Странна болка между ключицата и лопатковия връх

21.11.10
14:46

Здравейте на всички бодибилдъри и хевилифтъри :) Искам да Ви споделя историята си и ако някой се е сблъсквал със същия проблем да ми каже нещо повече.Един ден, точно след деня на тренировката ми за гръб усетих странна болка в рамото. Не мога да Ви кажа къде е точно защото не познавам добре скелета на тялото, затова съм дал и такова странно заглавие на темата( извинете за това :) ) но се надявам да ме разберете. Та с прости думи болката е в това кокалче,където е в горната част на рамото до трапеца и е леко изпъкнало.Мисля, че е част от края на ключицата, но не съм сигурен.Та това кокалче като го натисна усечам болка,а и като си въртя ръката от рамото.Става ми така за втори път.Първия не ходих на фитнес 10 дена и използвах vofenac gel, болката отшумя.Но сега се появи отново и пак след тренировка на гръб.На 90% съм сигурен, че е от набиранията пред гърди.
Благодаря Ви предварително!

АЧ

21.11.10
16:16

И аз имах проблем с рамото един път, когато не бех резгрел и направих мокри кофи. Бях спрел за 1 седмица да тренирам и болката отшумя. И до ден днешен имам ... тъпа болка. Старите болки винаги ще се обаждат..

ВН

21.11.10
19:55

Възпаление на сухожилията на трапеца или ключицата е възможен сценарии след тяга/гребане/трапецовидни повдигания/хиликоптер.

Ако не отшуми до ден, два може да посетиш ортопед, но не съмнява да ти каже повече.

23.11.10
11:00

Благодаря ви момчета за мненията.надявам се да не е нищо сериозно.ще почина малко и после пак започвам, но ще се пазя повече.
Поздрав!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1