитани за доставка  :)

24.11.10
15:57

Оф не тряяше май да я пускам тас тема :D .. относно въпроса ми някой може ли да каже :) благодаря

24.11.10
20:02

казано от hardrlz на 24.11.10, 13:14:

За да не отварям нова тема , да ви питам тук , понеже се спрях на грийн маг-а , дали ще е проблем ако приемам гуарана или кафеин със него , тренирам към 15:30 обикновено и пия половин час преди тренировка кафеин , но сега мисля гуарана да си взема , та дали ще попречи на грийн маг-а  ? :)

Няма да попречи по никакъв начин !

24.11.10
20:07

Благодаря ;)

25.11.10
08:24

казано от head_hunter на 24.11.10, 15:55:

И какво? 41 футови съм поръчвал и за такива говоря  ;) Искаш да ми обясняваш, че няма? Мога да ти кажа и от коя страна са предпочитани за доставка  :)

Ами ще съм благодарен да ми обясниш за тия 41 футови, щото за 7 години и половина спедитор в отдел “Контейнерни превози” още не съм ги срещал. Все пак човек се учи докато е жив. ;)

HE

25.11.10
10:21

казано от Momchil79 на 25.11.10, 08:24:

Ами ще съм благодарен да ми обясниш за тия 41 футови, щото за 7 години и половина спедитор в отдел “Контейнерни превози” още не съм ги срещал. Все пак човек се учи докато е жив. ;)

Използвай google по въпроса  ;)
Ключовата думичка е в твойто изречение /нарочно съм ти я потъмнил/. Избираха 41 фута защото са нестандартни и имаше далавера по това време  ;)
Още нещо ще ти подскажа по въпроса - Китай  :) Този тип контейнери бяха препоръчани от митнически служители /повече не се набутвам да обяснявам прочети или поразпитай по митниците сам щом това ти е работата/. И “стандартните контейнери” изброени от теб са по ISO /не се сещам номера към момента все пак съм от 10 години извън този бизнес/. Сигурно и за 53 футов контейнер не си чувал  :)

Мнението беше редактирано от head_hunter на 25.11.10 10:23.

25.11.10
10:39

Извинявам се това темата за контейнерите ли беше или му препоръчвахме матрица на момчето ?

25.11.10
10:42

казано от head_hunter на 25.11.10, 10:21:

казано от Momchil79 на 25.11.10, 08:24:

Използвай google по въпроса  ;)
Ключовата думичка е в твойто изречение /нарочно съм ти я потъмнил/. Избираха 41 фута защото са нестандартни и имаше далавера по това време  ;)
Още нещо ще ти подскажа по въпроса - Китай  :) Този тип контейнери бяха препоръчани от митнически служители /повече не се набутвам да обяснявам прочети или поразпитай по митниците сам щом това ти е работата/. И “стандартните контейнери” изброени от теб са по ISO /не се сещам номера към момента все пак съм от 10 години извън този бизнес/. Сигурно и за 53 футов контейнер не си чувал  :)

колега, изпаднал си в няква голяма грешка.
Само ще ти подскажа че корабите които возят контейнери (контейнеровози) се правят по тези стандарти и няма как да излезе каквато и да е далавера за някви други видове оборудване щото цените отиват в други измерения. Също така контейнерите се делят на стадартни и специализирани, а не на стандартни и нестадартни, като специализираните пак като размери са 20 ф., и 40 ф. но има едни по рядко използвани в БГ - 45 фут. Също така за инфо митницата е един етаж под мен, но тя по никакъв начин няма отношение по видовете контейнери, размери и т.н. за нея е важнО какво има вътре. Понеже нищо на намерих в Гугъл, моля те да ми пратиш ти линкове, може и на лично че пооакахме темата..... :)

25.11.10
11:55

наи-добрата креатинова матрица в момента на пазара е Сайз Он Макс Перформънс
поне по етикет

25.11.10
14:04

казано от caihundrel на 25.11.10, 11:55:

наи-добрата креатинова матрица в момента на пазара е Сайз Он Макс Перформънс
поне по етикет

на половината кутия съм, а вече мисля за втора. Лошото е че не съм много критерии щот други матрици не съм пробвал.

25.11.10
14:19

дразнят ме с тая висока цена е ще го бойкотирам докато не падне до поносимо ниво
не че не мога да си го позволя
просто ме дразнят

25.11.10
14:21

казано от caihundrel на 25.11.10, 14:19:

дразнят ме с тая висока цена е ще го бойкотирам докато не падне до поносимо ниво
просто ме дразнят

Определено си е скъп ! Иначе варианта без въглехидрати е много примамлив

25.11.10
15:05

казано от caihundrel на 25.11.10, 14:19:

просто ме дразнят

еми скъпичък си e, но според мен е така защото е натъпкан вътре с кво ли не. Аз лично си го купих за 100 лв от Сила.бг и от чисто любопитство проверих и тук  http://www.gasparinutrition.com/products/sizeon-max-performance/ колко е и се оказа, че съм дал 10 лв повече, което си е нищо.

25.11.10
15:37

Хах ти ако си праиш съпоставка с официалните сайтове на продуктите си в голяма лъжа ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1